Pada dsl?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Pada dsl?

Príspevok od používateľa Juicy »

Mam dsl pripojenie uz asi tyzden a obcas (skoro kazdy den) sa mi stane to ze zapnem PC a net nejde.Vypnem ho a o 10 minut mi uz ide.Skusal som aj resetovat router a na chvilu ho vytiahnut zo zastrcky ci restartovat komp ale robi to furt, neviete v com by mohol byt zadrhel?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: Pada dsl?

Príspevok od používateľa vladino001 »

juicy51 napísal:Mam dsl pripojenie uz asi tyzden a obcas (skoro kazdy den) sa mi stane to ze zapnem PC a net nejde.Vypnem ho a o 10 minut mi uz ide.Skusal som aj resetovat router a na chvilu ho vytiahnut zo zastrcky ci restartovat komp ale robi to furt, neviete v com by mohol byt zadrhel?
DSL nepada!!! a ked ti nejde ten net ukazuje ti že ten router sa inicializoval z linkou??
Juicy
King
King

ADSL Sync svieti, nechapem kde moze byt chyba
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

U niektorych routrov trva DHCPcku priradit IP/GW/DNS dlhsie ako u inych. Skus pockat minutu/dve, nerob nic s PC a potom skus. Pripadne sleduj ipconfig. V nicom inom to asi nebude. Predpokladam, ze pouzivas DHCP.
Juicy
King
King

Ok skusim to, jo pouzivam DHCP
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Skus a daj vediet. Podla mna to bude skor lokalna chyba ako chyba DSL pripojenia.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

DSL padat moze. A sposobuje to porucha signalu. Mal som tento problem, ked som este mal DSL od Nextra. Vymena aDSL modemu za router pomohla. Vsetko samozrejme na naklady ISP.
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: Pada dsl?

Príspevok od používateľa vilko »

juicy51 napísal:Mam dsl pripojenie uz asi tyzden a obcas (skoro kazdy den) sa mi stane to ze zapnem PC a net nejde.Vypnem ho a o 10 minut mi uz ide.Skusal som aj resetovat router a na chvilu ho vytiahnut zo zastrcky ci restartovat komp ale robi to furt, neviete v com by mohol byt zadrhel?
mne robi to iste na druhom pristupe v praci,, uz som telefonoval 100 krat na hotline, 12 129, mam treti modem a stale to iste,jednoducho treba resetnut modem.. hmm,asi si este poziciam iny typ modemu :? :?
Napísať odpoveď