Pada dsl?
Pada dsl?
Mam dsl pripojenie uz asi tyzden a obcas (skoro kazdy den) sa mi stane to ze zapnem PC a net nejde.Vypnem ho a o 10 minut mi uz ide.Skusal som aj resetovat router a na chvilu ho vytiahnut zo zastrcky ci restartovat komp ale robi to furt, neviete v com by mohol byt zadrhel?
-
vladino001
Light Professional
Re: Pada dsl?
DSL nepada!!! a ked ti nejde ten net ukazuje ti že ten router sa inicializoval z linkou??juicy51 napísal:Mam dsl pripojenie uz asi tyzden a obcas (skoro kazdy den) sa mi stane to ze zapnem PC a net nejde.Vypnem ho a o 10 minut mi uz ide.Skusal som aj resetovat router a na chvilu ho vytiahnut zo zastrcky ci restartovat komp ale robi to furt, neviete v com by mohol byt zadrhel?
Re: Pada dsl?
mne robi to iste na druhom pristupe v praci,, uz som telefonoval 100 krat na hotline, 12 129, mam treti modem a stale to iste,jednoducho treba resetnut modem.. hmm,asi si este poziciam iny typ modemujuicy51 napísal:Mam dsl pripojenie uz asi tyzden a obcas (skoro kazdy den) sa mi stane to ze zapnem PC a net nejde.Vypnem ho a o 10 minut mi uz ide.Skusal som aj resetovat router a na chvilu ho vytiahnut zo zastrcky ci restartovat komp ale robi to furt, neviete v com by mohol byt zadrhel?