Aku mysku kupit?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Aku mysku kupit?
neviem sa rozhodnut aku mysku si mam kupit. mala by byt hlavne bezdrotova a pouzivat ju budem hlavne na photoshop a hry. takze by mala mat asi nejake slusne rozlisenie atd...tak pliz poradte nieco na to vhodne...cena by mala byt tak do 1500sk max.
-
vladino001
Light Professional
Re: Aku mysku kupit?
nech hlavne je tvarovana! v dnešnej dobe na DPI moc nezaleži keď aj tesco myš ma 800dpi a to stači. čim lepšie pasuje do ruky tým lepšie pre použivatela.c.a.r.n.e. napísal:neviem sa rozhodnut aku mysku si mam kupit. mala by byt hlavne bezdrotova a pouzivat ju budem hlavne na photoshop a hry. takze by mala mat asi nejake slusne rozlisenie atd...tak pliz poradte nieco na to vhodne...cena by mala byt tak do 1500sk max.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
xH4wK
-
vladino001
Light Professional
vobec nikde neuvadza ze to xce na progaming 
Logitech MX1000 - maximalna spokojnost, aj hrat sa s tym da a su aj hraci ktori s nou hraju aj na vyssej urovni. Ze su tazsie? no boze, ak ma dobre teflony a dobru podlozku tak sa klze lahucko..
Mne kablik tiez nevyhovuje, kvoli tomu ze ma taha, a priestorove moznosti mi pouzitie kablika komplikuju
Logitech MX1000 - maximalna spokojnost, aj hrat sa s tym da a su aj hraci ktori s nou hraju aj na vyssej urovni. Ze su tazsie? no boze, ak ma dobre teflony a dobru podlozku tak sa klze lahucko..
Mne kablik tiez nevyhovuje, kvoli tomu ze ma taha, a priestorove moznosti mi pouzitie kablika komplikuju
mozu mat teflony aj z brusneho papiera, nacapis mou. skate a idesKoCi napísal:vobec nikde neuvadza ze to xce na progaming
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no jasne ze progaming nie...iba si normalne obcas zadrim nejaku gamesku takze s vahou mysky sa nejak moc zaoberat nebudem..ako teraz mam nejaku opticku micsosoft mysku za par stoviek takze tak, chcem nieco poriadne na photoshop a nejake gamesky...
rozmyslam nad logitech VX revolution laser alebo MX620...ako vobec sa v myskach nevyznam tak ak mate niekto skusenosti s tymito myskami tak dajte vedet...
rozmyslam nad logitech VX revolution laser alebo MX620...ako vobec sa v myskach nevyznam tak ak mate niekto skusenosti s tymito myskami tak dajte vedet...
VX Revolution je mala myska k notebookom, takze zrejme mas namysli MX Revolution. Designovka jak prasa, ale co sa prace s nou tyka, MX1000 mi pripada ako presnejsia. Moze to byt sposobene excentricky umiestnenym senzorom u MX Revolution, dlhsie sa mi na nu zvykalo.
Keby si mam teraz vyberat medzi MX1000 a MX Revolution, beriem MX1000, aj ked koliesko s volnobehom u MX Revolution je tiez velmi silna navykovost... MX1000 ma oblejsie tvary a lepsie mi sadne do ruky
Keby si mam teraz vyberat medzi MX1000 a MX Revolution, beriem MX1000, aj ked koliesko s volnobehom u MX Revolution je tiez velmi silna navykovost... MX1000 ma oblejsie tvary a lepsie mi sadne do ruky
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
ja by som si vybral nieco odtialto
http://www.razerzone.com/index.php?main ... cPath=2_17
hrozne sa mi razerky pacia..
a najlepsia je tato
http://www.razerzone.com/index.php?main ... cPath=2_17
hrozne sa mi razerky pacia..
a najlepsia je tato
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
noo to ze VX je pre notebooky som si nevsimol...a zase MX revolution je uz fakt dost draha...ale ten design nooo to je fakt nadhera, tak teraz neviem budem asi rozmyslat na tou MX1000 alebo MX620...neviem moc rozdiely medzi nimi, ani som nikde nevidel napisane ake maju DPI...KoCi napísal:VX Revolution je mala myska k notebookom, takze zrejme mas namysli MX Revolution. Designovka jak prasa, ale co sa prace s nou tyka, MX1000 mi pripada ako presnejsia. Moze to byt sposobene excentricky umiestnenym senzorom u MX Revolution, dlhsie sa mi na nu zvykalo.
-
Šu-Do
Redeemer
ja viem ze autor temy ziada mysku bezdratovu.. ale ja by som si bezdratovu nikdy nekupil.. pretoze mne kabel vobec nevadi... a razerky su pekneKoCi napísal:Su-Do tie razerky maju len jednu chybicku - maju kabel co je v tomto pripade neziaduce.. nuz a dalsiu chybu skorej esteticku vidim v tom, ze svieti jak vianocny stromcek.. ale toto je uz len vecou nazoru a vkusu
DPI ta nejak nemusi rozculovat, MX1000 ma 800dpi co je na normalne hranie aj pracu normalne rozlisko. Mysky s 1600dpi a viac povazujem skorej za sialenost, za normalnych podmienok nepouzitelne
Su-Do no svojho casu aj ja som bol odporcom bezdratoviek.. jak klavesnic tak mysi. Dneska si ich neviem vynachvalit - samozrejme nehovorim o bezdratovkach nejakych za par stovak
tie spolahlivejsie a lepsie bezdraty uz cosi stoja, ale komfort pouzivania je niekde inde
Su-Do no svojho casu aj ja som bol odporcom bezdratoviek.. jak klavesnic tak mysi. Dneska si ich neviem vynachvalit - samozrejme nehovorim o bezdratovkach nejakych za par stovak
Rad by som tuto temu ozivil. Hlavne aj s citaciou tohoto postu, lebo tieto tri mysky su mojimi favoritmi.KoCi napísal:VX Revolution je mala myska k notebookom, takze zrejme mas namysli MX Revolution. Designovka jak prasa, ale co sa prace s nou tyka, MX1000 mi pripada ako presnejsia. Moze to byt sposobene excentricky umiestnenym senzorom u MX Revolution, dlhsie sa mi na nu zvykalo.
Aby som veci tak trochu uviedol na pravu mieru. Najradsej by som pokracoval v pouzivani MX1000 kedze s nou mam dlhorocne skusenosti. Vraj sa ale uz nevyraba a neda moc zohnat. Nasiel som ju v Ageme za dobru cenu (za 1364 bez dane), ale tam pisu, ze ju nevedia dodat.
Mate dake tipy spolahlivych obchodov s podobnou cenou, kde by som mohol pozriet ? (Radsej realne obchody v Bratislave, ako e-shopy).
Takisto som si teda vsimol nastupcu MX Revolution a mne neznamu mysku VX Revolution. Uprimne sa mi nechce davat tisic korun viac za skusanie novinky ako je zotrvacnik, alebo pre mna nepochopitelneho druheho scrolleru. Rad by som si ale nechal poradit, ak niekto viete ake su vsetky rozdiely medzi tymito myskami (pripadne medzi vsetkymi tromi), okrem teda dizajnu, ten vidim a mx1000 aj MX Revolution som drzal v ruke.
Uvitam aj ak mate pripadne stranky s recenziami kde je porovnanie tychto mysiek.
Ja idem asi pochovat moju dlhorocnu kamaratku MX1000 a rozmyslat nad alternativou. Inac je to trochu na hranie, ziadne presne kresby na pocitaci ani progaming nerobim, je to cisto zvyk na velmi dobru kvalitu tychto mysiek.
MX rovolution je to tiste ako lg chocolate, cista imidzovka nic viac
mal som s nou docinenia a ako bolo spomenute - to je predchadzajuci laser od logitechu lepsi. hoci nevizera tak futuristicky, ale aspon sa mu nehrka kolecko pri prudkom protipohibe a senzor stiha omnoho viac, lebo nic nenasere tak, ako ked myska za 3k nestiha. fakt je to mys len pre toho, co chce, aby ju ludia videli ze ma nanu, inak v nej prinos nevidim...
verim mojmu staremu drotu mx510 a keby sa este dal kupit kupim si ho znova lebo tato uz prezila boje aj pivo
naozaj mx revolution si radsej premyslite
mal som s nou docinenia a ako bolo spomenute - to je predchadzajuci laser od logitechu lepsi. hoci nevizera tak futuristicky, ale aspon sa mu nehrka kolecko pri prudkom protipohibe a senzor stiha omnoho viac, lebo nic nenasere tak, ako ked myska za 3k nestiha. fakt je to mys len pre toho, co chce, aby ju ludia videli ze ma nanu, inak v nej prinos nevidim...
verim mojmu staremu drotu mx510 a keby sa este dal kupit kupim si ho znova lebo tato uz prezila boje aj pivo
naozaj mx revolution si radsej premyslite