Neony pod autom

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

midnight_man napísal:no jo to mas pravdu...ale zacinam od toho najlacnejsieho .. :) keby som mal 100 papierov na tuning tak nieje problem..hold nemam.akurat dosiel autozosik...repro. atak pomalicky..ale stym podsvieteim dookola celeho auta to si zapamatam a dokupim neony ..ale iba na leto :D v zime by to urcite dakdo odtrhol
Poviem ti to na rovinu: ked na to nemas, tak to nerob, zbytocne to auto kazis. Radsej nasetri a potom naraz sprav komplet kvalitnu upravu ako taketo kuskovane. To tiez neznasam, ked si niekto hodi novy naraznik na karu a na lakovanie spori este mesiac, takze zatial tam ma iba obycajnu plastovu "farbu". Ten neon presne v strede auta znie zaujimavo, keby si to "natiahol" medzi napravami, tak by sa to svetlo mohlo pekne rozptylovat
A co sa tyka vysvietenia interieru: pripajam sa k sheepovi - totiz v aute ma byt v noci co najvacsia tma, vtedy najviac vidno von.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

midnight_man napísal:on svieti zospodku....zvrchu to presvita cez mriezku...neviem ci ho mam zakryt aby to svietilo cislo zdola.alebo nechat aby presvital aj cez mrezku
mne osobne to pride velmi nechutne ked to presvita cez mriezku ... asi este nechutnejsie ako tuzerske svietiace ostrekovace :-) ... vyzera to ako keby si mal radioaktivny motor, je tam nechutne vidno chladic a ten volny priestor medzi nim a mriezkou, v ktorom sa svetlo tak nepekne nerovnomerne rozlieva ...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nordkapp_pb napísal:mne osobne to pride velmi nechutne ked to presvita cez mriezku ... asi este nechutnejsie ako tuzerske svietiace ostrekovace :-) ... vyzera to ako keby si mal radioaktivny motor, je tam nechutne vidno chladic a ten volny priestor medzi nim a mriezkou, v ktorom sa svetlo tak nepekne nerovnomerne rozlieva ...
hej to aj mna napadlo ze tam aj pekne vidno predne celo :D a tie plechy setky..asi to dacim zvrchu zakryjem pekne :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ak chcete rovnomerne svetlo,existuje taka specialna folia...Je to nieco ako plexisklo,ale ak to osvetlis z jednej strany,napr.neonom-tak cela ta folia svieti rovnako ak sa na nu pozries z opacnej strany ako je osvetlena.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Sheep napísal:...... v aute ma byt tma :wink:
njn ale vyzeralo by to cool.... :P
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

LOL ty si šašo :lol: toto je co? sak ty si len o stupienok vyssie jak ti megasraci co maju vytunene skodovecky. lol
bude dobre ak to nechas a budes sa hrat s anglicakmi lebo budes iba na posmech. taketo lamerske veci robia viac skody ako uzitku...
ako pisal niekto vyssie. ked na to nemas tak to nerob. sice ja sa do toho az tak nerozumiem ale viem ze toto neni to prave orechove. tie neony to je pase... radsej daj novu farbu a lak alebo disky alebo nejake suciastky kup nove ale toto nie :nono:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

akoze ne v zlom ale tiez by som radsej investoval do novych sviecok napriklad.. novych filtrov, diskov, folii..ale toto ne naozaj ece tomu chybaju nalepovacie vyduchy z kerfuru..daj si tie neony na komp..
midnight_man
Guru
Guru

ak vies kupit za tu sumu co neony daco ine..budis...filter je tam sportovy--nemam aky menit..ja mam taky dojem ze tu sa nic nikomu nepaci...kazdy vie krytyzovat.. povies mi ako sa da ten neon namontovat aj inac? ked uz vravis ze to neviem... si dakedy videl auto podsvietene spredu a zozadu? nemam dojem ze by na tom bolo nieco ala Tuzing

///k tym inym veciam..novy lak to je par desiatok tisic...folie to mas 3000 ..disky min 6 papierov..bohuzial
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnaht- tuning= ucelna uprava sluziaca na zvysenie vykonu, jazdnych vlastnosti
tuzing- lepenie chu**** na auto. K comu to ma podla teba blizsie??
midnight_man
Guru
Guru

fajn tak neony na tuningovych autach su tuzingove ch*j**** a tak ako aj vinyly na autach a podobne...nic s toho nesluzi vykonu..ja sa tu nechcem hadat ale vies kazdy vie krytyzovat..setkych co maju daco na aute "ine" ako seria oznacime za tuzerov a budeme v pohode

///keby dalsia ucelna uprava motora nestala 4000 sk tak ver tomu ze by som ju spravil...vymenil som vstriky....sportovy filter.. turbo tlaci troska viac ako ma.. vzadu su bubnove brzdy vymenene za kotucove..mna uz ziadna zmena v cenovo unosnej hranici nenapada vies
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

krupica_dnb napísal:midnaht- tuning= ucelna uprava sluziaca na zvysenie vykonu, jazdnych vlastnosti
tuzing- lepenie chu**** na auto. K comu to ma podla teba blizsie??
Pridanei neonov, inych naraznikov a dalsich doplnkov je styling, ale ak sa to prezenie, pripadne je to robene doma na kolene zo zinkovaneho plechu, dreva a celkovo to nerobi dobry dojem, tak to mozeme pomenovat tuzing.
midnight: vies, ze som ti to auto v ramci moznosti chvalil, ale taketo upravy sa nerobia po castiach, pretoze to v tejto faze vyzera hrozne. Ked budes mat aspon 4 neony, tak si ich daj po okrajoch, to bude vyzerat lepsie, ale je to uz velmi okukane. Ja ti odporucam dat to vsetko do stredu auta, ako som uz opisoval vyssie, to bude vyzerat urcite lepsie.
midnight_man
Guru
Guru

pre tych frajerov s k- ..ked sa ti to nepaci nepozeraj...ked si taky frajer tak si sprav lepsie...krytizovat vie kazdy o tom sa denno denne presviedcam ale ked treba nieco spravit tak ruky prec sak...frajerkovia :roll:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja si myslim ze chlapec sa snazi, a vy co tu do toho kafrete sa vozite na ockovom aute a ked ho chcete vziat vonku musite si pytat o kluce ze? Ste biedny ze ani najmensiu snahu niekoho ineho neviete ocenit. Traposi
midnight_man
Guru
Guru

juicy51 napísal:Ja si myslim ze chlapec sa snazi, a vy co tu do toho kafrete sa vozite na ockovom aute a ked ho chcete vziat vonku musite si pytat o kluce ze? Ste biedny ze ani najmensiu snahu niekoho ineho neviete ocenit. Traposi
dakujem za podporu ;) vazim si..no bohuzial ani toto auto nieje moje osobne vlastnictvo..sice nieje tatkove....ale moje nieje..robim udrzbu..servis a tak... pomalicky ako su financie
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

fpohode, ale ked tu len rozpravas kam co prihodit, a co este na to nalepit aby to bolo najsampopitchi.... Neviem, ono vpodstate zalezi na kvalite a kvantite, ci to bude tuzing.... tiez ked niekto vravi ako by daval neony pod auto do stredu tak asi este auto zdola nevidel.... az take lahke to nie je
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

dalsi nyd for spyd fan. :roll: tento druh uprav nemam rad, chces radu? kasli na to. :wink:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

SchYzo napísal:dalsi nyd for spyd fan. :roll: tento druh uprav nemam rad, chces radu? kasli na to. :wink:
kazdy nejak musi zacat, niekto si da na bicykel do zadneho kolesa rapkac, iny si podsvieti auto. Mohlo to byt ovela horsie a ako uz bolo spomenute neni to take jednoduche ako sa zda ze zajdem na pumpu kupim nalepim svietim ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

blazer napísal:kazdy nejak musi zacat, niekto si da na bicykel do zadneho kolesa rapkac, iny si podsvieti auto. Mohlo to byt ovela horsie a ako uz bolo spomenute neni to take jednoduche ako sa zda ze zajdem na pumpu kupim nalepim svietim ;)
a hlavne, vypoveda to o vkuse dotycneho :roll: :respect: :aasmile2:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mne sa osobne podsvietenie nelubi. jedine tak folie,nove disky, ... a potom skor peniaze na benzin a oblecenia :p
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

i-cube napísal:mne sa osobne podsvietenie nelubi. jedine tak folie,nove disky, ... a potom skor peniaze na benzin a oblecenia :p
mne tiez nie . mi to pride kus trapne ked auto svieti ako rengen a ide 180 maximalne. radsej auto nenapadne navonok , ale nadupany motor :)
Napísať odpoveď