FRAPS POMOOOC!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

FRAPS POMOOOC!!!

Príspevok od používateľa B.A.X.O »

ahoj vsetci, mam uz dlhorocny problem s video programom fraps. Mal som istého času na compe demo frapsa, ale ten bol na nic takze siel delete. Potom som sa dostal k full verzii, ale ta mi nesla, nasiel som ich celkom 6, ale ani jedna nesla. Dozvedel som sa ze ak uz ste mali na pc demo, nepojde vam uz full. A ja by som chcel na svoj web dat nejake moje videá, takze....a v tomto je moj problem. prosim piste linky, hocico, rady ja nevieml. Ale potreboval by som to docela nutne, takze preto som prisiel na hojka :) thanks predom za vasu ochotu a pomoc
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ccleaner , precistit registre a malo by to ist. S tym programom si poodstranujes rozny bordel po odinstalovanych programoch, docasne subory, sak sam uvidis. Skus.
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

diky

Príspevok od používateľa B.A.X.O »

díky, uz to tam nemam, ale prave som si spomenul ze ten kamos od kttoreho som mal FULL frapsa - no proste ze uz sa s nim nestretavam a tak. takze nemozes poradit este aj odkial zohna frapsa? :oops: ale full prosim, ale nexcem torrent. Moze byt rapidshare, normal download file, hocico len nie torrent diky :wink:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

daj si do googla "portable fraps" a tahaj. Instalacia nepotrebna, cize ziadna sarapata v systeme.. obsahuje full version funkcie
leo235
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa leo235 »

Ahoj. Fraps som pouzival uz dost dlho ale teraz mam zase podobny problem ako zakladatel tohto topicu.
Stiahol som aj ten Cleaner aj som vsetko pomazal z registrov ale stale ked nainstalujem Fraps tak mi ho nepusti.
Je to asi preto lebo som mal nachvilu nekreknutú verziu, nevjete ako sa to da opravit?
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ako sa cez FRAPS robia screeny? mám to nastanevé na F10 a stláčam to ako šialený a žiadne mi nerobí. V čom je problém?
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

swollo napísal:ako sa cez FRAPS robia screeny? mám to nastanevé na F10 a stláčam to ako šialený a žiadne mi nerobí. V čom je problém?
musíš si nastaviť ešte kde ti to má ukladať a nabinduj si to na nejake tlačidlo nastav počet obr. za sek. potom pusti hru stač kláves a je to ! nič ťažké
Napísať odpoveď