serial NCIS + CSI all series
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Presne takmishenko napísal:Co na slovensku, ale takto to nefunguje vobec. Ved sa k tomu kriminalisti (americki) vyjadrili, ze daktore testy, co trvaju v CSI par hodin trvaju realne aj mesiac, dva. Takze asi tak. A tie ich softy, kde jednym klikom denoisuju a focusuju fotky, no buhaha. Ale inak mam CSI rad, NCIS mi nesadlo. V poslednej dobe moj zaujem upadol, presmeroval som sa na housa a desprate housewives
Ale ked nahodou nemam co robit a pustim si TV, tak tento serial neodmietnem(teda hocico z tejto serie, aby som bol presny), tieto hollywoodske finty prehliadnem a sledujem len rozbory a tak. Z toho, co som zatial zachytil, je to v sucasnosti asi jediny serial v slovenskych TV, ktory ma uroven. Neviem, ci este chodia Newyorski policajti...ak ano, tak su to 2 serialy
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj na discovery kukam aj ja tych forenznych detetivov, alebo na Explorer-i kadejake krimi pripady... ale zas v NCIS je kopec srandy, preto to pozeravamGothaR napísal:Presne takPreto ked uz mam pozerat TV, tak si radsej pozriem na Discovery forenznych detektivov alebo FBI Files, tam su pripady zo zivota.
Ale ked nahodou nemam co robit a pustim si TV, tak tento serial neodmietnem(teda hocico z tejto serie, aby som bol presny), tieto hollywoodske finty prehliadnem a sledujem len rozbory a tak. Z toho, co som zatial zachytil, je to v sucasnosti asi jediny serial v slovenskych TV, ktory ma uroven. Neviem, ci este chodia Newyorski policajti...ak ano, tak su to 2 serialy
ja som sa k tomu dostal tak isto akurat ja som si prve pozrel CSI: Miami a odvtedy Miami ostalo moje najoblubenjsie...najmenej mam rad Las Vegas(mozno som to uz pisal) lebo je tam jednak blba zvuckaSlayter napísal:CSI New York je podla mna uplne super. Tiez by som CSI nezacal pozerat, myslel som si, ze to je totalna nuda a prepadak. Ale raz som sa nudil, tak som si pozrel (tusim to bolo Las Vegas) a odvtedy sledujem pravidelne CSI Series aj NCIS.