serial NCIS + CSI all series

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mishec
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mishec »

NCIS je v pohode, zo začiatku sa mi páčilo ako na McGueyho všetci kašlali a Tony ho stále volal Holub :o :( :) :) :) :D :D :D :) :) :) Ale ako chytil jedovatý kanadský brečtan a mal z neho opuchnutého loťofóga... DA BEST :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

CSI miami a new york tie su naj..NCIS chodi neskoro a aj ak ma to moc nechyta.gibbs je ako chuck noriss,trapne
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

CSi je super, to si rád pozriem ak nemám niečo lepšiee na pláne.Ale v NCIS ma celkom iritujú tie postavy...niekedy mi pripadajú dosť trápne
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Ja tento seriál fanaticky milujem a nevynechala som ani ejdnu časť.Je tam akcia,sranda,a skvelý slovenský dabing.Ale v SR je nedoceňovaný.Bohužiaľ. :?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Kolko casti z piatej serie NCIS je na svete?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

CSI pozeram vsetky(NY,Las Vegas,Miami) akurat sa mi to zda niekedy az moc pritiahnute za vlasy niekedy najdu aj to co by inak mozne ani nebolo no ale tak americka produkcia co si budeme nahovarat.. ale inak "u mna fajn" :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nemam rad tento serial. stale ked si chcem pozriet neico v tv vecer tak ide iba toto.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mishenko napísal:Co na slovensku, ale takto to nefunguje vobec. Ved sa k tomu kriminalisti (americki) vyjadrili, ze daktore testy, co trvaju v CSI par hodin trvaju realne aj mesiac, dva. Takze asi tak. A tie ich softy, kde jednym klikom denoisuju a focusuju fotky, no buhaha. Ale inak mam CSI rad, NCIS mi nesadlo. V poslednej dobe moj zaujem upadol, presmeroval som sa na housa a desprate housewives :D
Presne tak :) Preto ked uz mam pozerat TV, tak si radsej pozriem na Discovery forenznych detektivov alebo FBI Files, tam su pripady zo zivota.
Ale ked nahodou nemam co robit a pustim si TV, tak tento serial neodmietnem(teda hocico z tejto serie, aby som bol presny), tieto hollywoodske finty prehliadnem a sledujem len rozbory a tak. Z toho, co som zatial zachytil, je to v sucasnosti asi jediny serial v slovenskych TV, ktory ma uroven. Neviem, ci este chodia Newyorski policajti...ak ano, tak su to 2 serialy :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

GothaR napísal:Presne tak :) Preto ked uz mam pozerat TV, tak si radsej pozriem na Discovery forenznych detektivov alebo FBI Files, tam su pripady zo zivota.
Ale ked nahodou nemam co robit a pustim si TV, tak tento serial neodmietnem(teda hocico z tejto serie, aby som bol presny), tieto hollywoodske finty prehliadnem a sledujem len rozbory a tak. Z toho, co som zatial zachytil, je to v sucasnosti asi jediny serial v slovenskych TV, ktory ma uroven. Neviem, ci este chodia Newyorski policajti...ak ano, tak su to 2 serialy :)
jj na discovery kukam aj ja tych forenznych detetivov, alebo na Explorer-i kadejake krimi pripady... ale zas v NCIS je kopec srandy, preto to pozeravam :D ....
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

NCIS som nepozral a ani sa nehodlam...ale CSI pozeram vsetky ale najviac sa mi paci Miami...LV sa mi az tak moc nepaci, take blbe zapletky ma ale najradsej mam casti kde NY spolupracuje s Miami :)
vladik69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladik69 »

no mne sa pacia obydva serialy CSI aj NCIS keby ich davali 25 hodin denne tak pozeram 8) :D
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Aj ja pozeram NCIS je to dobre a bavi ma to moc ma kriminalky nebavia ale toto sa da pozret :smt023
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

CSI New York je podla mna uplne super. Tiez by som CSI nezacal pozerat, myslel som si, ze to je totalna nuda a prepadak. Ale raz som sa nudil :), tak som si pozrel (tusim to bolo Las Vegas) a odvtedy sledujem pravidelne CSI Series aj NCIS.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

nuz kriminalky nejak nesledujem, ale ked ide tak si pozrem, take oddychove :)
Imho su to obcas pekne rozpravky ale ako vravim, da sa na to pozerat :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Slayter napísal:CSI New York je podla mna uplne super. Tiez by som CSI nezacal pozerat, myslel som si, ze to je totalna nuda a prepadak. Ale raz som sa nudil :), tak som si pozrel (tusim to bolo Las Vegas) a odvtedy sledujem pravidelne CSI Series aj NCIS.
ja som sa k tomu dostal tak isto akurat ja som si prve pozrel CSI: Miami a odvtedy Miami ostalo moje najoblubenjsie...najmenej mam rad Las Vegas(mozno som to uz pisal) lebo je tam jednak blba zvucka :lol: a este tie pribehy sa mi zdaju suche...zato Miami a NY maju uplne peckove zapletky
Napísať odpoveď