ako sa pripojim do wifi siete?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gruno
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

ako sa pripojim do wifi siete?

Príspevok od používateľa gruno »

Mam NB Asus A6, sieťový adaptér Asus 803,11 g, pripojenie cez ASUS WLAN. Máte niekto skúsenosti s pripojením na wifi sieť s takýmto zariadením ? V okolí sú nejaké nechránené siete, ale nejde sa i pripojiť... Dikes...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

zisti si ipčky na prístupové body a malo by to ísť ak je nechránená siet :D nasmeruj anténu na hot point či jak sa to tu menuje a potom to sprav s tými ipčkami
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

omg sak ked je to nechranena siet a pouzivas windooze tak si dole v pravo na liste klikni na bezdrotove pripojenia, vyhladaj a pripoj sa. pokial je to skutocne volny acess point bez sifrovania a s funkcnym DHCP serverom , tak ak sa nemylim nebudes uz musiet konfigurovat nic ine.
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Ak sú to skutočne voľné servre tak to musí isť, ale ak majú MAC control, čiže ak povolia prístup iba určitým sieťovkám, tak ty to pri jej vyhľadaní nezistíš, tebe sa bude javiť ako free, ale keď sa k nej budeš chcieť pripojiť, tak ťa to tam nepustí. Ak to je tento problém

Ja som zase mal taký problém, že som na 100% vedel, že tam je viac sietí voľných, dokonca keď som tam prišiel z iným notebookom, tak mi to išlo a na mojom ani keby neviem čo a pritom mi to inde fungovalo bez problémov, nakoniec sme to vyriešili, keď sme konečne nastavili AP, lebo tam bolo defaultne nastavený kanál 13 a ja mám na notebooku, len 11 kanálov, a teraz tam mám prístup iba ja a nikto iný. Dali sme tam MAC kontrolu, je to sieť v našej škole.
Napísať odpoveď