ako sa pripojim do wifi siete?
ako sa pripojim do wifi siete?
Mam NB Asus A6, sieťový adaptér Asus 803,11 g, pripojenie cez ASUS WLAN. Máte niekto skúsenosti s pripojením na wifi sieť s takýmto zariadením ? V okolí sú nejaké nechránené siete, ale nejde sa i pripojiť... Dikes...
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak sú to skutočne voľné servre tak to musí isť, ale ak majú MAC control, čiže ak povolia prístup iba určitým sieťovkám, tak ty to pri jej vyhľadaní nezistíš, tebe sa bude javiť ako free, ale keď sa k nej budeš chcieť pripojiť, tak ťa to tam nepustí. Ak to je tento problém
Ja som zase mal taký problém, že som na 100% vedel, že tam je viac sietí voľných, dokonca keď som tam prišiel z iným notebookom, tak mi to išlo a na mojom ani keby neviem čo a pritom mi to inde fungovalo bez problémov, nakoniec sme to vyriešili, keď sme konečne nastavili AP, lebo tam bolo defaultne nastavený kanál 13 a ja mám na notebooku, len 11 kanálov, a teraz tam mám prístup iba ja a nikto iný. Dali sme tam MAC kontrolu, je to sieť v našej škole.
Ja som zase mal taký problém, že som na 100% vedel, že tam je viac sietí voľných, dokonca keď som tam prišiel z iným notebookom, tak mi to išlo a na mojom ani keby neviem čo a pritom mi to inde fungovalo bez problémov, nakoniec sme to vyriešili, keď sme konečne nastavili AP, lebo tam bolo defaultne nastavený kanál 13 a ja mám na notebooku, len 11 kanálov, a teraz tam mám prístup iba ja a nikto iný. Dali sme tam MAC kontrolu, je to sieť v našej škole.