Zaujimavy benchmark dema CoD4 od HOJKA - viem ze je to prebrate z netu!
Len chcem napisat - vsetko v pohode ale preco zasa chyba HD2900XT? od ATi ... ved 8800GTS su tam! Alebo to je zase test v ktorom ma byt nVidia prva? ATi HD2900XT je na rovnakej cenovej urovny ako nVidia 8800GTS aky je dovod ze chyba? taketo testy ma uz prestavaju zaujimat
A este k tej DX10 no ak bude tak ja sem potom hodim nejake svoje testy na mojom PC (E6320, 2GB Ram, HD2900XT)
Nemam rad taketo trailery ked uz tak z hry. A pevne verim ze to nebude zase o WW lebo takeho uz mam pokrk. Napr. Call of Duty 3 bolo totalna blbost. Uz tam nic nove nebude. Call of Duty 1 + service pack a nic viac by som neriesil.
lekoklatik napísal:Nemam rad taketo trailery ked uz tak z hry. A pevne verim ze to nebude zase o WW lebo takeho uz mam pokrk. Napr. Call of Duty 3 bolo totalna blbost. Uz tam nic nove nebude. Call of Duty 1 + service pack a nic viac by som neriesil.
Len sa chcem spytat ocom pises? Nevies ocom bude COD4? to uz davno nebude WW ... sleduj troska temu !!!
romerot napísal:Len sa chcem spytat ocom pises? Nevies ocom bude COD4? to uz davno nebude WW ... sleduj troska temu !!!
takto. Trailer som pozeral a pisem ze duuufam ze to nebude zas o WW. Mas s tym problem? Tvoja vec . Kazdopadne sice som necital nic o hre takze neviem. Ak to o WW nieje tak mi to proste napis. Este nieco?
lekoklatik napísal:takto. Trailer som pozeral a pisem ze duuufam ze to nebude zas o WW. Mas s tym problem? Tvoja vec . Kazdopadne sice som necital nic o hre takze neviem. Ak to o WW nieje tak mi to proste napis. Este nieco?
Zbytocne tu budem nieco pisat co tu uz raz bolo niekolko prispevkov dozadu ... WW to nebude ... Modern Warfare hovori za vsetko ! ! ! ak chces tu mas "preview" http://games.tiscali.cz/previews/cod4/index.asp
skoda ze to uz nebude z prostredia WW to sa mi strasne pacilo, ale nebolo by zle aj keby to spravili z prostredia vietnamskej vojny ale to spravil uz vietcong, dufam ze mi to pojde, celkom sa na to tesim prosim neviete kedy vide full hra? nechce sa mi citat celu temu, dik
K|OZZY napísal:bude to az taky rozdiel v grafike ked porovnam DX10 a DX9?... mam XP a ak sa nepletiem na XP je max DX9 takze budem potrebovat Vistu? ako to je....
No ak tam bude DX10 tak rozdiel to bude a pekny! ... Je pravda ze v XP je len DX9 na DX10 potrebujes Vistu ale este potrebujes aj graficku kartu ktora podporuje DX10 !!!
Na nič nemusíš prechádzať, nie je predsa problém mať 2 OS, napr. ja plánujem nahodiť Vistu iba kvôli tomu aby som mohol hrať v DX10 Crysis, všetko ostatné budem robiť cez XP.