neska to bude aky damage
F1 2009
-
Sagittarius
Guru
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hojko napísal:Hlavne je, aby sa prva zatacka zvladla bez kolizie na zaciatku startoveho pola
ja sa vazne velmi tesim, kimimu to prajem, ma prvy titul
-
konipasek88
Expert
to vypadalo tak ze lewis po vyjazde zo zakruty nemohol podraditKibo napísal:teodorra z teba nebude hojko
![]()
ja sa vazne velmi tesim, kimimu to prajem, ma prvy titul, ukazal, ze nebol zla investicia, no nebyt massu tak nevyhra, na tlacovke mu pekne podakoval za celu sezonu. dnesna velka cena bola uzasne napinava, ako uz dlho nie. kopa subojov, kolizii a prekvapivych zvratov. len ma zaujima co sa dialo na zaciatku pretekov s hamiltonovym monopostom, ci islo o technicku chybu, lebo mu to znemoznilo ferovy suboj o titul. titul som mu neprial, ale takto prist o titul nie je nic prijemne
-
konipasek88
Expert
co to tu pleties alonso nikoho nevytlacilheker napísal:Za vsetkym vidim Alonsa. Dnes opat skaredo vytlacil Hamiltona. Aspon ze to nevyhral Alonso!
Hamilton do tej zakruty vletel prirychlo a Alonso mu jednopducho neuhol zo stopy preco by aj mal ze, tak to uz nekde hamilton pichnut musel mal stastie ze v brazilii su take vyjazdocve zony ako su lebo neviem ako by sa po strku viezol
-
PACO8
Light Professional
suhlasim to je perfektnel0f4s3 napísal:na MotoGP nema nic !
myslel som ze Hamilton ten titul uz vyhra ale ked som zapol pc a cital na nete ze Kimi je majster sveta nesmierne ma to potesilo, strasne som mu drzal palce ako aj celemu Ferrari, dufam ze aj buduca sezona bude taka napinava, ale bez tej spionaze
-
Mateq
Medium Professional
To je pochopiteľné. Keď FIA ubrala elementy na zadnom krídle, tímy to dobiehajú okolo bočníc a na zrkadielkach, tým sa teraz narušuje prúdenie a ťažko sa predbieha. Od budúcej sezóny (a od ďalších v ešte vačšej miere) sa ale budú uberať ďalšie aearoprvky - po celom obvode. Uź to teda (teoreticky) nebudú môcť dohnať inde na aute, tak ako to urobili tento rok. - Konečne teda zmiznu aj prvky okolo zrkadielok. A grip sa zníži aspoň čiastočne, po zakázaní TC.lacko napísal:Prave tie aeroelementy vratane umiestnenia a tvaru spatakov maju funkciu usmernit prudenie vzduchu k zadnej casti auta, ktore narusila fia upravou pravidiel ohladom zadneho kridla a airboxu. Podla mna by viac pomohlo posunut kridla tam, kde boli minimalne pred rokom 05(zlepsenie stability), rozsirit monopost(vacsi odpor vzduchu) a zuzit predne pneu, ako to bolo predtym(mensi grip) a dajme tomu obmedzit niektore aeroprvky, ako su tie neesteticke kridelka na bocniciach.
WTF? Alonso sa pred Hamiltona parádne dostal na začiatku, potom Hamiltonovi podla mňa zapracovali nervy, keď sa okamžite skúšal natlačiť naspäť. Skoro Alonsa zostelilheker napísal:Za vsetkym vidim Alonsa. Dnes opat skaredo vytlacil Hamiltona.
Ad. zaujímavosť F1 - to PACO8 & l0f4s3- Porovnávať to s DTM, neviem, ťažko sa budú borci s openwheelmi oťukávať ako v plecháčoch, MotoGP sú zase motorky tam je viac miesta natlačiť sa do zákrut. Ďaleko zaujímavejšie a porovnatelnejšie s F1 sú ale európska GP2 a IndyCar (jazdí aj na klasických okruhoch, ak by mi chcel niekto vytknúť čo sem pletiem ovály
Mateq: no Indy je pomerne zaujimave, ale nepozeram to kvoli tomu, ze tam su niektori jazdci ubohi. Vyjadrenia typu: "Neznasam klasicke okruhy, najradsej mam ovaly." ma strasne stvu 
GP2 nepoznam, celkom ma brala Formula BMW a Formula 3, tam sa ti mladici dobre sekali
F1 je uz podla mna nuda, fandim jedine kvoli Ferrari, keby tam neboli, tak na to cele kaslem. (toto bol jediny zavod za posledne 3 roky, ktory som pozeral)
A jasne, porovnat DTM s F1 je trochu nespravodlive, ale bral som to z pohladu napinavosti a zabavnosti.
PS: aj moto GP je lepsie z hladiska zabavnosti, ale mne motorky nejak extra neprirastli k srdcu. Sem-tam pozriem, ak natrafim, ale nevyhladavam
GP2 nepoznam, celkom ma brala Formula BMW a Formula 3, tam sa ti mladici dobre sekali
A jasne, porovnat DTM s F1 je trochu nespravodlive, ale bral som to z pohladu napinavosti a zabavnosti.
PS: aj moto GP je lepsie z hladiska zabavnosti, ale mne motorky nejak extra neprirastli k srdcu. Sem-tam pozriem, ak natrafim, ale nevyhladavam
-
Kibo
Hardcore addict
bol by to najnamyslenejsi novacik-majster v seriali. sice historicke tabulky by niesli jeho meno, ale ostatni by nezniesli jeho, mozno je dobre ze nevyhral, nech sa priuci a o rok ci dva nech si vyhra. jazdi jak prasa, nech skludni hormondavo2006 napísal:ty vole o jeden bodhamilton mal smolu...ale co by to bolo keby novacik v F1 sa stal MS????daco neskutocne by bolo
-
t0m4s3
Admin
Cely zavod sa po par kolach zmenil na ocakavanie, ako a kedy predbehne Raikonnen Massu. Inak titul je zasluzeny o tom ziadna. Kimi sa konecne dockal aj ked pre mna u konkurencie. Tak vyrovnane finalne poradie zrejme historia nepamata. Ak by vyhral novacik bolo by to az moc uzasne, zlyhal v poslednych dvoch zavodoch (v Cine sam, dnes ho zradila technika). Congratulations Kimi, fandil som ti, ale vo Ferrari uz proste nie si McLaren. Inak otazka do plena: Naco je zakazana timova rezia, ked aj tak kazdy vie, ze dnes bola pouzita a rozhodla o titule majstra sveta?
edit: tesim sa na kriju, ktory hadzal flintu do zita uz tri (styri??) zavody pred koncom, co napise
edit: tesim sa na kriju, ktory hadzal flintu do zita uz tri (styri??) zavody pred koncom, co napise