F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

psycho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Tak ako dievcata pacilo sa vam? lebo mne velmi!
neska to bude aky damage :smt112 :twisted:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Za vsetkym vidim Alonsa. Dnes opat skaredo vytlacil Hamiltona. Aspon ze to nevyhral Alonso!
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja som fandil Hamiltonovi, škoda. :( Ale aspoň, že nevyhral Alonso, lebo je ešte menej sympatický ako bol Schumacher. :lol: A Kimimu ten prvý titul doprajem...:)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Ked to nejde,tak to nejde :D Hamilton big Bad Look...mozno o rok...
kebyze Ferrari neni cervene tak by som mal k nim nensi odpor ako mam ale co uz :) Tymto vzdavam hold Cervenym...Ked budete vyrabat normalne uzitkove auta do 1miliona SK tak si jedno kupim to slubujem :lol: Preco si myslim ze sa to nestane ?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

som rad ze vyhralo FERARI
inak celkom fun VC dnes,,,, :wink:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ano KIMI vyhral super
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hojko napísal:Hlavne je, aby sa prva zatacka zvladla bez kolizie na zaciatku startoveho pola
:hehe: teodorra z teba nebude hojko :hehe:
ja sa vazne velmi tesim, kimimu to prajem, ma prvy titul :smt112 , ukazal, ze nebol zla investicia, no nebyt massu tak nevyhra, na tlacovke mu pekne podakoval za celu sezonu. dnesna velka cena bola uzasne napinava, ako uz dlho nie. kopa subojov, kolizii a prekvapivych zvratov. len ma zaujima co sa dialo na zaciatku pretekov s hamiltonovym monopostom, ci islo o technicku chybu, lebo mu to znemoznilo ferovy suboj o titul. titul som mu neprial, ale takto prist o titul nie je nic prijemne :?
konipasek88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konipasek88 »

Kibo napísal::hehe: teodorra z teba nebude hojko :hehe:
ja sa vazne velmi tesim, kimimu to prajem, ma prvy titul :smt112 , ukazal, ze nebol zla investicia, no nebyt massu tak nevyhra, na tlacovke mu pekne podakoval za celu sezonu. dnesna velka cena bola uzasne napinava, ako uz dlho nie. kopa subojov, kolizii a prekvapivych zvratov. len ma zaujima co sa dialo na zaciatku pretekov s hamiltonovym monopostom, ci islo o technicku chybu, lebo mu to znemoznilo ferovy suboj o titul. titul som mu neprial, ale takto prist o titul nie je nic prijemne :?
to vypadalo tak ze lewis po vyjazde zo zakruty nemohol podradit
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No vidno, ze F1 som uz davno nepozeral, lebo pretek sa mi zdal pomerne nudny, cely cas som iba prepocitaval body a potom na konci dufal, ze sa nic nepokazi. Na DTM zatial v zabavnosti pretekov F1 nema :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

konipasek88 napísal:to vypadalo tak ze lewis po vyjazde zo zakruty nemohol podradit
tiez ma to napadlo, lebo tukal po tom volante ako keby hral s bratom playstation :D
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

GothaR napísal:No vidno, ze F1 som uz davno nepozeral, lebo pretek sa mi zdal pomerne nudny, cely cas som iba prepocitaval body a potom na konci dufal, ze sa nic nepokazi. Na DTM zatial v zabavnosti pretekov F1 nema :)
na MotoGP nema nic !
konipasek88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konipasek88 »

heker napísal:Za vsetkym vidim Alonsa. Dnes opat skaredo vytlacil Hamiltona. Aspon ze to nevyhral Alonso!
co to tu pleties alonso nikoho nevytlacil
Hamilton do tej zakruty vletel prirychlo a Alonso mu jednopducho neuhol zo stopy preco by aj mal ze, tak to uz nekde hamilton pichnut musel mal stastie ze v brazilii su take vyjazdocve zony ako su lebo neviem ako by sa po strku viezol
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja len tolko ze tiez velmi pekna bola vymena masu a kimiho... ( na pi*ny chlp ) :) este aj moderatori ze ASI IM TO VYSLO...... pekne naplanovane...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

l0f4s3 napísal:na MotoGP nema nic !
suhlasim to je perfektne
myslel som ze Hamilton ten titul uz vyhra ale ked som zapol pc a cital na nete ze Kimi je majster sveta nesmierne ma to potesilo, strasne som mu drzal palce ako aj celemu Ferrari, dufam ze aj buduca sezona bude taka napinava, ale bez tej spionaze :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

lacko napísal:Prave tie aeroelementy vratane umiestnenia a tvaru spatakov maju funkciu usmernit prudenie vzduchu k zadnej casti auta, ktore narusila fia upravou pravidiel ohladom zadneho kridla a airboxu. Podla mna by viac pomohlo posunut kridla tam, kde boli minimalne pred rokom 05(zlepsenie stability), rozsirit monopost(vacsi odpor vzduchu) a zuzit predne pneu, ako to bolo predtym(mensi grip) a dajme tomu obmedzit niektore aeroprvky, ako su tie neesteticke kridelka na bocniciach.
To je pochopiteľné. Keď FIA ubrala elementy na zadnom krídle, tímy to dobiehajú okolo bočníc a na zrkadielkach, tým sa teraz narušuje prúdenie a ťažko sa predbieha. Od budúcej sezóny (a od ďalších v ešte vačšej miere) sa ale budú uberať ďalšie aearoprvky - po celom obvode. Uź to teda (teoreticky) nebudú môcť dohnať inde na aute, tak ako to urobili tento rok. - Konečne teda zmiznu aj prvky okolo zrkadielok. A grip sa zníži aspoň čiastočne, po zakázaní TC.
heker napísal:Za vsetkym vidim Alonsa. Dnes opat skaredo vytlacil Hamiltona.
WTF? Alonso sa pred Hamiltona parádne dostal na začiatku, potom Hamiltonovi podla mňa zapracovali nervy, keď sa okamžite skúšal natlačiť naspäť. Skoro Alonsa zostelil :shock:. Škoda tých jeho techn. problémov.

Ad. zaujímavosť F1 - to PACO8 & l0f4s3- Porovnávať to s DTM, neviem, ťažko sa budú borci s openwheelmi oťukávať ako v plecháčoch, MotoGP sú zase motorky tam je viac miesta natlačiť sa do zákrut. Ďaleko zaujímavejšie a porovnatelnejšie s F1 sú ale európska GP2 a IndyCar (jazdí aj na klasických okruhoch, ak by mi chcel niekto vytknúť čo sem pletiem ovály :twisted:). BTW pozerá niekto? Téma o Indy tu nie je - síce je po sezóne ale aj tak.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mateq: no Indy je pomerne zaujimave, ale nepozeram to kvoli tomu, ze tam su niektori jazdci ubohi. Vyjadrenia typu: "Neznasam klasicke okruhy, najradsej mam ovaly." ma strasne stvu :)
GP2 nepoznam, celkom ma brala Formula BMW a Formula 3, tam sa ti mladici dobre sekali :) F1 je uz podla mna nuda, fandim jedine kvoli Ferrari, keby tam neboli, tak na to cele kaslem. (toto bol jediny zavod za posledne 3 roky, ktory som pozeral)
A jasne, porovnat DTM s F1 je trochu nespravodlive, ale bral som to z pohladu napinavosti a zabavnosti.
PS: aj moto GP je lepsie z hladiska zabavnosti, ale mne motorky nejak extra neprirastli k srdcu. Sem-tam pozriem, ak natrafim, ale nevyhladavam :)
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ja som vam to tu uz davno pisal ze Kimi je proste najlepsi ze Kimi bude majster sveta...a mal som pravdu majstrom sveta sa stal Kimi Raikkonen.. :smt023
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

ty vole o jeden bod :( hamilton mal smolu...ale co by to bolo keby novacik v F1 sa stal MS????daco neskutocne by bolo
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

davo2006 napísal:ty vole o jeden bod :( hamilton mal smolu...ale co by to bolo keby novacik v F1 sa stal MS????daco neskutocne by bolo
bol by to najnamyslenejsi novacik-majster v seriali. sice historicke tabulky by niesli jeho meno, ale ostatni by nezniesli jeho, mozno je dobre ze nevyhral, nech sa priuci a o rok ci dva nech si vyhra. jazdi jak prasa, nech skludni hormon :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cely zavod sa po par kolach zmenil na ocakavanie, ako a kedy predbehne Raikonnen Massu. Inak titul je zasluzeny o tom ziadna. Kimi sa konecne dockal aj ked pre mna u konkurencie. Tak vyrovnane finalne poradie zrejme historia nepamata. Ak by vyhral novacik bolo by to az moc uzasne, zlyhal v poslednych dvoch zavodoch (v Cine sam, dnes ho zradila technika). Congratulations Kimi, fandil som ti, ale vo Ferrari uz proste nie si McLaren. Inak otazka do plena: Naco je zakazana timova rezia, ked aj tak kazdy vie, ze dnes bola pouzita a rozhodla o titule majstra sveta?

edit: tesim sa na kriju, ktory hadzal flintu do zita uz tri (styri??) zavody pred koncom, co napise :-)
Napísať odpoveď