Radary a Radarove systemy v SR

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ber to tak ze vela zavisi od detektora ktory pouzivas a hlavne od terenu, ked sa nemaju luce od coho odrazit, tak je jasne ze ich nezachytis ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Sheep napísal:pocuj natom videu to nejak neskoro reaguje... :? ted ti to zapiska uz ked je radar velmi blizko
Sheep takto ... Ten moment je najhorsia podmienka pre Antiradar ... Nelinearne stupajuci teren, Ziadne body odrazu, a este k tomu Vyborne zasiti pani z Radarom , Tzn v Smere jazdy
To je pre antiradar nocna mora ... ked nema miesto na odraz je velmi zlozite ho zachytit ... Valentine je aj tak lepsi ako Cobra ... Ta ma alarmovala az po prejdeni Radaru ... cize tam uz bolo neskoro ... tu keby som skocil po brzde v 100km/h Rychlosti tak na ich urovni by som mohol mat taku 70-ku :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

jedina mozno chybicka krasy. Nevylaka ta to pipanie po stereotypnej 4hodinovej trase? ked to vodica totizto vylaka, moze to sposobit peknu nehodu. :-/
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nie nevylaka ... ked ides Priemernou rychlostov asi 130kmh ... alebo idete skupina 5-6 Aut Po dvojprudovke 180 ... Tak mas vsetky vnemy na maximum ... a po vsetkom pozeram Neviem este ma to nevylakalo ... nieje na to cas ;)
Akonahle pocujes pipanie Pozeras na Typ Pasma a jeho Lokalitu ... ak je za tebou Pozeram do spatneho a sledujem podozrive auta ... samozrejme po brzdach a do Pomalsieho pruhu
Ak je predtebou tiez pozeram do zrkadal na situaciu za sebou ak je cisto tak po brzdach a hladam ich
Vzdy berem ohlad na ostatnych aby som neskocil po brzdach a nesposobil nehodu za sebou
Ale Hlavny bod je Pasmo ... v Polsku si davam Pozor na Ka, X a L
Na slovensku Ka a L
A za celu trasu do Polska (tam najcastejsie jazdim) som nezaznamenal ani jeden falosny poplach ... Kobra ich mala Pozehnane ale Tam som si vypinal Jednotlive Pasma cim som Minimalizoval Falosne poplachy :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

nieje Valentin tak trocha nevyhodny?Mne to pride tak ze tych 16000 by si aj keby si prekrocil rychlost a podobne nevysypal za pokuty ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Shark NX: Co hovoris na nove policajne radary v protismere najma na novych BMW, ktore dokazu zamerat auto az na vzdialenost 350 metrov??? Kym teba upozorni antiradar, ze v protismere ide policajne auto, tak nestihnes ani spomalit a si zamerany.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No antiradar je vlastne detektor signalu.Cize akonahle,zachyti nejaky signal,ktory sa podoba na radarovy(napr.ultrazvuk),tak reaguje.Takze auto moze byt od teba teoreticky xxx daleko,ale aj tak musi vysielat nejaky signal.A na to,aby ta mohlo zamerat,musis byt dostatocne blizko,pretoze ten signal sa od meraneho bodu(auta) odrazi a vracia sa spat ku vysielacu.Tento vysielany signal sa vsak odraza od roznych predmetov a vlastne sa"tula" takze antiradar ho moze zachytit skor ako sa dostane do bodu x,kde je hranica po ktorej prekroceni sa signal spolahlivo dokaze vratit spat ku vysielacu-si zameratelny.Avsak,"tulajuci"sa signal nepostacuje na to,aby si bol zamerany..

Tie nove"BMW radary",su skor nevyhoda pre vodicov bez antiradaru-predtym si mohol zaregistrovat aspon opticky nejakych"pandurov".Avsak teraz to je tazsie nakolko ako pises su schopny merat z 350m.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Shark NX: Co hovoris na nove policajne radary v protismere najma na novych BMW, ktore dokazu zamerat auto az na vzdialenost 350 metrov??? Kym teba upozorni antiradar, ze v protismere ide policajne auto, tak nestihnes ani spomalit a si zamerany.
Dik za info este som o nich nevedel ... Mas nejake Foto??
Nejak sa mi nechce verit ze nameraju vozidlo na 350m ... Nejak mi to nesedi ... Najvyzsiu vzdialenost namerania Ma Stalker Laserovy Radar ... ten ta namera na 1400m ... Problem je v tom ze ho ma zatial len USA a Druhy problem je ze je Staticky ... tzn musi stat na mieste inac ti hovno namera ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Shark NX: Nemam, len mi otco hovoril, ked bol v Banskej Bystrici, tak jedna spolocnost odtial testuje antiradarove systemy a ze pri ceste do Bratislavy nic nezachytili, zameralo ich policajne BMW. Maju na testovanie oficialne povolenie, takze pokuta nebola ziadna, ale islo o to, ze novinka medzi antiradarmi v cene 27 tisic nezachytila ten radar v protismere. Inak udajne od noveho roku ma byt antiradar zakazany zakonom.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko no jo zalzi na tom ake Pasmo ... Policia ma Koncesiu len na 2
Ka na Meranie rychlosti Radarmi a K na Informativne Meranie rychlosti ...
Akonahle pouzije ine Pasmo 1. Porusuju zakon ... alebo 2. Uz si vytvorili koncesiu aj na X a L
Najdrahsie a Najlepsie na trhu co mozes na SVETE zohnat Je Valentine One ako Pevna Montaz Do Naraznikov ... ten stoji okolo 30000Bez Dane ... mozno Ho kupili v nejakej prdeli za 40000 Neviem ...
Ale aj Tak Valentine One aj Pevny aj Normalny maju na chlp rovnaku Citlivost ... Len Pevny ti skoro nikto nezisti ... ty mas iba Malicky Ovladaci panel Pri volante :wink:
A este Valentine v Eur Mode Neprijma X Pasmo a Ku Pasmo ... cize tam bude nejaky zadrhel ... no ale uvidim
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ked pouziju ine pasmo, ako im dokazes, ze ho pouzili? :-D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Ked pouziju ine pasmo, ako im dokazes, ze ho pouzili? :-D
Tak samozrejme nedokazes ... Ide o to ze Vsetky Radarove Pasma su K, Ka, Ku, X, L, S
Okrem toho nemozu ziadne ine Pouzivat ... a Zda sa mi ze na Slovensku su Pouzivane jedine Ka, K a L a na tie maju koncesiu ...
Cize okrem toho asi nemaju nic ... :wink:

//Hojko teraz mi to doslo ... BMW nieje radarove .. uz som ho raz videl ...
Audina stoji niekde schovana a Meria Laserom a Ma spojenie z BMW alebo Obaja Idu. Audi cca 120km/h a BMW asi 1000m pred nou ...
Audina Odfoti a Na teba si pocka BMW a potom sa po tebe rozbehne
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nove Info ...
SLOVAKIA:
Radars:
Ramer-7, AD9 (made in the Czech rep.)
Ka-band: 34.00GHz and 34.30GHz
Usually built in cars, mainly Skoda Fabia, Skoda Felicia, VW Passat, VW Golf, Audi S4 - used either as stationary or mobile. Tripods are rarely used.

As radars used by the police have a very low output power they are only reliably detectable by:
- Beltronics 945, 965, 995, 975 - ONLY with special firmware (Ka narrow)
- Target 550, Bel RX65Euro(with 34.0GHz narrow frequency)
- Valentine one set to Euro mode
- STi-R looks promising too

Lidar: approved devices:
Lavet (=PLIII with an Omympus camera), FamaLaserIII (PLIII with a video camera), LTI 20-20 UltraLyte Compact MicroDigicam, Riegl FG21-P with a camera

Fixed speed traps fitted with Ramer-7 or AD9 radars, 34.00GHz. One is on the 108km of the D1 highway ( www.highways.sk/indexE.html )
Automatic stationary vascar - white lines across the road, cameras above each lane @ start and finish (planned & approved for use, currently installed when entering Bratilava from the D2 highway)

Use of radar detectors is legal, no specific legislation against laser jammers (plans are to ban radar detectors and laser jammers in 2008)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

chcem sa spýtať: ten valentine v one dokáže blokovať radarový signál?
lebo viem že v čechách tiež nie sú zakázané antiradari ale sú zakázané zariadenia kt. blokujú radarový signál. a ten valentine v one dokáže sledovať aj signál zo zozadu?
a tá Cobra dokáže sledovať signál aj zo zadu alebo len spredu?
niekto spomínal že by sa mali antiradary zakázať zákonom- nevie niekto aké je číslo toho zákona alebo od kedy by asi mal platiť alebo to bol len návrh?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vsetky udane zariadenia su Len Detektory to znamena ze niesu zakazane ani na Slovensku ani v Ceskej republike ... Lebo signal iba detekuju nijak ho neovplyvnuju ani nerusia.
Rusicky su zakazane a minimalne ti daju par Tisic Sk Pokutu a ked je namontovany napevno tak ti zoberu Technicak

Valentine V One Ma detekcne anteny aj vpredu aj vzadu
Cobra Len vpredu

A ten zakon bol podla vsetkeho len navrh lebo som ho nikde nevedel najst
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

a ešte jedna otázka na tej cobre a valentine v one sa dá nastaviť citlivosť na mesto a mimo mesta? lebo kamoši mi hovorili že na niektorých to je? hlavne by ma zaújmalo či je to na tej cobre?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Maly update. Fotoradar na D1 108km ma vykon stiahnuty na minimum. Tzn Detektor ho "zaciti" velmi neskoro. cize opatrne ... Obcas ho sice vypinaju ale Nespoliehajte sa na to :wink:
Sam som to musel minule overit lebo mi kamarati volali ze od urciteho casu ten radar uvidi velmi neskoro. A je to tak

Okrem toho bez zmien. Neskor mozem pohadzat fotky vsetkych vozidiel z namontovanym Radarom. Len to nemam este skompletizovane.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ahojte, dnes mi kamarat poslal zaujimavy mailik :shock:
Poslite aj vasim znamym, ak su vodici na nasich cestach....
Caute - nove radary pouzivane na Slovensku - zatial ich pouzivaju vo Zvolene

Tak poooooooooooooooooooooooooooooozor!!!!!!!!!!!!
Co o nich vieme:
- vyzera to na novy Suzuki Splash (alebo KIA Picanto, je to
pravdepodobnejsie)
- konkretne toto bolo fotene vo Zvolene cca 10.-11.6.
----------------------------------------------------------------------------
--
aj na dalsej fotke je novy radar, velmi ho na nej nevidno, je to len palica
s laserom a nezameria to ziadny antiradar hocikde sa s tym schova a cvakne
ta tak, ze ani ho ani nezbadas (auta su uz vraj nepostacujuce) dnes
(11.6.)od KA po ZV 3 ks takze vela stastia na cestach, tento radar je
prakticky neodhalitelny a velmi sa z neho tesia (foto
2.jpg) na tej fotke to ma ten policajt v ruke, a uz to
vraj idu realne nasadzovat, do konca tohto roku idu na nove radary minut 250
az 300 milionov
vcera som napriklad postrehol, ze radar uz beha aj v podobe Golfu V po BA
Prílohy
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nemoze to byt napr. hoax, kedze je to fotene vo svajciarsku ?

//add : kedze modre pruhy na parkovanie -> http://www.flickr.com/photos/rezamasoudi/507831178/
a svajciarska znacka pred tym autom
cize to asi fotene u nas nebolo, mozna ti dvaja policajti co tam "nenapadne" postavaju
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Az teraz som si vsimol co povedal i-cube
Hmm budem si to musiet preverit. Ale keby to bolo realne tak jedine KIA kedze s nou maju uzavretu zmluvu. Ta palicka o com hovori je klasicky pistolovy radar. Ten je v reali tazko detekovatelny ale zas policajti maju obrovske problemy najprv namerat a potom zastavit. Kedze to robi vsetko jedna osoba ... Najprv meria a potom musi po tebe vybehnut. A uz vidim jak na Slovensku takto zastavuju. V polsku kazdy policajta respektuje ... cize jemu staci na krajnici vytiahnut lizatko a vsetci idu dole. Na slovensku sa mi asi 10x stalo ze po tom predomnou vytiahol lizatko a uplna ignoracia. A ako vyhovorka padla ze nevedel ze ukazuju na neho alebo vobec ho nenahanali.
Napísať odpoveď