problem s mamou mojej polovičky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
thong
Light Expert
Light Expert

problem s mamou mojej polovičky

Príspevok od používateľa thong »

pradte mi co mam robit...jej mama ma asi nema rada alebo som jej nesympaticky alebo ja neviem co si mam myslet moja holka tvrdi ze to tak neni ale podla mna je tak napr. ked s nou telefonujem tak jej mama jej zacne brat telefon z ruky... alebo nechce aby som siel k nim do nutra a dvovod da ze moja holka ma ete len 16 (to podla mna neni dvovod nato aby sme nemohli ist do nutra do domu a uz chodime spolu pol roka) alebo ked ide zas ona za mnou do mesta bo ona je z dediny tak jej mama sa pyta ze ci zas ide za mnou alebo ci zas bola so mnou atd...poradte ak mate uz niekto skusenosti s takymito mamami :roll:
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: problem s mamou mojej polovičky

Príspevok od používateľa jin »

Mama sa o ňu iba bojí, to je pochopiteľné. V takomto prípade by mohla pomôcť návšteva u nej doma, aby Ťa jej mama spoznala a aby už nemala až také obavy (aj keď nikdy nevymiznú úplne, je to proste materinský komplex).
Má inak aj nejaké pádne dôvody na to, aby si "sa jej nepáčil"? Nie si náhodou "známa firma"? Nehovorím, že si, iba sa snažím zvážiť všetky reálne možnosti... :wink:

//Edit: Koľko máš ty rokov?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je prirodzené, že sa mama o ňu bojí a chce vedieť, kde a s kým trávi jej dcéra čas, ale zase nemala by to preháňať. podľa mňa to bude tým, že má ešte len 16 a možno naozaj proti tebe nič nemá, len ty si to zle vysvetľuješ.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ma strach asi z toho aby si ju vonku nenaucil nejake pofiderne cinnosti...takze mozno preto to je tak...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

su 3 typy rodicov. starostlivi, dovercivi a ti co maju vsetko na haku. starostlivi sa o dieta budu "puntikovat" aj ked bude mat 18, 56, ci 72. proste im nebude nikdy jedno co ich dieta robi, budu mu chciet organizovat zivot. samozrejme v zneni: pre moje dieta to najlepsie. tvoja priatelka ma pravdepodobne maminu z tejto kategorie. nasledne tu mame dovercivych rodicov, ktori nechaju vsetku zodpovednost na dietati, nech sa aj nauci samostatnosti. samozrejme nie uplnu zodpovednost, ale v solidnej miere. napr. v oblasti partnerov. a tretia skupina je taka, kt. ma deti na haku. to su vacsinou alkoholici a zle rodiny...
nic si z toho nerob, mamina sa boji, nuz pozri sa, ci chyba nie je fakt v tebe ;) ak si poslusny chlapec, tak to je 100% prva moznost ;)
thong
Light Expert
Light Expert

Re: problem s mamou mojej polovičky

jin napísal:Mama sa o ňu iba bojí, to je pochopiteľné. V takomto prípade by mohla pomôcť návšteva u nej doma, aby Ťa jej mama spoznala a aby už nemala až také obavy (aj keď nikdy nevymiznú úplne, je to proste materinský komplex).
Má inak aj nejaké pádne dôvody na to, aby si "sa jej nepáčil"? Nie si náhodou "známa firma"? Nehovorím, že si, iba sa snažím zvážiť všetky reálne možnosti... :wink:

//Edit: Koľko máš ty rokov?
v lete som mal 17 a ona mala 16
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Poznajú sa jej a tvoju rodičia?
Nemáš v okolí nejakú zlú reputáciu?
Aký si typ, ako sa obliekaš, patríš do nejakej skupiny, napr. hip-hoperov, pankáčov, a pod. ?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ja by som to jednoznacne riesil navstevou jej rodicou..je to pochopitelne ze sa onu boja..sak je to ich dieta o ktore by som sa bal aj ja..ale
jimino velmi pekne si to napisal....mas cit pre taketo temy :)
erytrocit ja ho poznam ..je to moj spoluziak...zlu reputaciu nema...oblieka sa normalne...da sa s nim kecat..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nechapem tomu, prečo jej trha telefon z ruky. :roll: To mi na tom nesedí. Inak by som povedal, že si jej nesympatický alebo si o tebe vytvorila mienku, že od jej dvcéry chceš "ehm" len sex.

-Ja som na tom presne naopak. O mne hovoria nie len jej, ale všetkých spolužiačok rodičia, že "on je taký slušný, on vyzera inteligentne" a podobne, proste nadšenie najväčšie, pritom ja mám salam. :D Hold tak to v živote chodí.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

No jo, rodicia su uz hold taky :) k+ frikso :) [dobre to poznam]
Moja byvala mala zakazane chodit s chalanmi (:lol:), ale jej rodicia o mne tvrdili aky som len dobry a inteligentny :P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze nabuduce ked budes chciet ist ku nim domov a mama bude proti tak tam chod a povedz,ze sa s nou musis porozpravat, mas 17, takze trosku rozumu by si mal mat, zaklady slusneho spravania tiez.. normalne mame povedz,ze sa s nou chces o jej dcere porozpravat, ze masw pocit ze ma voci tebe nejake predsudky a rad by si vedel preco, ze s jej dcerou nemas ine ako len tie najlepsie umysly a proste sa s nou normalne otvorene porozpravaj.. ak je to rozumna zena tak pochopi a casom to bude lepsie.. a ak je je**uta tak na teba nahuka ze co si za typa atd a vtedy to nema zmysel velmi asi... ale ja tvrdim,ze osobny rozhovor o probleme je naj riesenie
thong
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal:Nechapem tomu, prečo jej trha telefon z ruky. :roll: To mi na tom nesedí. Inak by som povedal, že si jej nesympatický alebo si o tebe vytvorila mienku, že od jej dvcéry chceš "ehm" len sex.

-Ja som na tom presne naopak. O mne hovoria nie len jej, ale všetkých spolužiačok rodičia, že "on je taký slušný, on vyzera inteligentne" a podobne, proste nadšenie najväčšie, pritom ja mám salam. :D Hold tak to v živote chodí.
:roll: ja ju naozaj velmi milujem a si myslim ze sex patri k normalnemu vztahu...lenze ona ete take veci nepotrebuje a ja som jej povedal ze jej dam cas ze ju nebudem dotoho nutit...a tu mienku nevem na zaklade coho si vytvorila ked som u nich ete nebol ani som sa pred nou nepredviedol v neakom zlom svetle aspon o tom nevem .... :cry:
Frikso
Darca
Darca

Písal si, že nechcú, aby si šiel dnu, pretože má iba 16. Tiež píšeš, že si u nich ešte nebol.
-Predpokladám teda, že z tvojej strany snaha o návštevu a predstavenie sa jej rodičom bola, dosť pravdepodobne, že si už aj bol u nich pred vchodom a ďalej ťa nepustili.. (ak niečo dedukujem nepresne, oprav ma, prosím.)
-Ja osobne tu vidím najväčší problém v komunikácii a myslím si, že tu by sa mala chopiť iniciatívy tvoja priateľka.
Ste spolu, ako píšeš, už pol roka a v takýchto vzťahoch, dvojnásobne platí v tomto veku, bývajú bežné "nedeľné obedy". Proste jej rodičia ťa chcú spoznať a dcére vzťah odklepnúť a nenapadne ich nič kreatívnejšie, tak povedia dcére, aby ťa pozvala v nedeľu na obed. ..

-Zoznámil si sa už s jej rodičmi, podal si si ruku s jej otcom, preklepli si ťa, kam chodíš na školu, kde bývaš, čo robia tvoji rodičia, ako sa učíš?
-Rodičom často nejde o nič iné, než mať istotu, že je ich dcéra so slušne vychovaným chlapcom a že je v bezpečí.. :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

nie je nahodou jej rodina silne veriaca ? nemaju zle pomery (myslim tym ze su trosku chudobnejsi ?) ? mala uz nejakych priatelov pred tebou ? nezanechali oni nejaky zly dojem a teraz mama brani svoju dceru aby nezazila sklamanie ?
thong
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal:Písal si, že nechcú, aby si šiel dnu, pretože má iba 16. Tiež píšeš, že si u nich ešte nebol.
-Predpokladám teda, že z tvojej strany snaha o návštevu a predstavenie sa jej rodičom bola, dosť pravdepodobne, že si už aj bol u nich pred vchodom a ďalej ťa nepustili.. (ak niečo dedukujem nepresne, oprav ma, prosím.)
-Ja osobne tu vidím najväčší problém v komunikácii a myslím si, že tu by sa mala chopiť iniciatívy tvoja priateľka.
Ste spolu, ako píšeš, už pol roka a v takýchto vzťahoch, dvojnásobne platí v tomto veku, bývajú bežné "nedeľné obedy". Proste jej rodičia ťa chcú spoznať a dcére vzťah odklepnúť a nenapadne ich nič kreatívnejšie, tak povedia dcére, aby ťa pozvala v nedeľu na obed. ..

-Zoznámil si sa už s jej rodičmi, podal si si ruku s jej otcom, preklepli si ťa, kam chodíš na školu, kde bývaš, čo robia tvoji rodičia, ako sa učíš?
-Rodičom často nejde o nič iné, než mať istotu, že je ich dcéra so slušne vychovaným chlapcom a že je v bezpečí.. :)
noo b u nich pred vchodom ne celkom bol som u nich na dvoru skor vzadu na terase no uz som aj bol s jej rodicmi aj som si podal ruku s jej otcom aj sme kecali kde robia fotrovci atd... ale predstavovacky ete neboli a chodime na tu istu skolu...no a moja holka sa pokusa prehovorit mamu aby som mohol dnu ale neuspesne a vzdy to skonci hadkou a placom mojej holky :( asi tak
Frikso
Darca
Darca

Jej mama vyzera na tvrdy oriešok, ktorý len tak neprelusknete.
-Možno by pomohlo, keby ste sa na čas odmlčali a ju by zvedavosť donútila spýtať sa na teba dcéry. Tu by bola jej príležitosť povedať jej "Super, tak ho cez víkend pozvem k nám".

-Na niektorých rodičov platia trocha detinske výčitky rodičom typu "Tej a tej kamaratky mama má rada jej chalana, blablabla!" No popravde osobne taketo intrigy nemám rád. Niekedy keď to dieťa preženie to môže viesť k všeliakým zákazom.

Ja by som pravdepodobne vsadil na tú prvú možnosť.
-Inač tiež ma zaujíma, prečo tak veľmi chceš ísť k nim, keď je tam takýto problem. Trocha mi to nejde do hlavy, však budťe u teba, či vôbec niekde vonku / v meste, podniku ..
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Poznam takyto pripad ... Mal som jednu priatelku ktorej rodičia ma tiez nemuseli a to ma ani nepoznali len ma proste odsudzovali (jej mama) ze som proste chalan tak som proste zly.
Raz sa mi podarilo dostat k nim (ked neboli doma) počkal som s pratelkou nez pridu .... prišli ja som s nimi si siel do kuchyne pokecat a kecal som tam s nimi asi vkuse hodinu a pol....
Nakoniec jej mama o mne zmenila nazor a brali ma ako slusneho dobreho chalana (plus som im opravil PC lebo ho mali pokazene heh)
.
Skus to tak ako ja proste navod taku situaciu ktorej sa jej mam nemoze vyhnut ....nech ta priatelka pusti dovnutra zakial niesu jej rodičia doma a počkaj az pridu a nahodou keby jej mama mala nadavat ze prečo ta pustila dovnutra tak to tvoja priatelka moze zabit jednoduchym argumentom ze saq vonku prší /sneži / je zima (podla počasia) tak ho nenecham predsa vonku.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Enduro3333 napísal:plus som im opravil PC lebo ho mali pokazene heh
hh s tým kompom to fakt funguje.. raz som bol len u kamarátky a rodičia ma vôbec nepoznali a ked som to rozobral pred ich očami a ...pfffff hhh iba som vymenil disc tak už ako oči pleštili na mna + ked som dodal že študujem a pracujem a zarábam si na školu tak
vlastne nikdy som nemal problém s rodičmi.. skôr som mal ten problém že ked sme sa kočkou rozišli tak rodičia boli smutní
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

takyto problem som mal aj ja. Proste jej mama si myslela, ze som daky fetak, fajcim, pijem, ze proste ju chcem zviest an zlu cestu a proste ju pokzazit. Debata s nou neprichadzala v uvahu, nedokazala ma ani citit, nie to este so mnou komunikovat. Nakoniec sa z toho vyvinulo to, ze o mne toto nakecala priatelkyna ex-naj kamoska, lebo proste ziarlila a zavidela jej neico, tak nam chcela skazit vztah. Uisti sa, ci ta nahodou niekto neohovara v jej blizkosti a proste tak.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

triple napísal: skôr som mal ten problém že ked sme sa kočkou rozišli tak rodičia boli smutní
JJ to tak dopadne vzdy ked poriadne spracujes rodičov ... frajerka na teba kašle ale oni za teba do nej ripu ze aprečo si sa s nim rozisla ved to bol taky dobry chalan schopny a podobne to ju potom dvojnasob sere (a z mojho pohladu to je potom k nezaplateniu ) :lol: :wink: K+
Napísať odpoveď