lol to je definicia...mno ale ked sme uz pritom tak ked budes menit Motor za lepsi(ovladace) tak aj kolesa sa vyuziju ocosi lepsie...t0m4s3 napísal:Koho zaujima, ze je technologicky vyspelejsia, ked vykon je stale na strane nVidie, resp. starsej rady ATi? To akoby si povedal, ze Trabant ma kolesa umoznujuce rychlost 300km/h tie su vsak nanic, kedze motor ma uz pri 100km/h akurat dost.
ATI 1950 vs ATI 2600 vs GF 8600
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
Netvrdim, ze ovladace nezdvihnu vykon, ale v tomto pripade uz narazaju na strop samotneho mozneho vykonu karty, neda sa zvysovat vykon do nekonecna. Zober si to tak, ze ludia maju X1950Pro uz rok a veselo sa hraju. HD2600 este stale nedosahuje jej vykonu a aj pri stalom zvysovani vykonu cez ovladace bude trvat este dlho kym jej vykon "dobehne". Medzitym uz ATi vyda nove karty a mozno noveho krala v pomere cena/vykon akym bola prave X1950Pro.
PS. Motor = hardware karty, tzn. ze vymenit motor znamena vymenit celu kartu a to sme uz uplne niekde inde.
PS. Motor = hardware karty, tzn. ze vymenit motor znamena vymenit celu kartu a to sme uz uplne niekde inde.
-
t0m4s3
Admin
Hras sa uz od septembra minuleho roku na tej karte ako napr. ja? HDMI? Kolkokrat si ho pouzil?MP4-22 napísal:t0m4s3-veselo sa hram aj ja ! karta ide uplne v poho aj take ako Bioshock a Colin idu na plnych ale 1950 nema HDMI/HDCP
Spyx > nikto na nu nenadava, ale otvorte si oci, je to nizsia vykonostna trieda ako X1950GT/Pro, takze neviem o co sa v tejto teme snazite.
-
Hellboy248
Guru wannabe