párkrát som natrafil a na kúsok azbestu na záhrade... mohlo by to ovpylvnit aj napriklad plodiny dopestovane na zahrade???
(ked hovorim o azbeste, myslim tym taku azbestovu platnu, nie ten mineral)..dakujem za pomoc
a mozem im aj poslat email a povedat im svoj problem???ob3l1x napísal:studuj : http://www.who.sk/pdf/azbest_a_zdravie.pdf
My máme doma v záhrade azbestové stĺpy, keď budem mať rakovinu, dám ti vedieťdigo napísal:po dlhom uvazovani som sa rozhodol zalozit takuto temu... asi pred rokom sme zdedili dom po babke... no a problem je v tom, ze v záhrade sa nachádza azbest.. napr. je tam taká malá stieška, tiež vyrobená z aszbestu... hmmm a pocul som, ze azbest je rakovinotvorny... a moze to nejako priamo ohroziť moje zdravie(ked hovorim o tej streche)
bolek napísal:My máme doma v záhrade azbestové stĺpy, keď budem mať rakovinu, dám ti vedieť![]()
jo moze byt...diki bracho to si ma fakt upokojildudo02 napísal:Azbest ako taky nieje velmi nebezpecny.Co je na nom nebezpecne je inhalovanie azbestoveho prachu..Okrem toho,ta strieska co spominas je zo siveho azbestu-a ten obsahuje0,01%azbestu.Takze sa nemas velmi coho obavat
LLucia napísal:LOL fakt, možno len klamú... "Síce ti zhorela ruka ale buď rád že nemáš rakovinu!"
hmm a ja ze preco mi dal sef dvojnasobok platu ked sme robili na takej streche.. parada :/respirator sme nemali.. cize parada no nevadiviolator napísal:no ja som tento rok mal brigadu na streche a tam sme asi 2 dni robili na streche kde bola povodna azbestova, ako ochranne prostriedky sme pouzivali klasicke rukavice a respirator...ono ide oto ze azbest samotny nie je skodlivy, ale ked sa narusi a prasi sa z neho, vtedy je nebezpecny, resp. tie prachove castice, preto ich rozhodne netreba vdychovat a pre istotu ist na rontgen
hmm a mne raz otec dal rozbijat ten azbestMurphY napísal:hmm a ja ze preco mi dal sef dvojnasobok platu ked sme robili na takej streche.. parada :/respirator sme nemali.. cize parada no nevadi