Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

kukiak napísal:nj presne tak.. akurat vcera sme tam boli.. heh nemyslim "my" ako my nackovia.. ale na exkurzii..

ked uz tu mame aj par "pravych" "nackov", bol podla vas holokaust a koncentraky fajn ? Ste pysni nato co vasa teoria sposobila ?
Hlásim úspešný návrat z parádneho výletu v konzetrazionslager Auschwitz, tiež známy ako Osvienčim. No proste popi*i... bolo tam rušno, veselý kraj, na bráne nápis Arbeit macht Frei.

Cesta bola v pohode, až kým sme sa nedostali do Polska... bolo vidieť, že po cestách sa často preháňali tanky a podobné mašiny...

Hneď po príchode do lágru sa na nás začali upierať zraky ostatných návštevníkov... čím to asi bolo? Imidžové fotečky pod už horeuvedeným nápisom pobúrili jednu mníšku, ktorej sa asi nepáčilo tričko pána Boba, ktorý mal na ňom akúsi nie veľmi kresťanskú päťcípu hviezdu a v nej rohatú obludu.

Vytrvalo sme prechádzali jeden barák za druhým a poburovali sme návštevníkom našimi nemiestnymi poznámkami a častými výbuchmi smiechu. Keď sme zrovna fotili hrazdu (kolajnica na dvoch stĺpoch), na ktorej sa vešalo (viete čo...), prišli knám dve nemky a pýtali sa ma, či spíkujeme po ingliš. A my, že ném... Tak na mňa spustila, že jór T-širt ist naci...Tór štajner is naci..a my že né, to je pank... Tak spustila, že nou, is no punk...Jú mast go to internet... To boli teda ďalší návštevníci pobúrení našimi odevmi... Konečne sme sa dostali k preslávenej komore a krematóriu. Fakt uplne soc. Malá búda s kominom a 4 pieckami, v ktorých by bolo problém upiecť väčšie množstvo hocičoho...

Po krátkej pauze na jedlo, sme sa teda vybrali do ďalšej časti tábora - Birkenau... Hneď pri príchode sme si nostalgicki povzdychli. Kolajnice vedúce cez bránu boli úchvatné a rozmery tábora takisto...

Počas nešej prechádzky (asi 2 a pol hodiny) to na pána Boba prišlo...a tak vyložil svoje jedlo v prilahlom poli. Určite nebol jediný, lebo pár osraných servítak tam už vraj bolo. Pozbierali sme pár ostnatých suvenírov a pár šutrov a vybrali sme sa podla plánu do Ostravy, kde sme sa chceli najesť a prespať. Najprv sme hladali ubytovňu, kde by nás prichýlili, ale potom nás to omrzelo, tak sme sa chceli len najesť a prášiť do pi*e. Pri hladaní reštauračného zariadenia nás zastavili časký príslušníci represívnych zložiek... Doklady pane řidiči...kam jdete... No soude podle vašeho trička, by vám tahle čtvrť nebyla příliš nakloněna, jestli rozumíte, co tím myslim...tohle je cikánskej Bronx... A dete se srazu, nebo na sraz? Po našej odpovedi, že ideme z Osvienčimu sa rozosmial...To si ze mne deláte legraci, že jo...Potom nám poradil, kde sa možme najesť... Proste viva la český policajti.

Po výdatnom nočnom jedle, kedy zas Grék zošrotoval asi pol tony bársčoho čo bolo na stole sme sa vybrali na cestu domov... chvílu sme blúdili, kým sme našli správnu cestu (to značenie fakt stojí za to)... Po ceste sme sa ešte ujebávali na všetkom možnom a hlavne ná jór T-širt is naci...

Kód: Vybrať všetko

http://www.projectvandal.szm.sk/
:lol: :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Toto som tam nevidel ale tie ankety su fajn.
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

bocian rooooofl.... krasne si to napisal.... :lol: :lol: :lol: Akoze tiež som tam bol par dni dozadu ( cirou nahodou s kukiakom kedze je moj spolužiak
a promenadoval som sa tam v bombere ( a preco by som nemohol ked tam možu židia chodit v tých ich arabských mikinách bielych )... A čo... nikto ani nemukol. :roll:

A co sa týka narodnehosocializmu... cistý národ je čistý národ... keby sa ludia co nie su jeho sucastou pobrali do pi*e sami bol by klud... kedže sa nepoberu treba im pomôcť. :x

A dalej: že sa vytvoria humanne prostriedky --> no akoze skus sa prejst cez lunik alebo podobne socialne zariadenie a potom povedz nieco o humannych prostriedkoch... Sa tam pobijň aj o tvoje trenky... budes rad že odtial vídeš celý... samozrejme nepočítam s tým že by ti ostali akekoľvek veci, piersingy alebo zlate zuby... sak to sa dá predať. :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Brian napísal:A dalej: že sa vytvoria humanne prostriedky...
napalm je celkom humanny prostriedok, nezostava po nom nic...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

zelovoc napísal:napalm je celkom humanny prostriedok, nezostava po nom nic...
http://www.linkbase.org/make-napalm/
http://www.ubersite.com/m/21624
Kto do toho ide so mnou? :lol:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Soap and petrol :) To chcem mat doma :lol:
Brian
Expert
Expert

zelovoc napísal:napalm je celkom humanny prostriedok, nezostava po nom nic...
Tnj... humanny k okoliu a normalnemu obyvaťeľstvu... dobrý napad... :wink: 8)
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

no, takze, jednoducho mi to nedalo...i ked to asi nebude mat vyznam, pretoze nackovia maju svoju pravdu, ze...

Takze po 1. Bocian, odkedy maju na 13stke pc a net? Si ty vobec clovek, akoze smiat sa na Osviecime? No bohove vtipne je, ked si v miestach, kde ludia trpeli,vsak to uz ani zivot nebol - akoze vies si to predstavit? Jednoucho nepochopim, ako mozete stavat zaujmy nejakych ludi nad ludi? Ano aj "negri" su ludia.

2. o humannych prostriedkoch sa tu nedsa hovorit...to mate ako komunisti - to je az chore,ze Lenin si mozno aj v tom svojom mozgu myslel, ze chce len dobro pre stat, ludi, ale s marxistickou myslienkou - vsetko nasilim...akoze nasilie sa pacha na ludoch, takze o dobre alebo prospechu pre ludi sa neda hovorit

3. chcete cistu rasu? a kto mi povie, co je cista rasa...pre niekoho je cernoch, pre niekoho beloch, pre niekoho zid....a preco by sme sa mali rozlisovat kvoli jednemu genu...

a co vam vlastne "negri" spravili? to ze ziju?...pls, inu odpoved
...tot pre zaciatok
Brian
Expert
Expert

to Mrs_Chocolate:
1. Nemaju... preto nechapem ako je mozne že sem pisu aj antifaci a "negri" ( clovek je definovaný ako inteligentný tvor ktorí dokaze rozmyslat... "kradnut, robit deti a brat pridavky...." --> toto povazujes za rozmyslanie? ) :?
2. ako som už napisal... ked sa poberu sami nebude im treba pomahať :wink:
3. staci ked ostanu tie inteligentne tvory... vid bod č 1.

Spravili toho viac.... viď pod 1. :wink: 8)
Gangy
Darca
Darca

Mrs_Chocolate Jedna vec je uvedomovat si ze na farbe nezalezi a druha vec otvorit oci a pozriet sa okolo seba. My tu (alebo aspon ja osobne) nevravime o farbe pleti ale o etniku, etniku ktore sa sprava ako stado kobyliek, spinavych, negramotnych a necivilizovanych, ktori sem prisli v pravom zmysle slova (!) plienit krajinu. To ze cast z nich su taki ako ty a ja na tom bohuzial vela nezmeni, taki romovia pre mna niesu romovia ale proste ludia, sam ich par poznam a musim priznat ze su velmi inteligetni a solidni, preto nezastavam ziadny uzkoprsy jednostranny nazor. Hlasat tu ze na farbe nezalezi je pekna vec, ale triafas dost mimo kamarat, pretoze o to tu vobec nejde...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Mrs_Chocolate napísal:Jednoucho nepochopim, ako mozete stavat zaujmy nejakych ludi nad ludi? Ano aj "negri" su ludia.
O toto tu pani Cokoladova ani tak velmi nejde. Kazdy by mal mat svoj vlastny zivotny priestor a zivotny priestor negrov, arabov, ciganov nie je a nesmie byt v Europe.

Takze stavat si doma vlastne zaujmy nad tie ich je uplne prirodzene.. Alebo ty stavias zaujmy svojich susedov nad zaujmy vlastnej rodiny ?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Gangy napísal:taki romovia pre mna niesu romovia ale proste ludia, sam ich par poznam a musim priznat ze su velmi inteligetni a solidni
keby si bol moj sused (cize aj sused dvoch ciganok na nasej chodbe), tak by si toto nenapisal ani keby ti devinou na hlavu niekto mieril :lol: nie som rasista. ako povedal bohus v "dedicstvi":
pro mne cigan jak cernoch, lidi sou lidi to je jasny :D
ale robit zaver podla par jedincov sa nevyplaca :)
bocian: tvoj pribeh je skoda komentovat. nestoji to za zmienku
Brian: este ze sa nsiel niekto, kto zozral vsetku mudrost sveta :roll:
gangy: kto sa nedokaze prisposobit v cudzej krajine, nema tam co hladat. a romovia maju v krvi iny sposob zivota. ja im to neberiem. ani to, ze dve ciganky na chodbe robia bordel na celu ulicu. v pohode, fajn. ale nech si robia ten bordel vo vlastnej krajine ked tu nedokazu prejavit stipku tolerancie. preco by som ja mal byt tolerantny ked dve kravy vrieskaju po sebe na celu ulicu o 3:00 v noci?
Gangy
Darca
Darca

turtlak tym si chcel povedat ze popieras existenciu aj tej malej skupiny ktori su inteligentni? lebo tak som to myslel. Urcite nie vsetci, ale ta minorita ktora mi vobec nevadi.

Inak nechapem co za slova mi to smerujes ja som sa romov v ziadnom pripade nezastal, prave naopak, tak neviem co si mam o tvojom prispevku teraz mysliet :?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Gangy napísal:turtlak tym si chcel povedat ze popieras existenciu aj tej malej skupiny ktori su inteligentni? lebo tak som to myslel. Urcite nie vsetci, ale ta minorita ktora mi vobec nevadi.
urcite nepopieram existenciu tej skupiny inteligentnych ;) tym som chcel povedat, ze su jedinci, ktori robia svojej rase "dobre meno" a tym vznika tzv skatulkovanie...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

turtlak69 napísal:urcite nepopieram existenciu tej skupiny inteligentnych ;) tym som chcel povedat, ze su jedinci, ktori robia svojej rase "dobre meno" a tym vznika tzv skatulkovanie...
samozrejme ze su rozdiely medzi nimi, jedna vec je cigan z juhu co hrava v kapele napr a iny pripad je deges dakde z osady od letanoviec.

obrancovia ludskych prav: nebojte sa, nikto ich tu nebude vrazdit, ale svoj nazor si povedat mozme. a viete co? zoberte si nejakeho ku sebe domov.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Brain napísal:A dalej: že sa vytvoria humanne prostriedky --> no akoze skus sa prejst cez lunik alebo podobne socialne zariadenie a potom povedz nieco o humannych prostriedkoch... Sa tam pobijň aj o tvoje trenky... budes rad že odtial vídeš celý... samozrejme nepočítam s tým že by ti ostali akekoľvek veci, piersingy alebo zlate zuby... sak to sa dá predať. Wink
Reagoval som tym na tu priblblu abstraktovu otazku aby bol spokojny. Osobne by som skorej zastaval nazor vyhostenie z krajiny (samozrejme dat im este sancu na prisposobenie sa) alebo strerilizacia.
Mrs Chocolate napísal:chcete cistu rasu? a kto mi povie, co je cista rasa...pre niekoho je cernoch, pre niekoho beloch, pre niekoho zid....a preco by sme sa mali rozlisovat kvoli jednemu genu...
Tych genov je trochu viac jak len jeden.
Mrs Chocolate napísal:a co vam vlastne "negri" spravili? to ze ziju?...pls, inu odpoved
...tot pre zaciatok
K ciganskemu problem sa snad ani netreba vyjadrovat a co sa tyka nigas:
http://www.hojko.com/post651928.html?highlight=#651928
http://www.hojko.com/post625577.html?highlight=#625577

Trochu odbocim. http://www.prop.sk/policajny_stat.html
Clanok o tzv neonacistoch zo slovenska ktory prisli do srbska sirit svoje xenofobne myslienky s pastetami a nozmi :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

bocian : síce som Osvienčim ešte nenavštívil , ale mnohí mi o tom vykladali , ako o veľmi silnom zážitku ...
A to , že si ty s kamarátmi prešiel exkurziu s častými výbuchmi smiechu , predpokladám , že ste asi pekne priyebaná partia debilov :wink:
Ovšem neber to ako urážku , ber to ako fakt
Mrs_the_Hell
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrs_the_Hell »

"...zivotny priestor negrov, arabov, ciganov nie je a nesmie byt v Europe." - Aryan Angel, myslis pre vsetkych? A co je europa? Nechces rovno "white earth"?? Akoze nikde nie je napisane, ze Europa je len pre belochov...a vobec, preco by sme sa mali delit na zaklade farby pleti.
Ok, hovorite, ze cigani maju problem so zaclenenim do spolocnosti, proste prisposobit sa. Ano je to fakt, ale nie vsetci, a skor by sa mala odstranit pricina, preco sa nedokazu zaclenit, a nie odstranit rovno ich. A vystahovanie povazujem uz za krajne, pretoze mi povedzte co by sa stalo s krajinou, kde by boli sami taky ludia ( ano, potom by som vystahovala vsetkych neprisposobivych ludi, bez ohladu na farbu pleti )? Akoze dlhu zivotnost tej krajine nedavam. A tym by sa to aj tak nevyriesilo, len by sa cely problem odlozil.
A este Aryan, ako si to myslel s tymi susedmi? Napr. ja nesuhlasim ani s pozitivnou diskriminaciou - u nas je to uz napriklad sila, ked idu "chatky" kde byvaju cigani zateplovat z mestskeho rozpoctu...
to Kali - laskavo ma nechytaj za slovicka...gen, 2, 3...vsak v nich mozes mat zakodovanu chorobu, a za to nejdeme ludi vystahovavat alebo zabijat. A inak tiez by bolo zaujimave, ako by si sa tvaril, kebyze niekto o tebe rozhodne, ze ta treba dat pre dobro veci sterilizovat - uz z hocjakeho dovodu.
to Gangy: ok, a potom o co tu ide?
Gangy
Darca
Darca

turtlak69 napísal:urcite nepopieram existenciu tej skupiny inteligentnych ;) tym som chcel povedat, ze su jedinci, ktori robia svojej rase "dobre meno" a tym vznika tzv skatulkovanie...
No ale stale sa mi zda ze si moj prispevok velmi nepochopil, nevadi.
A u romov pravidlo o "par jedincoch kaziacich meno" neplati, ti uz ziadne meno nemaju a ani ich to nezaujima. Je rozdiel ked skupina debilov vrha na komunitu zle svetlo a ked je sa komunita sama o sebe sklada takmer lez debilov.

Mrs_the_Hell napisal som v povodnom prispevku ze ide o specificke etnikum a nie o farbu pleti. To ze by sa mala odstranit pricina je krasna myslienka, tak teda navrhni riesenie. V tomto state ma rom vacsiu podporu od statu ako clovek co sa tu narodil a poctivo cely zivot pracoval a preco? Lebo sa im ludia snazia "pomoct", dat im sancu. Nikdy sancu nechceli a ani ju chciet nebudu, len sa im bude strkat stale viac a viac zradla pod rypak az to tu zacne poriadne vriet a spolocnost sa zruti.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

http://www.bleskovky.sk/cl/11/178211/VI ... vadorcanku
zase vymletak ktory si trufne iba na mlade dievca ... ubohost ...

ale nechapem toho typka co tam spokojne sedi a sleduje to ...
Napísať odpoveď