Funcarvy

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
violator
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Funcarvy

Príspevok od používateľa violator »

Potrebujem poradit, kedze sa blizi zima chcem si kupit lyze-funcarvy a mam vyhliadnute Atomic Free Zone, ktore su dobre a potom sa mi pacia blady Salomon MiniMax
Chcem lyzovat agresivny carving-ostre naklony, az tak ze sa budem dotykat rukou svahu,lyzovat rychlo, popripade skakat, robit 360-tky, chodit do zadu(ale to zas nemusi byt),...
Pls poradte mi ale lyze si mam vybrat, je to totiz dost urgentne...
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť..
:x :pravidla:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Naozaj nevidim dovod preco by mu nemohli poradit aj v tejto zaletitosti.
Pockajme radsej na vyjadrenie moderatorov...
violator
Star
Star

ferderikoo napísal:Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť..
:x :pravidla:
mas bohuzial pravdu, ale pravdu ma aj gangy...potrebujem to lebo lyze idem kupit uz tento tyzden a neviem do akeho fora som mal napisat :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ferderiko má pravdu, ale zmazať ti to tiež nechcem. Ide zima a môže sa táto téma hodiť viacerím (ak niekto chce kupovať lyže a chce si nechať poradiť, tak ju použite). Vyrieším to teda presunutím do "ostatné"
violator
Star
Star

audiotrack napísal:ferderiko má pravdu, ale zmazať ti to tiež nechcem. Ide zima a môže sa táto téma hodiť viacerím (ak niekto chce kupovať lyže a chce si nechať poradiť, tak ju použite). Vyrieším to teda presunutím do "ostatné"
ok, dik ze si hu nezmazal :D ,inak ak ma niekto nejake navrhy hadzte pls
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

ked kupovat lyze, tak urcite v dedinke Bystra (je tam jeden obchod, na zaciatku dediny v smere od BB, zbadas urcite)-je to pri Myte pod Dumbierom, ty to ani nemas tak daleko, jeden chlapik vie neskutocne poradit, opyta sa ta akoo lyzujes a co, vaha etc. a da ti vybrat, obkeca kazdy jeden typ, odporucam. nie je to o tom ktore lyze sa ti pacia ale o tom ktore ti budu sediet a urcite ti poradi spravne. tam chod kupovat 8)
violator
Star
Star

lyze som uz kupil, konkretne tie atomicy, imho do tejto temy mozete vsetci pisat ak potrebujete poradit s kupou lyzi!!! Lebo zima sa uz blizi a tento rok ma byt rozhodne lepsia ako ta minula
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

violator napísal:lyze som uz kupil, konkretne tie atomicy, imho do tejto temy mozete vsetci pisat ak potrebujete poradit s kupou lyzi!!! Lebo zima sa uz blizi a tento rok ma byt rozhodne lepsia ako ta minula
no to teda dufam ze bude lepsia ako ta minula uz by som si rad poriadne zalizoval....ne jak minuly rok na lyziarskom ze sme boli 5 dni z toho sme lyzovali 2 a to tiez na zablatenom svahu :evil:
violator
Star
Star

den333 napísal:no to teda dufam ze bude lepsia ako ta minula uz by som si rad poriadne zalizoval....ne jak minuly rok na lyziarskom ze sme boli 5 dni z toho sme lyzovali 2 a to tiez na zablatenom svahu :evil:
my sme minuly rok na lyziarskom akurat boli v ten tyzden co bol sneh, ale aj tak to bolo na nic...predminulorocna zima bola zasa velmi studena a ta minula bol zase velmi tepla, to sa niekedy proste stava a nie je to tak, ako to vsetci pripisuju len globalnemu oteplovaniu
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja by som chcel nejake skiboardy vyskusat, len neviem ake...

minuly rok som chcel kupit, ale nevyslo mi to nejak :) :(
violator
Star
Star

Tomasko napísal:ja by som chcel nejake skiboardy vyskusat, len neviem ake...

minuly rok som chcel kupit, ale nevyslo mi to nejak :) :(
kukni si Salomon MiniMax, to by malo byt nieco take co ty hladas, sa mi zda ze je aj nejaka slovenska stranka o skibordoch, pogoogli
// http://www.snowblade.sk/
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Co hovorite na tieto lyze? Fischer AMC 7.1RF + FS10RF (viazanie)
Maju ich ve Metre za 7500,- Oplatia sa? Ma s nimi niekto skusenosti? Na nete som ich nenasiel. :?

Ide zima a moje stare lyze aj vyzeraju, ze su stare a malo funkcne. Tak by ste mi mohli poradit nieco od Fischer, rady AMC alebo nieco obdobne od inej znacky. Radsej by som vsak Fischer. Jazdil by som s tym na upravenych svahoch, ale aj na nedotknutych. Som pokrocily lyziar. Alebo ak niekto pozna v Martinskom okrese (popripade v Ziline) nejake dobre bazare, nech da vediet.
violator
Star
Star

kedze na nete som tiez nasiel velmi malo, ale skus kuknut toto http://sk.fischer-ski.com/en/ a rozhodne sa chod spytat do nejakeho bazaru na ne, lebo v metre ti nic nepovedia, inak vyzeraju to by celkom fajn lyze do kazdeho terenu...len sa musis rozhodnut ako chces lyzovat a tomu prisposobit vyber lyzi :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ja sa moc do lyzi nevyznam,jazdim dost besno,neda sa to ani porovnavat s nejakymi zauzivanymi stylmi,to je moj styl.najlepsie sa mi lizuje na tych kratkych lyziach,neni su to uplne tie velke ako noha,ale tie vacsie,som zabudol nazov, nieco blade.a este , som z tt a neviete kde je nejaky obchod, v ba by tiez mohli byt nejake asi ,nie?poradte pls,dakujem,k+
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Ja mam kratase Sporten S_Line. Zatial som spokojny. Ked to zlomim tak sa nastvem. Iked som si ostrymi hranami uz troska laminatu poodskrabkaval :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ooo ludia tu aj vedia co to je snowblade , to som rád :) Jazdil som natom asi 6-7 rokov a mozem s radostou povedat ze dlhé lyže sa tomu nevyrovnajú. Dokonca ešte na lyžiarskom vylete som v zjazde na kratkych Blizzardách(SnowBlady) vyhral nad nejakym instruktorom ktory bol na drahych dlhych lyziach. Ale uz som presedlal na SNB :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Noo digital to je ono Snowblady(snovblejdy:) ),nevies poradit nejake dobre spolahlive,za celkom slusnu cenu a este by mohli byt piskoty:)dik
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

rixo napísal:Noo digital to je ono Snowblady(snovblejdy:) ),nevies poradit nejake dobre spolahlive,za celkom slusnu cenu a este by mohli byt piskoty:)dik
Neviem neviem , nevidel som to ešte poriadne na nete... ale behni do shopov a popítaj sa , drahe to urcite nieje
Napísať odpoveď