Funcarvy
Funcarvy
Potrebujem poradit, kedze sa blizi zima chcem si kupit lyze-funcarvy a mam vyhliadnute Atomic Free Zone, ktore su dobre a potom sa mi pacia blady Salomon MiniMax
Chcem lyzovat agresivny carving-ostre naklony, az tak ze sa budem dotykat rukou svahu,lyzovat rychlo, popripade skakat, robit 360-tky, chodit do zadu(ale to zas nemusi byt),...
Pls poradte mi ale lyze si mam vybrat, je to totiz dost urgentne...
Chcem lyzovat agresivny carving-ostre naklony, az tak ze sa budem dotykat rukou svahu,lyzovat rychlo, popripade skakat, robit 360-tky, chodit do zadu(ale to zas nemusi byt),...
Pls poradte mi ale lyze si mam vybrat, je to totiz dost urgentne...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ked kupovat lyze, tak urcite v dedinke Bystra (je tam jeden obchod, na zaciatku dediny v smere od BB, zbadas urcite)-je to pri Myte pod Dumbierom, ty to ani nemas tak daleko, jeden chlapik vie neskutocne poradit, opyta sa ta akoo lyzujes a co, vaha etc. a da ti vybrat, obkeca kazdy jeden typ, odporucam. nie je to o tom ktore lyze sa ti pacia ale o tom ktore ti budu sediet a urcite ti poradi spravne. tam chod kupovat 
-
den333
Professional
no to teda dufam ze bude lepsia ako ta minula uz by som si rad poriadne zalizoval....ne jak minuly rok na lyziarskom ze sme boli 5 dni z toho sme lyzovali 2 a to tiez na zablatenom svahuviolator napísal:lyze som uz kupil, konkretne tie atomicy, imho do tejto temy mozete vsetci pisat ak potrebujete poradit s kupou lyzi!!! Lebo zima sa uz blizi a tento rok ma byt rozhodne lepsia ako ta minula
my sme minuly rok na lyziarskom akurat boli v ten tyzden co bol sneh, ale aj tak to bolo na nic...predminulorocna zima bola zasa velmi studena a ta minula bol zase velmi tepla, to sa niekedy proste stava a nie je to tak, ako to vsetci pripisuju len globalnemu oteplovaniuden333 napísal:no to teda dufam ze bude lepsia ako ta minula uz by som si rad poriadne zalizoval....ne jak minuly rok na lyziarskom ze sme boli 5 dni z toho sme lyzovali 2 a to tiez na zablatenom svahu
kukni si Salomon MiniMax, to by malo byt nieco take co ty hladas, sa mi zda ze je aj nejaka slovenska stranka o skibordoch, pogoogliTomasko napísal:ja by som chcel nejake skiboardy vyskusat, len neviem ake...
minuly rok som chcel kupit, ale nevyslo mi to nejak![]()
// http://www.snowblade.sk/
-
Rammer
Light Professional
Co hovorite na tieto lyze? Fischer AMC 7.1RF + FS10RF (viazanie)
Maju ich ve Metre za 7500,- Oplatia sa? Ma s nimi niekto skusenosti? Na nete som ich nenasiel.
Ide zima a moje stare lyze aj vyzeraju, ze su stare a malo funkcne. Tak by ste mi mohli poradit nieco od Fischer, rady AMC alebo nieco obdobne od inej znacky. Radsej by som vsak Fischer. Jazdil by som s tym na upravenych svahoch, ale aj na nedotknutych. Som pokrocily lyziar. Alebo ak niekto pozna v Martinskom okrese (popripade v Ziline) nejake dobre bazare, nech da vediet.
Maju ich ve Metre za 7500,- Oplatia sa? Ma s nimi niekto skusenosti? Na nete som ich nenasiel.
Ide zima a moje stare lyze aj vyzeraju, ze su stare a malo funkcne. Tak by ste mi mohli poradit nieco od Fischer, rady AMC alebo nieco obdobne od inej znacky. Radsej by som vsak Fischer. Jazdil by som s tym na upravenych svahoch, ale aj na nedotknutych. Som pokrocily lyziar. Alebo ak niekto pozna v Martinskom okrese (popripade v Ziline) nejake dobre bazare, nech da vediet.
kedze na nete som tiez nasiel velmi malo, ale skus kuknut toto http://sk.fischer-ski.com/en/ a rozhodne sa chod spytat do nejakeho bazaru na ne, lebo v metre ti nic nepovedia, inak vyzeraju to by celkom fajn lyze do kazdeho terenu...len sa musis rozhodnut ako chces lyzovat a tomu prisposobit vyber lyzi 
-
rixo
Light Professional
ja sa moc do lyzi nevyznam,jazdim dost besno,neda sa to ani porovnavat s nejakymi zauzivanymi stylmi,to je moj styl.najlepsie sa mi lizuje na tych kratkych lyziach,neni su to uplne tie velke ako noha,ale tie vacsie,som zabudol nazov, nieco blade.a este , som z tt a neviete kde je nejaky obchod, v ba by tiez mohli byt nejake asi ,nie?poradte pls,dakujem,k+
-
Digital
Guru
ooo ludia tu aj vedia co to je snowblade , to som rád
Jazdil som natom asi 6-7 rokov a mozem s radostou povedat ze dlhé lyže sa tomu nevyrovnajú. Dokonca ešte na lyžiarskom vylete som v zjazde na kratkych Blizzardách(SnowBlady) vyhral nad nejakym instruktorom ktory bol na drahych dlhych lyziach. Ale uz som presedlal na SNB