Aku smrt si predstavujete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zomriet v Spanku alebo pri nejakej explozii ...
Nikdy by som nechcel zazit smrt utopenim ...
/Fizz berem na vedomie :P
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

noooo taa asi spacham samovrazdu ked budem citit ze som velmi stary a zacinam senilniet niekedy tak v 60tke 70tke ... nejaku rychlu smrt si zvolim asi ...
MiSs_MoNkEy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MiSs_MoNkEy »

Kedysi som tvrdila ze chcem zomriet pod kolesami cerveneho traktora s vleckou plnou zemiakov, teraz chcem umriet pod vplyvom velikanskeho poctu omamnych latok a alkoholu po dobrom sexe :D :D :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Jednoznačne rýchlo a bezbolestne.....

Napr: chel by som aby mi niekto nalial/nasypal prudko jedovatý jed do nejakého nápoja, tak aby som ja o tom nevedel a ktorý by ma po pár sekundách zložil :smt037
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zomriet pod kolesami lamborghini :D alebo ineho zihadla...nie nejakej starej kraksne :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ludia prave som precital celu temu a to co tu pisete ma az deprimuje, vacsina z vas nema viac jak 25 a riesite tu take somariny, svoju smrt si nepredstavujem, neriesim to, viem ze raz zomriem urcite a to mi staci, nepotrebujem sa zamyslat nad tym ze ako, kde alebo koli comu, ked zijem tak naco mam rozmyslat o smrti, zivot uzivam a objavujem jeho krasu a nie to ako sa skonci...je az neuvertilne co za ptakoviny vedia niektori napisat... :smt097
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

len nie na nemocnicnej posteli po 2 porazke bezvladny totalne, ako moj dedo.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ako mozete uvazovat nad smrtou ked este zijete ? Ved to je deprimujuce .. radsej sa snazte si uzit zivot a nie rozmyslat nad smrtou !
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Necital som to cele. Odpoviem len na prvy prispevok autora.

Alternativ je niekolko.
1.: V spanku. Vsetko je jasne.
2.: Zrazka s vlakom alebo inym dopravnym prostriedkom. Rata sa aj autonehoda.
3.: Kyanid draselny.
4.: Pad z VELMI vysokej budovy.
5.: Dlha, bolestiva smrt.
6.: Roztriestit sa o skaly nasich velhor (Tatry) v ultralahkom lietadle.

Spanok je bezbolestny a clovek si ani neuvedomi, kedy opusti sam seba.

Autonehoda... ak by som ju aj prezil, chcel by som sa zmenit. Chcel by som, aby si ma ludia vazili.

Cyankali - rychla bezbolestna smrt.

Pad z budovy... mojim dlhodobym snom je lietat bez akejkolvek inej fyzickej pomoci (lietadlo a pod.).

Dlha bolestiva smrt, pri com by som zomrel v naruci nejakemu znamemu.

Roztriestenie o skaly - smrt, ktora sa mi paci asi najviac. Zomrel by som po nadhernom zazitku z letu a co viac... zomrel by som pre svoju krajinu. Bola by to pre mna hrda smrt. Milujem Slovensko.

Chcem, aby na mna ludia po mojej smrti spominali v dobrom, chcem v ludoch zanechat nejaku stopu, posolstvo alebo cokolvek, cim by som zostal v povedomi svojho okolia minimalne.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Hmmm... ja by som chcel zomriet tiez prirodzenou smrtou,ale iba v pripade,ze by mi stale sluzil zdravy rozum a zdravie. Aby so mnou moji blizki nemali starosti. Ak nie, tak nech je to rychla a bezbolestna smrt.

Niekto tu pisal,ze by rad zomrel v naruci milovanej osoby. To by som nechcel. Pride mi to sebecke. Hej, vy zomriete s pohladom na vasu lasku,ale on/ona bude dalej zit so spomienkou,ako ste mu/jej zomierali v naruci.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

[quote="Mastros"][/quote]A co tak zamrznut v nasich horach s vyhladom s gerlachu ? smrt bezbolestná , teplota tela sa pomaly meni na teplotu vonku... zaspis... a spis naveky
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

Grosay-ano,suhlasim...to musi byt strasne mat stale pred ocami ten pohlad na to,ako ti milovana osoba umiera v naruci
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

fizz napísal:hej, lenze ty umries s prijemnym pocitom a umieras predsa len raz :wink:
A zijes viackrat? :roll:
Gangy
Darca
Darca

fizz napísal:mfg a co to s tym ma?
Asi to ze ten komu zomries v naruci ma tiez len jeden zivot, a ten mu tym velmi neulahcis, ze? Citaj prispevky hore "mfg"...
moni19
Medium Star
Medium Star

fizz napísal:hej, lenze ty umries s prijemnym pocitom a umieras predsa len raz :wink:
to ano,ale treba mysliet aj na tych,co tu ostavaju
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

fizz napísal:mfg a co to s tym ma?
Ide o istú sebeckosť tohto prístupu. Ty zomorieš šťastná, no druhá osoba bude mať tento zážitok nie, ako šťastný, no ako traumatizujúci. (z psychologického hľadiska je ot skľúčenosť, bezmocnosť a hnev) A pokiaľ si toto pred (potenciálnou) smrťou uvedomíš aj ty, tak ani ty nezomrieš šťastná...Príliš hypotetizujeme. Nikto si nevieme predstaviť svoje reakcie v tejto situácii.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

fizz napísal:btw. ten co ma lubi, bude nestastny aj ked zomriem v nemocnici a on pri mne nebude....radsej sa zabijem hned, lebo co ked sa vydam, moj manzel ma bude lubit a ja zomriem, cim mu znicim zvysok zivota :roll:
LoL lenze je v tom dost rozdiel... Tebe by nevadilo(viete ako myslim nevadilo) keby ti zomrie tvoj milovaný v náručí ? keby sa uz naozaj stalo nieco taketo hrozne tak by som sa asi zblaznil ... ved podla mna to je asi najhorsia vec vo vztahu...
moni19
Medium Star
Medium Star

fizz napísal:btw. ten co ma lubi, bude nestastny aj ked zomriem v nemocnici a on pri mne nebude....radsej sa zabijem hned, lebo co ked sa vydam, moj manzel ma bude lubit a ja zomriem, cim mu znicim zvysok zivota :roll:
to je nieco ine.ide uz len o ten obraz,ktory bude mat cely zivot pred ocami
Gangy
Darca
Darca

fizz napísal:Jasne, ze vadilo. Ale uz len preto, ze viem, ze ma lubi tak by som chcela byt s nim posledne chvile jeho zivota, aby vedel, ze mi na nom zalezi. A preto, ze ho lubim byt s nim co najdlhsie.
"zalezi mi na nom" vs. "chcem mu zomriet v naruci"? Wtf? Mala by si nad tym viac porozmyslat...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

Mastros napísal: Pad z budovy... mojim dlhodobym snom je lietat bez akejkolvek inej fyzickej pomoci (lietadlo a pod.)
jj toto som aj ja vzdy chcel...len musela by to byt velmi vysoka budova, a by som sa dost preletel...
ale radsej by som vyskusal parasutizmus, tak sa preletim a neskapem :P ...
btw. nechcel by som zomriet mojej laske v naruci, jedine ak by som spravil nejaku hustu vec, napr. by som jej zachranil zivot a odohrala by sa srdcedrvuca scena ako vo filme 8)
Napísať odpoveď