Aku smrt si predstavujete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fizz napísal:Nemam nad cim. Aj keby som nechcela, ty by si nechal svoju priatelku umierat samu aby si nemal cely zivot pred ocami jej vyraz predtym ako zomrela?
S tymto plnohodnotne suhlasim ... neviem ja by som nedokazal opustit svoju zenu na "Smrtelnej" Posteli ... Do konca zivota by som si vycital ze som ju nevidel ... ze som nevidel jej posledny usmev ... ze som ju nemohol drzat za ruku ked odchadzala .... ze som jej nemohol darovat poslednu pusu, posledny usmev, posledne Dakujem
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

proste zaspat... a hlavne nevediet o tom ze zomieram
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

fizz napísal:Nemam nad cim. Aj keby som nechcela, ty by si nechal svoju priatelku umierat samu aby si nemal cely zivot pred ocami jej vyraz predtym ako zomrela?
Je rozdiel medzi tym co by som chcel a tym co by pre mna bolo najmenej bolestne. Ty to asi nepochopis :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Gangy len tak btw ... ty by si racej siel (plakat) von za mesto niekam do zatisia ... ako by si mal zostat pri priatelke a byt pri nej v jej poslednych chvilach??
Ja viem ze to je urcite tazke ked vidis svoju celozivotnu lasku umierat ... Ale uz len pre nu by som spravil to ze by som zostal s nou ...
Ja si neberiem za zenu dievca kvoli tomu aby som to mal na papieri
Cize uz kvoli tomu ze je to laska mojho zivota Tazko pretripim tu chvilu ked bude umierat ale Urobim to pre nu ... aby vedela ze ju naozaj milujem ... aj tak je to asi to jedine co mozem pre nu spravit ...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Omfg shark ty to chapes nejak otocene. Prvu osobu zacala pouzivat fizz, s tym co by som naozaj robil ja keby mi umierala polovicka to tym nema nic spolocne. Dostali sme sa k tomu cez myslienku ze ak by som JA umieral, nechcel by som aby pri mne bola polovicka lebo by som vedel ze by jej to ublizilo zo vsetkeho najviac. O tom je tato tema a o tom sa tu diskutuje, to ze sa dopracujeme k tezam opacneho vyznamu a pouzivame prvu osobu s tym nema nic spolocne.

Niekedy mi to tu pride akoby ste mali maly "buffer" a pamatali si najviac tak posledne dva prispevky z diskusie, ako fakt.. :roll:

Neviem ci je take tazke otvorit oci a pochopit o com tu ten druhy toci, nez aby som tu zacal tocit nezmyselne peachoviny ku ktorym som sa dopracoval prekrucanim vo vlastnej hlave.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ked uz budem zomierat, chcem zomriet s tym, ze sa budem pozerat na svoju milovanu... chcem zomriet s tym, ze ona bude posledna vec, ktoru uvidim, ktoru si budem "pamatat".
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Infarkt pocas finale MS 20XX SVK-CZE , svk dava v predlzeni :aasmile3:
Alebo v objati mladych stehien nejakej mladej krasnej zeny. :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Chcel by som zomrieť v Kanade (Tampa) na zápase NHL vo finále Stanley Cupu, keď by Tampa Bay Lightning vyhrala nad Minnesotou v preĺžení GAME 7... 4-3 :)
Alebo len pekne zaspať v posteli a už sa nezobudiť :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pravdepodobne ked budem odsúdený na vitamíny C v smrtelnej posteli tak pojdem skočiť z utesu alebo si dám jed do vody :roll:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Radšej by som zomrel, než bych sa dal zabiť. Preto som sa rozhodol žiť večne. Alebo sa o to, hoc' umierajúc, aspoň pokúsiť"
-Joseph Heller, Záverečná! str. 10

myslím, že toto hovorí uplne za všetko. :)

//Micpu: aj na to mám citáciu :D "Ja osobne by som volil zamrznutie. V zime si pekne opiť a ísť si len tak v šortkách zabehať niekam do lesa" Maxim E. Matkin, Mexická Vlna
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

bud zamrznutim...zevraj velmi prijemna smrt kedy vlastne zaspite a nic vas neboli...alebo padom z velkej vysky...zazit ten uzasny pocit z letu este par sekund pred smrtou je perfektne...s potom len BUM!!! na chodnik :P
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

v krci milostnom
Lukkino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukkino »

Najlepšie by bolo v spanku
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Určite tak... Na mňa by sa valili dva svetlá ktoré by šli rýchlejšie ku mne a čo raz viac sa približovali ku až by došlo k... (Domyslite sami) Určite by som takto zomrel na našej frekventovanej sídliskovej ceste. :(
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

podla mna zomrem tak ze ma zabije vysoke napatie ale zase je to v pohode smrt sa moc netrapite aspon :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

paradajka napísal:podla mna zomrem tak ze ma zabije vysoke napatie ale zase je to v pohode smrt sa moc netrapite aspon :)
povedz to popravenym veznom na kresle :?
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

mi-chau napísal:povedz to popravenym veznom na kresle :?
presne to aj mna napadlo :D

IMO nie je to vobec prijemna smrt :? , keby mam tak zomriet tak by som mala z toho strach :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dufam ze to moja rodina nema v osude... tak ako su toho pne media by som urcite nechcel... co najpokojnejsie... anjradsej sa vyparit...
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

bell napísal:presne to aj mna napadlo :D

IMO nie je to vobec prijemna smrt :? , keby mam tak zomriet tak by som mala z toho strach :roll:
ked na to cakas a vies o tom to je ine ale ked ta to naraz zahlusi ne tak ze to cakas :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

V súvislosti so smrťou musím hneď reagovať na príspevok Sweetyho - dnes ráno cestou na služobku som ešte ledva prebudená bola nútená predstaviť si, čo sa kúsok odomňa asi stalo...: Skoro ráno, policajné autá, sanitka a na hlavnom petržalskom ťahu na zemi leží prikryté telo... Až ma striaslo, keď som o pár minút na to počula v rádiu, že sa hľadajú svedkovia nehody, pri ktorej vinník pravdepodobne zrazil človeka a ušiel...
Tak teda takúto smrť by som si nepriala... Nie že by som síce niekedy uvažovala nad vlastným koncom, ale dúfam, že zomriem "na starobu" a odídem s pocitom krásne prežitého života. Dúfam, že to bude rýchle a bezbolestné.
Napísať odpoveď