S tymto plnohodnotne suhlasim ... neviem ja by som nedokazal opustit svoju zenu na "Smrtelnej" Posteli ... Do konca zivota by som si vycital ze som ju nevidel ... ze som nevidel jej posledny usmev ... ze som ju nemohol drzat za ruku ked odchadzala .... ze som jej nemohol darovat poslednu pusu, posledny usmev, posledne Dakujemfizz napísal:Nemam nad cim. Aj keby som nechcela, ty by si nechal svoju priatelku umierat samu aby si nemal cely zivot pred ocami jej vyraz predtym ako zomrela?
Aku smrt si predstavujete?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
Gangy len tak btw ... ty by si racej siel (plakat) von za mesto niekam do zatisia ... ako by si mal zostat pri priatelke a byt pri nej v jej poslednych chvilach??
Ja viem ze to je urcite tazke ked vidis svoju celozivotnu lasku umierat ... Ale uz len pre nu by som spravil to ze by som zostal s nou ...
Ja si neberiem za zenu dievca kvoli tomu aby som to mal na papieri
Cize uz kvoli tomu ze je to laska mojho zivota Tazko pretripim tu chvilu ked bude umierat ale Urobim to pre nu ... aby vedela ze ju naozaj milujem ... aj tak je to asi to jedine co mozem pre nu spravit ...
Ja viem ze to je urcite tazke ked vidis svoju celozivotnu lasku umierat ... Ale uz len pre nu by som spravil to ze by som zostal s nou ...
Ja si neberiem za zenu dievca kvoli tomu aby som to mal na papieri
Cize uz kvoli tomu ze je to laska mojho zivota Tazko pretripim tu chvilu ked bude umierat ale Urobim to pre nu ... aby vedela ze ju naozaj milujem ... aj tak je to asi to jedine co mozem pre nu spravit ...
Omfg shark ty to chapes nejak otocene. Prvu osobu zacala pouzivat fizz, s tym co by som naozaj robil ja keby mi umierala polovicka to tym nema nic spolocne. Dostali sme sa k tomu cez myslienku ze ak by som JA umieral, nechcel by som aby pri mne bola polovicka lebo by som vedel ze by jej to ublizilo zo vsetkeho najviac. O tom je tato tema a o tom sa tu diskutuje, to ze sa dopracujeme k tezam opacneho vyznamu a pouzivame prvu osobu s tym nema nic spolocne.
Niekedy mi to tu pride akoby ste mali maly "buffer" a pamatali si najviac tak posledne dva prispevky z diskusie, ako fakt..
Neviem ci je take tazke otvorit oci a pochopit o com tu ten druhy toci, nez aby som tu zacal tocit nezmyselne peachoviny ku ktorym som sa dopracoval prekrucanim vo vlastnej hlave.
Niekedy mi to tu pride akoby ste mali maly "buffer" a pamatali si najviac tak posledne dva prispevky z diskusie, ako fakt..
Neviem ci je take tazke otvorit oci a pochopit o com tu ten druhy toci, nez aby som tu zacal tocit nezmyselne peachoviny ku ktorym som sa dopracoval prekrucanim vo vlastnej hlave.
Radšej by som zomrel, než bych sa dal zabiť. Preto som sa rozhodol žiť večne. Alebo sa o to, hoc' umierajúc, aspoň pokúsiť"
-Joseph Heller, Záverečná! str. 10
myslím, že toto hovorí uplne za všetko.
//Micpu: aj na to mám citáciu
"Ja osobne by som volil zamrznutie. V zime si pekne opiť a ísť si len tak v šortkách zabehať niekam do lesa" Maxim E. Matkin, Mexická Vlna
-Joseph Heller, Záverečná! str. 10
myslím, že toto hovorí uplne za všetko.
//Micpu: aj na to mám citáciu
-
zuzkazuzka
VIP
V súvislosti so smrťou musím hneď reagovať na príspevok Sweetyho - dnes ráno cestou na služobku som ešte ledva prebudená bola nútená predstaviť si, čo sa kúsok odomňa asi stalo...: Skoro ráno, policajné autá, sanitka a na hlavnom petržalskom ťahu na zemi leží prikryté telo... Až ma striaslo, keď som o pár minút na to počula v rádiu, že sa hľadajú svedkovia nehody, pri ktorej vinník pravdepodobne zrazil človeka a ušiel...
Tak teda takúto smrť by som si nepriala... Nie že by som síce niekedy uvažovala nad vlastným koncom, ale dúfam, že zomriem "na starobu" a odídem s pocitom krásne prežitého života. Dúfam, že to bude rýchle a bezbolestné.
Tak teda takúto smrť by som si nepriala... Nie že by som síce niekedy uvažovala nad vlastným koncom, ale dúfam, že zomriem "na starobu" a odídem s pocitom krásne prežitého života. Dúfam, že to bude rýchle a bezbolestné.