Kedy sa ucite?
Kedy sa ucite?
Kedy sa zvyknete ucit? To je jedno ci ste student na strednej skole alebo vyske, alebo to mate za sebou. Velmi by mi to pomohlo, vdaka.
Rano/ doobeda: od 5:00 - 12.00
Okolo obeda: 12.00 - 14.00
Poobede: 14.00 - 19.00
Vecer:19.00 - 23.00
V noci, do rana: 23.00 - 5.00
Rano/ doobeda: od 5:00 - 12.00
Okolo obeda: 12.00 - 14.00
Poobede: 14.00 - 19.00
Vecer:19.00 - 23.00
V noci, do rana: 23.00 - 5.00
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Zväčša poobede a večer. Keď som však na víkend doma a mám čas, tak hneď ráno začnem, lepšie mi to však ide večer a v noci, pretože je vtedy na kľud, lenže po večeroch sa venujem príjemnejším činnostiam (:smt050). Kedysi bolo pravidlo, že som sa začala učiť neskoro večer a končila som až v noci, ale v poslednom čase sa mi to už nejako nedarí, asi starnem
Čo z toho vyplýva? Že presne neviem definovať, kedy sa učím, pretože to závisí od vonkajších faktorov (práca, povinnosti, priateľ, nahromadené učivo) a od vnútorných (chuť k danému predmetu) 
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
Silmer
Darca
no zalezi, od toho kolko mam toho do skoly..
ale vacsinou tak k veceru alebo podvecer, a niekedy sa to pretiahne az do noci...
a niekedy si privstanem , rano pred skolou nejaku hodinku , dve a doucim sa, to ked sa mi uz vecer nechce alebo fakt ze zaspavam a nedokazem sa sustredit... a este cestou do skoly... a aj v skole
Hodila by sa sem tema, ze " Ucite sa? "
ale vacsinou tak k veceru alebo podvecer, a niekedy sa to pretiahne az do noci...
a niekedy si privstanem , rano pred skolou nejaku hodinku , dve a doucim sa, to ked sa mi uz vecer nechce alebo fakt ze zaspavam a nedokazem sa sustredit... a este cestou do skoly... a aj v skole
Hodila by sa sem tema, ze " Ucite sa? "
ja sa zvycane ucim od 14.00 do 00.00 samozrejme s dlhsimi alebo kratsimi prestavkami aj hodinovymi alebo len tak kecame s babami , sice momentalne nemame toho vela
samozrejme ina je situacia pred vacsou skuskou, to treba venovat daleko viac casu a pozornosti, lebo je toho hrbu
to znamena hodiny stravene nad knihami a uzkost ci vobec spravis na 1x skusku
, som rada, ze mam po druhaku, lebo to bol narocny rocnik 
samozrejme ina je situacia pred vacsou skuskou, to treba venovat daleko viac casu a pozornosti, lebo je toho hrbu
-
pancuska26
Expert