Mohol by si my povedat ci je aj driver na win xp...???S.p.i.r.i.T ® napísal:No dobre no, tak sme se pobavili, ale vazne, dnes to doslo, ako som spomynal, ale akosi bez driverov na VISTU, takze Zvukovku mam ale zvuk nie
,akurat taham ovladacie CD (600MB a ide to 70KB/s ROFL), takze este nemozem posudit, ale celkom ma prekvapilo (kedze som podobnu kartu v PC este nemal, ze je nanej konektor podobny, ak nie taky isty ako ma disketova mechanika napajanie, LOL ? zeby to potrebovalo pridavne napajanie ?
/// Sorry ze slabu kvalitu obrazkov, bolo to fotene mobilom a este aj v sere
Zvukovka X-FI EXTREME GAMER OR PLATINUM (aky rozdiel ?)
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no mam jednu skusenost okolo tohoto celeho kolotoca... ( u jedneho dobreho znameho .... ) KUpil si repro 5 + 1 cena 6 500 ( nieco z alzy ... )
zvukovku ma integrovanu ....
da hlas ( zdaleka ani nie maximum a uz to susti a hra skaredo ! a teketo drahe repro ma vysoky potencial ! ale uz neho je to nizko nad...
tymto som chcel napisat ze ked uz je riadne repro nech je aj riadna zvukovka ....
zvukovku ma integrovanu ....
da hlas ( zdaleka ani nie maximum a uz to susti a hra skaredo ! a teketo drahe repro ma vysoky potencial ! ale uz neho je to nizko nad...
tymto som chcel napisat ze ked uz je riadne repro nech je aj riadna zvukovka ....