Kedy sa ucite?
-
dReadhunter
Novice
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
Ja to chcem hlavne zo zaujmu, ja sa totiz ucim stale len vecer a obcas mam kvoli tomu konflikty s rodinou tak snad ich touto anketou umlcim, lebo zatial ako vidim vacsina sa tiez uci hlavne vo vecernych hodinach.bolek napísal:To by každý hral frajera, že sa neučí, ale opak by bol pravdou. Veď poznámeBtw kenny19 načo to potrebuješ? Kvôli nejakému projektu, či len tak zo záujmu?
ja sa vacsinou ucim hned jak dojdem do skoly...lenze dnes som hned sadol za komp, a uz ma odtialto neslo odtrhnut...zacal som sa ucit asi pred hodniu...takze asi to tentoraz presuniem na trochu neskor...ale moja mama je skoro vzdy nahnevana ze sa ucim v noci a ze som potom nevyspaty...more sak to je moja vec, nechapem co jej na tom moze vadit

-
Mek
Addict
ked som chodil na strednu, tak som vsetky skolske povinnosti odbavil hned po prichode domov, tak, aby som mal do vecera pokoj
teraz na vyske uz nemam nijaky pevny program, ucim sa len vtedy, ked mi to treba (pred zapoctovkami a tak), takze uz nie tak casto. Az ked pride skuskove, tak dam aj niekolko dni v kuse
teraz na vyske uz nemam nijaky pevny program, ucim sa len vtedy, ked mi to treba (pred zapoctovkami a tak), takze uz nie tak casto. Az ked pride skuskove, tak dam aj niekolko dni v kuse
-
audiotrack
VIP
no ja sa zacnem ucit ked pridem zo skoly (zavisi od dna v tyzdni: 11:00 az 16:00), medzitym aj nejake kratke pauzy, vacsinou koncim tak o 23-24:00. cez vikendy sa ucim asi o polovicu menej, vacsinou zacinam vecer a koncim neskoro v noci. vtedy je klud a taka domaca pohoda.
nedalo mi to a spocital som si kolko hodin sa cez tyzden ucim. spolu je to asi 40 hodin cisteho casu. holt, anatomia je anatomia
edit:// piatok+vikend je to spolu iba asi 5-6 hodin, to som doma, nic sa mi nechce
nedalo mi to a spocital som si kolko hodin sa cez tyzden ucim. spolu je to asi 40 hodin cisteho casu. holt, anatomia je anatomia
edit:// piatok+vikend je to spolu iba asi 5-6 hodin, to som doma, nic sa mi nechce
-
blitzkrieg
Professional