P.S Ak máte niekto problém s nejakou misiou, alebo extremkou, napiste
MAFIA
MAFIA
ahoj vsetci, mohli by ste mi poradit ohaldne MAfia the city of lost Hevaen? Mam taky problem. Hru som presiel, Extre jizda aj normalnu hru, a chcel som nieco zacat upravovat (Textury/modely a tak). Ale nefunguje to. Skusal som zamnit textury v mafii, ale nic
, kamosovi to ide a ma tu istu mafiu (cesku) aj od toho isteho cloveka. Nerozumiem, kdesi som tiez cital ze to ma nieco spolocne s Truelocor v setupu. TAksom to zapol, ale furt nic
. POradte prosiiim!
. V mafii som doma 
-
lekoklatik
VIP
Ja len tak ze http://www.hojko.com/mafia-the-city-of- ... 56389.html
A inak neviem ti poradit. Skus pogooglit
A inak neviem ti poradit. Skus pogooglit
Istejšie to bude mať tu: http://mafia.bonusweb.cz/
//nemyslel som, aby si čítal návod, ale aby si sa informoval na tamtom fóre.. ale ako som teraz pozeral, to fórum už nefunguje, takže je to asi pasé..
//nemyslel som, aby si čítal návod, ale aby si sa informoval na tamtom fóre.. ale ako som teraz pozeral, to fórum už nefunguje, takže je to asi pasé..
diky ale moc ste mi nepomohli
Vazne diky za link http://www.hojko.com/mafia-the-city-of- ... 56389.html ale nepomohlo to. Nechapem ze ako mi to malo pomoct, jedine co som tam nasiel bolo aka ja mafia uzasna atd. A to ja uz davno viem
. Ani ten druhy link nepomohol, lebo ako osm pisal, navod mi asi nepomoze omg
,asi je tam dajak chyba alebo co. TAk este raz: Rozbalim si MafiaDataXtractorom slozku Maps (textury) a upravím texturu Cadilacu V16 Fordoru. Nahradil som povodnu texturu tou mojou, ale v hre zostala povodna. NErozumiem tomu
. TAkze ja som xcel poradit v tomto. Ale i tak diky za ochotu, hoci stale som neprisiel na nic co by mi pomohlo. A robim totiz vlastny web, takze tam chcem dat nejake svoje mody, achjaj, ale i tak diky, a keby vas este daco napadlo...Moc by ste mi pomohli 
-
lekoklatik
VIP
Takze takto. Link tam bol preto bu tema o mafii tu uz je. Mne osobne to nevadi pokial tu nieje ziadny warcraft
. Tomu sa prosim vyvaruj.
.
K hre. Skusim to doma bo mam tiez CZ mafiu (hanba anglickej verzii) originalku. Skusim to zteksturovat a dam vediet. Hra je zverina a este otazocka. Ako si pre boha presiel (Extremna jazda) ten nakladak (kde si zakiloval lochnesku) ktory je plny nitro.... a nesmies klesnut pod 60 alebo 40km. 100x som to hral ale furt pred koncom som bud nabural alebo nieco ine. Si king.
K hre. Skusim to doma bo mam tiez CZ mafiu (hanba anglickej verzii) originalku. Skusim to zteksturovat a dam vediet. Hra je zverina a este otazocka. Ako si pre boha presiel (Extremna jazda) ten nakladak (kde si zakiloval lochnesku) ktory je plny nitro.... a nesmies klesnut pod 60 alebo 40km. 100x som to hral ale furt pred koncom som bud nabural alebo nieco ine. Si king.
-
dReadhunter
Novice
- Kontaktovať používateľa:
ja mam stranku taku na mafiu, ako tam sa da lahko hocico... je tam aj navod ze ako na to :
tam mas vsetko pekne.. 
Kód: Vybrať všetko
http://mafia-jpas.net/Diky znova
díky znovu, tak sa na to pozri a skus to otexturovat lekolatik, a potom napis. A pokial ide o extremku, nechapem ze si mal problem prejst tu misiu s bombou v tom aute zo znizenym rychlosti pod 40
. Ved to bola 2 najlahsia misia v extremke, pre mna skor bola tazsia s tym autom nalozenim nitro, potom este s tym lietadlom a bolmbou v aute kde musite ist rychlo za tym lietadlom. A to som ani nepouzil trainer, zaslizil som si vsetky bonusove auta ferovo
. Teraz hram mafiu uz s trainermi, je to haluz ked som ju uz tolko-krat presiel. Mafia - to je moje. Len ma seru tie textury
, xcel som upravit Morelovi Cadillac a este som xcel ze miesto tommyho budem mat v hre Sergia, a budem bojovat proti Tommymu. A vskutocnosti je to len mala zamena textur
.
-
Šu-Do
Redeemer
ked uz o tom pisete... takze v mafii som nepouzil vobec treiner (cheaty) pretoze vtedy ked som to hraval som ani k tomu nemal velky pristup a akurat by mi to dosralo hru...
pre mna najtazsia misia v extremnej jazde bola ta s tym benzinom.. ale potom som na to dosiel ze treba ist urcitou tratou a co je velmi dolezite je ze treba drzat spojku pri nepridavani plynu.. vtedy zere omnoho menej benzinu...
a potom misia s lochneskou... NIKDY som na konci nevedel co s tou lochneskou urobit... ale nakoniec som na to dosiel.. ale ted nwm ako to bolo
pre mna najtazsia misia v extremnej jazde bola ta s tym benzinom.. ale potom som na to dosiel ze treba ist urcitou tratou a co je velmi dolezite je ze treba drzat spojku pri nepridavani plynu.. vtedy zere omnoho menej benzinu...
a potom misia s lochneskou... NIKDY som na konci nevedel co s tou lochneskou urobit... ale nakoniec som na to dosiel.. ale ted nwm ako to bolo
OMG!
Tak este raz Slayter, ked si precitnes prispevky hore, tak zistis ze sa tu riesi uplne nieco ine. Kolko krat to mam opakovat!
Viem ze v Maps mam nahradit povodnu texturu mojou. Ale keby si cital, zistil by si ze som ju nahradil, ale v hre ostala povodna, rozumies? o toto mi ide, bud to je tam dajaka chyba alebo uz neviem. A ak mi xcete dakto pomoct
tak prosim nevypisujte navody ako mam nahradovat modely atd. Lebo ja to viem, ide mi len o to, ze sa mi v hre nezobrazi to co som si upravil, dakujem 
-
lekoklatik
VIP
OK
Stiahni si z http://mafia.bonusweb.cz/download/programky.htm Mafiadata Xtractor. Otvor ho, a mas tam mena suborov. Rozbal Maps (to su textury) staci ked oznacis Maps a das Extract. Subor maps ma 680 mega pozor! Bude to chvilku trvat, potom az to skonci, chod do adresara z hrou a uvidis ze sa ti pridal novy priecinok Maps. Ten otvor. Mas tam textury vsetky. Ako som cital, vyber si trebars texturu 2Car, presun ju na plochu. Uprav ju trebars v skicari. Potom tu upravenu texturu zober a pretiahni do priecinka Maps. Samo ti to hodi hlasku ze chcete nahradit subor s rovnakymi nazvami atd. Daj hej a uz mas v Maps vlastnu texturu namiesto tej povodnej. A mne toto nejde. Mne zostane v hre povodna a pritom v Maps je ina.
-
Soviet
Darca
Re: OK
Si myslíš že keď upravíš to auto v Skicári tak ti to zobere mafia?B.A.X.O napísal:Stiahni si z http://mafia.bonusweb.cz/download/programky.htm Mafiadata Xtractor. Otvor ho, a mas tam mena suborov. Rozbal Maps (to su textury) staci ked oznacis Maps a das Extract. Subor maps ma 680 mega pozor! Bude to chvilku trvat, potom az to skonci, chod do adresara z hrou a uvidis ze sa ti pridal novy priecinok Maps. Ten otvor. Mas tam textury vsetky. Ako som cital, vyber si trebars texturu 2Car, presun ju na plochu. Uprav ju trebars v skicari. Potom tu upravenu texturu zober a pretiahni do priecinka Maps. Samo ti to hodi hlasku ze chcete nahradit subor s rovnakymi nazvami atd. Daj hej a uz mas v Maps vlastnu texturu namiesto tej povodnej. A mne toto nejde. Mne zostane v hre povodna a pritom v Maps je ina.
-
blazer
Professional
Textura a model je nieco ineSoviet napísal:Si myslíš že keď upravíš to auto v Skicári tak ti to zobere mafia?Tak to si na omyle
Aspoň pochybujem že je to možné..to by som miesto auta nakreslil čiaru a vari by chodila?
-
lekoklatik
VIP
Mudro. Textura je prakticky obal modelu. V kazdej hre v ktorej je moznost upravy textur by to malo ist. Dnes skusim tu Mafiu a popisem. Písblazer napísal:Textura a model je nieco ineModel (3D design) auta nezmenis, ale mozes si na auto dokreslit vynil
(aspon podla toho co hovori, neviem neskusal som)
-
lekoklatik
VIP
Upravoval som v adobe photoshop CS2 rezim RGB. Ulozil som to ako klasicky bmp obrazok s parametrami Formát súboru: Windows a fareb. hlbka 24 bitova zdrojovy subor som samozrejme prepisal. upravil som subory: Tommy1.bmp, Tommy1C.bmp,Tommy1K.bmp, Tommy1KO.bmp, Tommy1O.bmp Tommy1OC.bmp.. Daj vediet ci ti to ide. Ked to ide na postave tak auto nieje vinimka. A len tak pre zaujimavost asi sa tomu idem trochu povenovat a skusim nejake tie vlastne bilboardy, napisi, auta atd... Nebude to origanal Mafia ale za haluz to stoji. Ked bude cas. Inak pisal si ze kamos ma nejake auta tak ich uploadni.
sorry za kvalitu obr. Je to fotene mobilom.
inak tu su subory
skus tieto moje a daj vediet ci ti to ide.
sorry za kvalitu obr. Je to fotene mobilom.
inak tu su subory
skus tieto moje a daj vediet ci ti to ide.
- Prílohy
-
- tom.zip
- (1.05 MiB) 88 stiahnutí
ok
Ok lekoklatik, ale povedz presny postupo do slova do slova jak si to urobil. Dnes som skusal ze som si vytiahol jednu texturu a dokreslil na jedno auto modry stvorcek, kuknem do auto encyklopedie, a nic. Stvorcek neni, povodna textura. Uz ma to trochu vytaca
. Úpravovat postavy som este neskusal priznam sa
ale skusim to teda. dam ti vediet