ANTIFICO
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lacko, made in china a made in slovakia. to, ze sa nase vyrobky nedokazu presadit na zahranicnych trhoch hovori same za seba! a k tej naivite? skoda slov.
cinu chapete vsetci po svojom. neslo mi o nic ine, len dokazat, ze cinania nie su chudobni, ako si tu mnohi z vas myslia!
k tym platom v dss. mozte pozriet temu DSS. prispevky od kali520 a kesa. zaujimave na tom je, ze po ficovom zverejneni spominanych platov, ho chceli "dotknute" DSS-ky zalovat. ako sa hovori, bez vetra...
slay, mna nabadas na neporovnavanie toho z takym, ale ty urobis to iste. vyberies si specificku krajinu a uvedies podla mojho nazoru este horsi priklad ako ja! nemecko (NSR) si po zjednoteni v roku 1990 priplo k nohe basmansku gulu v podobe NDR. vo velkej miere im "kazia" priemer a znehodnocuju statisticke udaje. ale hlavne kvoli vychodnym nemcom musia pristupovat k podobnym krokom ako si spominal. a uz niekolko krat som spominal, ze na Mt. evereste sa dycha tazsie ako pod gerlachom
(slovaci maju este kam stupat)
cinu chapete vsetci po svojom. neslo mi o nic ine, len dokazat, ze cinania nie su chudobni, ako si tu mnohi z vas myslia!
k tym platom v dss. mozte pozriet temu DSS. prispevky od kali520 a kesa. zaujimave na tom je, ze po ficovom zverejneni spominanych platov, ho chceli "dotknute" DSS-ky zalovat. ako sa hovori, bez vetra...
slay, mna nabadas na neporovnavanie toho z takym, ale ty urobis to iste. vyberies si specificku krajinu a uvedies podla mojho nazoru este horsi priklad ako ja! nemecko (NSR) si po zjednoteni v roku 1990 priplo k nohe basmansku gulu v podobe NDR. vo velkej miere im "kazia" priemer a znehodnocuju statisticke udaje. ale hlavne kvoli vychodnym nemcom musia pristupovat k podobnym krokom ako si spominal. a uz niekolko krat som spominal, ze na Mt. evereste sa dycha tazsie ako pod gerlachom
Pochybujem, že toto bude hojkovi stačiť. Že ho chceli zažalovať, ešte nič nedokazuje..krija napísal:k tym platom v dss. mozte pozriet temu DSS. prispevky od kali520 a kesa. zaujimave na tom je, ze po ficovom zverejneni spominanych platov, ho chceli "dotknute" DSS-ky zalovat. ako sa hovori, bez vetra...
pokial viem, tak fica chceli zalovat, lebo zverejnoval info, ktore nieje kompetentny vediet a ked sa ho pytali, odkial ma tie info, tak smelo odpovedal, ze si to moze kazdy zistit, pritom ako pravnik by mal vediet, ze legalne si tie udaje kazdy zistit nemoze
cize ho mozu podozrievat, ze porusil zakon
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
slay, takze ironia? teraz mozes delat machri, ale na to, ze si to myslel ironicky si bol relativne presny!
v nemecku isla dph naozaj hore o 3%. sice s rocnym meskanim, a cela EU bola z tohoto faktu pokakana, ze to bude mat neblahe ucinky na ekonomiku celej EU. som rad, ze aspon jedno cislo si uviedol celkom presne! lepsis sa, chlape. a celkovo sa ti nedivim. si pod silnym vplyvom modrych, co neustale zavadzali a zavadzaju. tak ako ty, pred chvilou. no nic, budes sa musiet viacej snazit
.
aj nemecka nezamestnanost rastla, ale iba do polovice roku 2005, od vtedy klesla o 850 000. hospodarsky rast sa pohybuje okolo 1,5%. urcite sa tam najdu aj ludia co zarabaju 5 EUR. nie su to nahodou vysokoskolsky vzdelani slovaci, co v nemecku robia casnikov (bez pracovneho povolenia = nelegalne)??? tym si mal asi na mysli ten narast nekvalifikovanej pracovnej sily. clovece, to bolo dobre!Nečakane dobré ekonomické uzdravovanie Nemecka živil doteraz najmä silný nárast exportu.
hojko, teraz s tebou od zakladu nesuhlasim...hojko napísal:lacko: Porusil zakon, ved na co je poslanecka imunita??? Vzdy lepsie, ked povedal nieco co ludi zaujima a aspon vedie ako sa snazia DSSky kradnut z nasich peniazi, kdezto pre porovnanie Dzurinda radsej nevysvetlil stratu 22 milionoveho dlhu budoby SDKU-DS.
imunita? u nas zneuzivana, btw premier nie je poslancom, teda imunitu nema - ma ju jeho nahradnik v parlamente.
kradnut z nasich penazi? boze moj, co je to za vyrok? ty, ako slobodny clovek ked podpises zmluvu s firmou, akceptujes podmienky, nikto ta do podpisu nenutil. ano, bezny clovek si moze mysliet, ze sa to ubera aj nemu, ale je to hlupost, teraz je pomer 12percent ku 9percent cca delenie odvodov v prospech Socialnej poistovne, teda do 2.piliera plati clovek cast SVOJICH odvodov zo SVOJHO platu/zarobku len ten, kto to podpise.
A este k teme, pozeral som koncorocne financne vysledky vsetkych DSS a "stratu" co urobili minuly rok (v realne naklady a investicie) sa uz vratili, a su v pluse.
Nebavime sa tu o vobec systeme dochodkov, to je na inu temu.
ak by som ti mohol dat.. tak K+enter00 napísal:hojko, teraz s tebou od zakladu nesuhlasim...
imunita? u nas zneuzivana, btw premier nie je poslancom, teda imunitu nema - ma ju jeho nahradnik v parlamente.
kradnut z nasich penazi? boze moj, co je to za vyrok? ty, ako slobodny clovek ked podpises zmluvu s firmou, akceptujes podmienky, nikto ta do podpisu nenutil. ano, bezny clovek si moze mysliet, ze sa to ubera aj nemu, ale je to hlupost, teraz je pomer 12percent ku 9percent cca delenie odvodov v prospech Socialnej poistovne, teda do 2.piliera plati clovek cast SVOJICH odvodov zo SVOJHO platu/zarobku len ten, kto to podpise.
A este k teme, pozeral som koncorocne financne vysledky vsetkych DSS a "stratu" co urobili minuly rok (v realne naklady a investicie) sa uz vratili, a su v pluse.
Nebavime sa tu o vobec systeme dochodkov, to je na inu temu.
pri tom co chce fico spravit s dochodkami.. nejde ficovi zjavne o dochodky...
mal byt v hamburgu, ale musel cestu odlozit kvoli zasadnutiu v narodnej radeslay napísal:vsimli ste si aky je to hrdina? vie byt na dvoch miestach naraz... v hamburgu aj v narodnej rade.. to je uz vykon.. nie ze len opat dokazal ze je klamar.. ale ukazal ze je aj poriadny zbabelec..
to by sa za dzurindu nestalo zeslay napísal:dokonca uz aj majskeho pustili.. hmm...
slay, v niektorych veciach mas pravdu, ale myslim si, ze to s tym ficom prehanas. mozno uz na nom aj masturbujes a nechces si to priznat. co tvoj prispevok, to fico...