sry za ot
Choroba zvana klikerstvo a.k.a. posthunting
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hehe... user s nickom RoC.k to válí
bohuzial sa to nezmestilo na jeden screen aj pri zmenseni obrazu
dokonca v niektorych temach double post bez editu a v tom istom case..
//
bohuzial sa to nezmestilo na jeden screen aj pri zmenseni obrazu
dokonca v niektorych temach double post bez editu a v tom istom case..
//
mne to nevadi.. len som to sem dal.. na to tu ta tema jeaxXis napísal:Su-Do nechaj ho, je novy. Aj aj som to robil, resp. kto nie?
co sa seres? pohodka zivot je pekny tak sa ukludni lebo ked sa clovek hneva neni to zdrave.fizz napísal:Pozrite si prispevky od matko888....uz som niekde pisala, ze by si zasluzil rank spammer, ale jeho prispevok v teme o najkrajsom coveri CD ma uz fakt nasral
-
hojko
Site Admin
pHysIQ: Ten tvoj prispevok bol uplne trapny a nezmyselny. Keby si si pozrel, tak som sa vyjadril k par temam v ktorom nemam jeden prispevok, takze to bolo v ramci diskusie. Dalsie prispevky boli urcene pre cast ohladom pomoci, tieto prispevky obsahovali radu, takze to neboli bezduche bezpredmetne prispevky. K-
Napriklad ja, pozri kolko mam prispevkov a som tu podstatne dlhsie ako ty, a pritom pozeram zakazdym vacsinu temaxXis napísal:Su-Do nechaj ho, je novy. Aj aj som to robil, resp. kto nie?
//edit: pri drtivej vacsine tem uplne staci ziadny alebo jeden prispevok, znovu by sa podla mna malo pisat len ked sa vas niekto nieco pyta (to teraz myslim vseobecne) a hlavne si poriadne rozmyslet co chcete napisat a az potom to postnut - potom zbytocne vznikaju OTcka
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak precital som si niektore prispevky od tohto uzivatela..a nic zle na nich nevidim. predstav si situaciu, zaregistrujes sa na hojkovi, zaujimas sa o filmy a hudbu, ides rovno do temy kultura a tam prispievasAiden napísal:super "kvalita" postov
edit/Aiden-tak to potom sorry
nie mne neslo o to vidiet jeho meno viac krat, ale vsade kde som pozrel, bol jeho prispevok s 0 informacnou hodnotou...ako teraz checkujem ma ich o "par" menej - niektore som reportol ja a niektore uz boli...takze uz si pozeral zrejme neskoro
...
ale boli hodnotne asi ako tento
ale boli hodnotne asi ako tento