Už neviem akym sposobom mám preinštalovať ovládače na grafiku !
Ide ma z toho porazit, windows mi ukazuje ze mám grafiku ATI Radeon Xpress1100 a program Everest mi ukazuje ze mám ATI Xpress200M ale podla výrobcu a oznacenia na notebooku ASUS F5R-AP198 by som mal mat tu Xpress1100 Ale v podstate to je jedno. Nainstaloval som si ovládace prilozené k notebooku, ale tie robia prolémy ze ked spustím nejaku graficku aplikáciu tak my program CCC (Catalyst control center) vypíše že vyskytol sa problém a bla bla bla, a musím kliknut na "neodosielat". To je jeden problém, dalsí prolém je v tom ze ked som sa snazil preinstalovat ovládace na grafiku tak som si stiahol najnovsie catalyst ovladace aj na Xpress1100 aj na Xpress200M a pri oboch mi vypísalo ze instalátor nemoze nájst vhodné zariadenie pre nainstalovanie novych ovládačov. takze som prakticky v prdely. Neviete mi prosím niekto poradit ako na to?
Problém s graf. kartou a ovládačmi
Mám to nainštalované, volá sa to .NET Framework 2.0hojko napísal:Nie je nahodou Control Center ku atinam programovany v Net 2.0 a teda vyzaduje Framework 2.0??? Bolo by dobre si precitat read.me a dat vyhladat, ci je potrebne mat Framework, lebo mam pocit, ze ho treba. Mozes ho potom stiahnut na stranke Microsoftu alebo na takmer skoro kazdom download servery.