Problém s graf. kartou a ovládačmi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém s graf. kartou a ovládačmi

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Už neviem akym sposobom mám preinštalovať ovládače na grafiku !
Ide ma z toho porazit, windows mi ukazuje ze mám grafiku ATI Radeon Xpress1100 a program Everest mi ukazuje ze mám ATI Xpress200M ale podla výrobcu a oznacenia na notebooku ASUS F5R-AP198 by som mal mat tu Xpress1100 Ale v podstate to je jedno. Nainstaloval som si ovládace prilozené k notebooku, ale tie robia prolémy ze ked spustím nejaku graficku aplikáciu tak my program CCC (Catalyst control center) vypíše že vyskytol sa problém a bla bla bla, a musím kliknut na "neodosielat". To je jeden problém, dalsí prolém je v tom ze ked som sa snazil preinstalovat ovládace na grafiku tak som si stiahol najnovsie catalyst ovladace aj na Xpress1100 aj na Xpress200M a pri oboch mi vypísalo ze instalátor nemoze nájst vhodné zariadenie pre nainstalovanie novych ovládačov. takze som prakticky v prdely. Neviete mi prosím niekto poradit ako na to?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie je nahodou Control Center ku atinam programovany v Net 2.0 a teda vyzaduje Framework 2.0??? Bolo by dobre si precitat read.me a dat vyhladat, ci je potrebne mat Framework, lebo mam pocit, ze ho treba. Mozes ho potom stiahnut na stranke Microsoftu alebo na takmer skoro kazdom download servery.
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

hojko napísal:Nie je nahodou Control Center ku atinam programovany v Net 2.0 a teda vyzaduje Framework 2.0??? Bolo by dobre si precitat read.me a dat vyhladat, ci je potrebne mat Framework, lebo mam pocit, ze ho treba. Mozes ho potom stiahnut na stranke Microsoftu alebo na takmer skoro kazdom download servery.
Mám to nainštalované, volá sa to .NET Framework 2.0
Napísať odpoveď