rochedo napísal:no neviem, ... skus si zapnut Far CRY na Max detailoch a porovnaj to s Crysis low detailamy - to je dost velky rozdiel
teraz newiem ci si to myslel ze far cry je krajsi alebo crysis... inak ja som to myslel ironicky... aj kebyze je crysis skaredsi tak fyziku a psychiku postav ma lepsiu.. cize hratelnost je na vyssej urovni
uplink napísal:tie screeny som vide asi na 10tich forach/strankach/reviews atd. ale nikde som nenasiel ci je ten ultra high details screenshot DX9 alebo DX 10.
K teme, vyzera to spicovo, uplne ako fotosop retus ...
mamutv napísal:Crysis s minimalnymi poziadavkami je vlastne FarCry na plnych detailoch...Su-Do ma pravdu ked chce hrat crysis na LOW tak to si pusti rovno Far Cry
Tak by som povedal ze casom uz bude treba mat dobry PC na kazdu hru ktora vyjde. Za dobru hru ratam hry ako (Crysis, COD4, UT3, Assassins Creed atd atd. )
Crysis demo bude uvolnene 26.10.2007 - piatok o 09:00 ?
dufam, ze nebudu velmi pretazene servery dufam, ze to pojde aspon 100 kb/s
neviete, kolko to bude mat GB ?
DaNiX64 napísal:Crysis demo bude uvolnene 26.10.2007 - piatok o 09:00 ?
dufam, ze nebudu velmi pretazene servery dufam, ze to pojde aspon 100 kb/s
neviete, kolko to bude mat GB ?
To si pis, ze budu pretazene, pri takychto hrach je to vzdy tak. Ale ked sa to podari stiahnut ludom z games.tiscali.cz tak uz bude cesky mirror a pofici to lepsie.
Mozme ten osial kludne podomacnit. Hovori sa tomu kriza
Ja len pevne dufam ze sa vyvojari sklonia pred tym enginom a zacne sa nova generacia "realistic" gamesiek. Pri predstave nejakej dobrej RPG v takomto zneni...bauuu