aj ja väčšinou dávam pozor na hodine niečo si zapamatám..trochu obkecám tú omáčku okolo toho a je to...doma sa skoro neučím..prídem autobusom domov o 13:40/14:40 a zase odchadzam von za priatelkou o 15:35...takže na učenie ozaj nemam moc času...som na strednej a najhoršia známka zatial 3..nahahahaha
Opak napísal:aj ja väčšinou dávam pozor na hodine niečo si zapamatám..trochu obkecám tú omáčku okolo toho a je to...doma sa skoro neučím..prídem autobusom domov o 13:40/14:40 a zase odchadzam von za priatelkou o 15:35...takže na učenie ozaj nemam moc času...som na strednej a najhoršia známka zatial 3..nahahahaha
aj ja som teraz na strednej a uz mam aj 5ky ale nevadi mi to hlavne ze nohy zdrave a lopta nafukana
ROFL
ja som mal na zakladnej horšie znamky..a teraz neviem čo sa to so mnou deje...ale už vidím teraz tu moju písomku zo strojníctva.bude aspon 4-ka
čo už...hlavne že sme zdraví
Ja sa učim vtedy ked mam čas takže niekedy o 22:00 hod. a niekedy zase o 17:00 - si myslím že nie je dobre mať to zaužívane teda to učenie že napr. každý deň o 16:00 do 19:00 - to je totiž si myslím stereotypne a ja by som osobne pri takom niečom nevydržal dlho
btw. ale musím pravdu povedať, že v poslednom čase učenie flákam
najlepsie vecer lebo cez den ma vsetko rozptyluje, hluk z ulice ludia, a hlavne napad ze idem niekam. ale v noci ked je uplne ticho a ja sa nadopujem kavou ficiiim:)
i ked nechodim do školy ... musim sa učit IT odbor je stale niečo čitat čitat a čitat alebo skušat a skušat .... skušam alebo čitam ked mam na to chut ... alebo ked musim ...
obycajne sa "ucim" vecer. ja sa ale neucim. ja sa ani neviem ucit. ked sa treba nieco naucit, precitam si to 2x, ale pritom som zamysleny nad niecim inym, a potom sa nacapem : "Ja tu citam o betonarskej vode, a pritom myslim na x;y;z". chvilu zase citam, no zase sa nacapem, ako pozeram von oknom...