ano mas pravdu ze sa to zabudnut neda, urcite ani ja na XP nezabudnem, teda oproti 98ckam alebo 2000ckam bolo XP obrovskou inovaciou, aj keby este ziadna vista nebola, nemyslim si vsak ze by XP mohlo byt riesenim do nekonecna, vista ma DX10, a je to system pre buduce aplikacie, dnes to vyzera ze vista zaujme maximalne tak bluescreenmi alebo Aerom, alebo ze je na nej nekompatibilita programov, preto sa to teraz vychytava, ako spominal pom, tie statistiky, proste spadne ti nejaky program alebo sa nieco stane a windows to chce poslat do MS kde to vedia spracovat a vydat opravu...za par rokov sa uz vista stane jednickou a bude nanu robene vsetko a ked sa pripravi zase nejaky novsi win tak budes si hovorit ze vista ti uplne funguje...hojko napísal:Sheep: Az na to, ze je rozdiel pouzivat dva ci tri roky Win98 v case ked si nemal internet, ked si mal k dispozicii par hier, i filmoch na PC si poriadne ani nesnival a hudby si mal na jedno CD, viac nie. Dnes je situacia uplne ina, na sest a pol roka dennodenej prace s XP sa zabudnut neda a kym ludia prejdu na Vistu, tak to potrva. Ja sa prejst zatial nechystam, pretoze DX10 grafiku nemam, WinXP mi ide stabilne a nie je tam nic co by mi chybalo a Vista by mi to poskytla. Preto dovod na prechod nemam, mozno o rok bude situacia ina, kupim inu grafiku, budem chciet hra hry na DX10 a tak si dam Vistu. Ale zatial nemam ziadny, ale skutocne ziadny dovod, ani som o tom neuvazoval, navyse je potreba este vyladenia Visty podla toho co som cital na internete, takze este chvilu potrva, kym sa Vista doladi, snad po prichode service packu by to mohlo byt OK.
inak 25.10. bude mat XP 6 rokov....
a podme si zaspominat
ked som nainstaloval XP prvy krat tak ma miesto toho pekneho "vitajte" co vidim kazdy den uvital bluescreen
dalsi krat som to rozchodil a netrpezlivo cakal az do 9.9.2002 kedy som si slavnostne stiahol service pack 1