B3rET napísal:jj aj mne robi to ze vzdy si musim nastavovat pred zapasom vsetko odznova... ale ajtak najviac ma stve ako mi to ide..cez obraz mi stale beha taka ciara... ciara prestane vtedy, ked zapnem v graphic options Vsync, lenze vtedy mi ide strasne zle a opozdene klavesnica... a aj hra mi niekedy seka... je jedno ci mam 800*600 a low alebo 1280*968 a high, ajtak seka tak isto
LoL mne veštko fachá fachá v pohode žiadne blbnutie s logamy nič celkom slušné no a chcel by som sa opýtať či sa niekde v hre nedá nastaviť rýchlosť hry lebo na mna to je až veľmi rýchle oproti Fife...
21tomy21 napísal:LoL mne veštko fachá fachá v pohode žiadne blbnutie s logamy nič celkom slušné no a chcel by som sa opýtať či sa niekde v hre nedá nastaviť rýchlosť hry lebo na mna to je až veľmi rýchle oproti Fife...
presne s tou rychlostou mam proble maj ja..myslim ze behaju nerealne rychlo.ale v hre nieje ziadna moznost toto nastavit. aspon som tam nic nenasiel. co je velka skoda
neviete ako moze byt medzi tymito dvoma verziami rozdiel?
RiTUEL odstranil nadbytocne jazyky a ostala len eng... je to ripnuta verzia ktoru si mozes spravit aj sam... ked si stiahnes FLT rls a odstranis tie zbytocne jazyky bude to to iste..
sajmon kamo.. ked budes mat vsetko pokope... tie vecicky ohladne tymov, reklamne tabule, a take ostatne mensie upravy realnosti.. upol by si to pls ? ak by si bol taky dobry.. dakujem
a vsimol som si ze tam nie je nadstavenie,uvodnej sceny zapasu(teda ked hram exhibition,ine som zatial nehral), raz mi tam nabehne taka scena s hudbou a raz iba dvaja hraci pripraveny na uvodny vykop.
nie su tam take tie sceky predzapasove co by som cakal,kde ukazu supisku,dolezitych hracov atd...
alebo su?
cakal som od tejto hry viac.. grafikou sa to zacina podobat na FIFU, ale hratelnost je vzdy dobra, nepaci sa mi komentator, absolutne o nic komentar,moc monotonne to je. Nepaci sa mi, ze nepocujem, odkop lopt, piskot rozhodcu ako to bolo u PES6 :'( Velmi zmiesane pocity z tejto hry mam
Dem0n napísal:Grafika sa urcite nepodoba na FIFU... to si asi hral FIFU
nehram fifu uz asi 4 roky..ale ako mal som to namysli tou sytostou farieb samozrejme, ze nie je rovnaka, fifa je otras... asi som kusa zabudol ako Fifa vlastne vyzera .. sry