divne znaky v biose
divne znaky v biose
pred par dnami mi nenabehol windows, pustil sa iba v safe mode, tak som sformatoval disk a snazil sa preinstalovat windows, lenze ked som vosiel do biosu tak sa cely hemzil divnymi znakmi, namiesto cisel su rozne vykricniky, stvorce a podobne, a tiez sa tieto znaky objavovali pri instalaci windows, ktory stale ide iba v nudzovom rezime, mam XP SP2, poradte prosim co s tym
Re: divne znaky v biose
mas dobre zapojenu graficku vzadu??....oggy111 napísal:pred par dnami mi nenabehol windows, pustil sa iba v safe mode, tak som sformatoval disk a snazil sa preinstalovat windows, lenze ked som vosiel do biosu tak sa cely hemzil divnymi znakmi, namiesto cisel su rozne vykricniky, stvorce a podobne, a tiez sa tieto znaky objavovali pri instalaci windows, ktory stale ide iba v nudzovom rezime, mam XP SP2, poradte prosim co s tym
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
tu ich mas.oggy111 napísal:dal by si mi trosku instrukcie ako resetnut cmos ?
otvor bednu.na zakladovej doske mas baterku a pri nej jumper.mas dve moznosti.bud to urobis jumprom alebo baterkou.dam ti tu lahsiu.vyber baterku na asi 15 sekund.potom ju tam vloz naspat a pozri ci su ju tam dal dobre.zavri bednu.zapni komp a riad sa podla toho co ti napise.malo by ti to ist v pohodke,kedze sa nahrali povodne nastavenia biosu.
aha, no to som uz robil davnejsie, problem je ze bios v zakladnom nastaveni nie je nic dobre pre cloveka ktory sa v tom nevyzna, som s tym mal dost problemydrdi21 napísal:tu ich mas.
otvor bednu.na zakladovej doske mas baterku a pri nej jumper.mas dve moznosti.bud to urobis jumprom alebo baterkou.dam ti tu lahsiu.vyber baterku na asi 15 sekund.potom ju tam vloz naspat a pozri ci su ju tam dal dobre.zavri bednu.zapni komp a riad sa podla toho co ti napise.malo by ti to ist v pohodke,kedze sa nahrali povodne nastavenia biosu.