divne znaky v biose

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
oggy111
Light Expert
Light Expert

divne znaky v biose

Príspevok od používateľa oggy111 »

pred par dnami mi nenabehol windows, pustil sa iba v safe mode, tak som sformatoval disk a snazil sa preinstalovat windows, lenze ked som vosiel do biosu tak sa cely hemzil divnymi znakmi, namiesto cisel su rozne vykricniky, stvorce a podobne, a tiez sa tieto znaky objavovali pri instalaci windows, ktory stale ide iba v nudzovom rezime, mam XP SP2, poradte prosim co s tym
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: divne znaky v biose

Príspevok od používateľa SSemteXX »

oggy111 napísal:pred par dnami mi nenabehol windows, pustil sa iba v safe mode, tak som sformatoval disk a snazil sa preinstalovat windows, lenze ked som vosiel do biosu tak sa cely hemzil divnymi znakmi, namiesto cisel su rozne vykricniky, stvorce a podobne, a tiez sa tieto znaky objavovali pri instalaci windows, ktory stale ide iba v nudzovom rezime, mam XP SP2, poradte prosim co s tym
mas dobre zapojenu graficku vzadu??....
oggy111
Light Expert
Light Expert

samozrejme
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

mas dobre zapojenu baterku??
skus resetnut cmos a uvidis.alebo sksus preflashovat bios.
oggy111
Light Expert
Light Expert

drdi21 napísal:mas dobre zapojenu baterku??
skus resetnut cmos a uvidis.alebo sksus preflashovat bios.
dal by si mi trosku instrukcie ako resetnut cmos ?
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

oggy111 napísal:dal by si mi trosku instrukcie ako resetnut cmos ?
tu ich mas.

otvor bednu.na zakladovej doske mas baterku a pri nej jumper.mas dve moznosti.bud to urobis jumprom alebo baterkou.dam ti tu lahsiu.vyber baterku na asi 15 sekund.potom ju tam vloz naspat a pozri ci su ju tam dal dobre.zavri bednu.zapni komp a riad sa podla toho co ti napise.malo by ti to ist v pohodke,kedze sa nahrali povodne nastavenia biosu.
oggy111
Light Expert
Light Expert

drdi21 napísal:tu ich mas.

otvor bednu.na zakladovej doske mas baterku a pri nej jumper.mas dve moznosti.bud to urobis jumprom alebo baterkou.dam ti tu lahsiu.vyber baterku na asi 15 sekund.potom ju tam vloz naspat a pozri ci su ju tam dal dobre.zavri bednu.zapni komp a riad sa podla toho co ti napise.malo by ti to ist v pohodke,kedze sa nahrali povodne nastavenia biosu.
aha, no to som uz robil davnejsie, problem je ze bios v zakladnom nastaveni nie je nic dobre pre cloveka ktory sa v tom nevyzna, som s tym mal dost problemy
oggy111
Light Expert
Light Expert

uz som zistil cim to je, ked som nainstaloval ovladace na grafiku tak to islo iba v nudzovom rezime, a ked som dal VGA mod a chcel nastavit rozlisenie tak to neslo, cize je nieco z grafikou, neviete co s nou moze byt ?
Napísať odpoveď