NHL (aktualne)

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Atlanta

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

ProfionQQ napísal:mate pravdu je to dobry hrac ale momentalne ma trapi ze Atlanta je bez trenera...som zvedavy koho si zoženú
No ja som si myslel, že ho odvolajú, pretože Bob Hartley je trener, ktorý s každým mužstvom zažiari raz a potom to mužstvo hrá zle /vid príklad Colorado Avalanche v sezone 2000/2001 vybojoval Stanley Cup a v sezone 2002/2003 sa porúčal /, ale v každom prípade je Bob Hartley veľmi dobrý trener, mne osobne je dosť sympatický ale jeho dosť negativnou stránkou bolo a v súčastnosti je, že je dosť liberálny v hracom systeme a chce od hráčov aby striktne dodržiavali jeho pokyny a to mu v Colorade aj zlomylo trenerský väz :wink:

späť k Atlante - ta od začiatku podáva dosť zle výkony a vzdáva sa ked dostane gol, čo sa mi vôbec nepáči. Trener Hartley obhajoval mužstvo, že je dosť skúsene ale čo chudak mal povedať iného ked manažer Don Waddell nepriviedol do mužstva nijakých ostrieľaných hráčov a povedzme si na rovinu že Lehtonen (ma nejaké problemmy zdravotne ) Zhitnik, Kozlov, Kovalčuk a naš Hossa toho veľa neurobia ked si na nich súperi davajú pozor a zbytok mužstva tvoria mladí hráči, ktorí sú neskúsení a nemajú správneho vodcu ani Bobby Holik už nie je to čo býval.

si myslím, že Mariána Hossu vymenia ved nakoniec on sam to očakáva, pretože ešte nepodpísal novú zmluvu a súčasna mu vyprší po tejto sezone a sam tvrdi že ak nepodpíše môže sa obavať tradeu - v tejto sezone asi 100 bodov nepokorí :(

no k trenerskemu postu : je ťažke sa vyjadriť koho by tam mohli dať mne napda iba jeden a to Ken Hitchok ale ten tuším trenuje Columbus takže ako poznáme generálneho manažera Atlanty Dona Waddela tak ten nikoho známeho nepritiahne a bude trenovať bud on sam alebo Hartleyho asistent :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

omg

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

viem ze atlanta nehra skvelo ved teraz su este bez vitazstva ale kedy hrali skvelo???

oni hraju vzdy bud taky stred alebo slabucko... a spominal si trade mariana hossu...no nevem co tym ziskaju ked ho vymenia..podla mna hossa patri k top 10 hracom NHL /myslite si co chcete/ tazko ziskaju hraca kvalitami podobneho hossovy!! mali by sa posilnit podla mna hlavne v obrane...ale zase koho vymenia??? dobrych hracov si nechaju a tích mladíkov co maju nikto nechce...ja to uz vidim iba na nejaku hviezdu z farmy
Drago
Guru
Guru

Re: omg

Príspevok od používateľa Drago »

ProfionQQ napísal:viem ze atlanta nehra skvelo ved teraz su este bez vitazstva ale kedy hrali skvelo???

oni hraju vzdy bud taky stred alebo slabucko... a spominal si trade mariana hossu...no nevem co tym ziskaju ked ho vymenia..podla mna hossa patri k top 10 hracom NHL /myslite si co chcete/ tazko ziskaju hraca kvalitami podobneho hossovy!! mali by sa posilnit podla mna hlavne v obrane...ale zase koho vymenia??? dobrych hracov si nechaju a tích mladíkov co maju nikto nechce...ja to uz vidim iba na nejaku hviezdu z farmy
hviezda z farmy ? taku asi nenajdes, pretoze by nehrala na farme, ak teda nemyslis nejakeho mladeho novacika :) inak suhlas s posilnenim obrany, jedini dvaja tam stoja za zmienku a to je Zhitnik a Havelid, ofenziva je v pohode podla mna. Brankar celkom kvalitny, Atlanta by pri troche stastia mohla kludne hravat playoff a dostat sa na vysoke priecky
J.O.S.E
King
King

Re: omg

ProfionQQ napísal:viem ze atlanta nehra skvelo ved teraz su este bez vitazstva ale kedy hrali skvelo???

skvelo hrali 25 zápasov minulej sezony 2006/2007 a to bol základ toho že sa dostali do play-off a teraz budú mať po 25 zápasoch 20 prehier tak to bude začiatok prestavby mužstva pretože najhoršie mužstva získajú najlepších hráčov z draftu a tým padom začnú púšťať drahých hráčov ako je Hossa /súhlasím že patri k najlepším v NHL - to nie je nazor za ktorý sa treba hanbiť je to proste pravda/, posilniť treba naozaj obranu citeľne chýba Andy Sutton si myslím, ale najskôr treba schopneho trenera, ktorý už niečo v NHL znamená aby zjednotil mužstvo a začal ho budovať lebo ak Atlanta bude dalej len prehrávať tak táto sezona skonči ako minula pre Philadelphiu a pozrime sa kde je dnes Philadepphia :?: je dosť dobra z 5 zápasov má tušímže 4 vyhry a jednu prehru a hokej vedia hrať momentálne pekný
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Lehtonen

nejaky si velky optimista drago ...playoff to hej ale vyssie priecky?? no nevem..to by musel zacat strielat ten tlsty rus goly...a marian uz tiez.

a ten brankar..no on je podla mna dobry ale tazko sa chyta ked ti nepomoze obrana... :-/
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

away

ale zas neberme to tak tragicky...v mesiaci oktober atlanta odohra 12 zapasov..a z toho je 8 VONKU...takze asi aj to zohrava dost velku ulohu...

no a dnes vyhrali s NYR /marián hossa 1+1/
J.O.S.E
King
King

Re: away

ProfionQQ napísal:ale zas neberme to tak tragicky...v mesiaci oktober atlanta odohra 12 zapasov..a z toho je 8 VONKU...takze asi aj to zohrava dost velku ulohu...

no a dnes vyhrali s NYR /marián hossa 1+1/
ja by som taký optimistický zase nebol, pretože jedna vyhral play-off ešte neurobi ale aj tak víťazstvo skôr či neskôr prísť muselo, ale 12 bodov sa Atlante prejavi pri konečnom súčte, kde si myslím, že im to bude dosť chýbať predsa len 12 bodov je 12 bodov, je mi len ľúto že túto výhru nezaznamenal trener Hartley ale ten nafúkany generalny manažer Don Waddell :?

btw. Zetterbergovi to ale sype :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

LACO IDEEEES

a uz by sa mohol rozbehnut aj laco nagy, nevidim to s nim ruzovo...

bola by velka hanba keby sedaval kazdy druhy zapas na tribune alebo ho poslal na farmu ...ale to som uz prehnal velmi velmi

LACO ZABEEEER
kubodinho
Professional
Professional

Re: LACO IDEEEES

Príspevok od používateľa kubodinho »

ProfionQQ napísal:a uz by sa mohol rozbehnut aj laco nagy, nevidim to s nim ruzovo...

bola by velka hanba keby sedaval kazdy druhy zapas na tribune alebo ho poslal na farmu ...ale to som uz prehnal velmi velmi

LACO ZABEEEER
podla mna sa chiti , on ked ma ormu tak hra nenormalne. a za 4 miliony co berie , to sa hadam ani neda poslat hrac na farmu
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:podla mna sa chiti , on ked ma ormu tak hra nenormalne. a za 4 miliony co berie , to sa hadam ani neda poslat hrac na farmu
ja si myslím, že Laco Nagy si musí ešte zvyknúť na nove prostredie ale posledný zápas čo hrali proti Vancoueru tak Nagy hral výborne a najnevyraznejším hračom bol podľa mna žiaľ Michal Handzuš od neho som osobne viac očakával ako od Nagya.

Si myslím, žena farmu ho určite nepošlu to je prehnane tvrdenie ale v priebehu sezony bude určite baliť kufre a bude vymenený ak nebude podávať stabilne výkony, pretože mužstvo sa bude chcieť zbaviť takéhoto hráča, ktorý berie 4 miliony doláčov a praktický si ich na ľade nevie zaslúžiť - za tie peniaze by sa aspon nejaké dva talenty mohli zaplatiť :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/mar ... ante-konci

no tak to bude zaujimave kde ukotvi, hlavne som zvedavy ktory klub bude akceptovat jeho platove poziadavaky
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:ja si myslím, že Laco Nagy si musí ešte zvyknúť na nove prostredie ale posledný zápas čo hrali proti Vancoueru tak Nagy hral výborne a najnevyraznejším hračom bol podľa mna žiaľ Michal Handzuš od neho som osobne viac očakával ako od Nagya.

Si myslím, žena farmu ho určite nepošlu to je prehnane tvrdenie ale v priebehu sezony bude určite baliť kufre a bude vymenený ak nebude podávať stabilne výkony, pretože mužstvo sa bude chcieť zbaviť takéhoto hráča, ktorý berie 4 miliony doláčov a praktický si ich na ľade nevie zaslúžiť - za tie peniaze by sa aspon nejaké dva talenty mohli zaplatiť :wink:
a handus hrava v ktorom utoku? podla mna je to vynikajuci center , dufam ze bude hravat tak dobre ako vzdy hral.
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:a handus hrava v ktorom utoku? podla mna je to vynikajuci center , dufam ze bude hravat tak dobre ako vzdy hral.
tak Mišo Handzuš nastupuje ako druhý center za Kopitarom, a na krídle by mal mať Nagya, ale to sa nikdy nedá presne povedať lebo hráči sa počas zápasu ak sa nedarí rotujú a Handzuš je dosť často využívaný na oslabovky lebo v tom je jeho sila a na túto úlohu on prišiel od neho sa neočakáva priemer bod na zápas ale zniženie množstva golov v oslabeniach a si myslím, že aj sa mu darí to splniť :)
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:tak Mišo Handzuš nastupuje ako druhý center za Kopitarom, a na krídle by mal mať Nagya, ale to sa nikdy nedá presne povedať lebo hráči sa počas zápasu ak sa nedarí rotujú a Handzuš je dosť často využívaný na oslabovky lebo v tom je jeho sila a na túto úlohu on prišiel od neho sa neočakáva priemer bod na zápas ale zniženie množstva golov v oslabeniach a si myslím, že aj sa mu darí to splniť :)
jj presne handzus je v tomto jeden z najlepsich si myslim
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:jj presne handzus je v tomto jeden z najlepsich si myslim
mna osobne len prekvapuje, že L.A. ma výborných hráčov a v tabuľke na play-off nemajú a nevyhrávajú zapasy ako som očakaval a to majú najlepšieho strelca ligy zatiaľ Mike Cammaleri ma v 10 zápasoch 10 golov, výborný je Kopitar ktorý je v desiatke najrpoduktivnejších hračov NHL obrancovia ako Višnovsky, Blake, Preissing Stuart - tiež niečo dokázala a to neviem ani za svet pochopiť prečo nie su niekde v čele ligy :?: :wink:
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:mna osobne len prekvapuje, že L.A. ma výborných hráčov a v tabuľke na play-off nemajú a nevyhrávajú zapasy ako som očakaval a to majú najlepšieho strelca ligy zatiaľ Mike Cammaleri ma v 10 zápasoch 10 golov, výborný je Kopitar ktorý je v desiatke najrpoduktivnejších hračov NHL obrancovia ako Višnovsky, Blake, Preissing Stuart - tiež niečo dokázala a to neviem ani za svet pochopiť prečo nie su niekde v čele ligy :?: :wink:
hovori sa ze maju slabich brankarov
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:hovori sa ze maju slabich brankarov
no čo som videl dva zápasy v jednom hned proti anaheimu chytal bernier a to je výborný brankar ale žiaľ poslali ho na farmu lebo je mlady a druhy proti vancoueru a tam chytal Jason LaBarbera a vychytal víťazstvo a musím povedať že dobre chytal, a ich jedinym problemom je že výkony brankarov sú nestabilne ale mužstvo majú na viac ako momentálne hrajú čessť vynimkam typu Cammaleri, Višnovsky či Kopitar, nech priada ešte Frolov a Nagy, či Brown a potom to bude isť ako po masle :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

no len ci to nagyovy bude konecne sypat lebo aj minulu sezonu nedal dajak vela golov a skoro len asistencie mal.kvoli tomu ho kupil LA aby daval goly
J.O.S.E
King
King

správa

Peky05 napísal:no len ci to nagyovy bude konecne sypat lebo aj minulu sezonu nedal dajak vela golov a skoro len asistencie mal.kvoli tomu ho kupil LA aby daval goly
nemyslím si, že na goly bol angažovaný Nagy - skôr nato aby sa stal tvorcom hry ale nie nato aby pokoril 30-40 golov za sezonu on ma šikovne ruky a geniálne myšlienky a z toho prameni dosť golov, v minulom zápase sa mu darilo nazbieral gol a dve asistencie a zda sa mi že sa začína zlepšovať od zápasu k zápasu odvtedy čo ho trener Marc Crawford nechal sedieť na tribúne :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

kazdeho hraca ked nechas sediet na tribune tak si vstupi do hlavy a povie si ze musi hrat lepsie.samozrejme ze nagy nemusi davat 30-40golov za sezonu ale aspon 20 by mal
Napísať odpoveď