No ja som si myslel, že ho odvolajú, pretože Bob Hartley je trener, ktorý s každým mužstvom zažiari raz a potom to mužstvo hrá zle /vid príklad Colorado Avalanche v sezone 2000/2001 vybojoval Stanley Cup a v sezone 2002/2003 sa porúčal /, ale v každom prípade je Bob Hartley veľmi dobrý trener, mne osobne je dosť sympatický ale jeho dosť negativnou stránkou bolo a v súčastnosti je, že je dosť liberálny v hracom systeme a chce od hráčov aby striktne dodržiavali jeho pokyny a to mu v Colorade aj zlomylo trenerský väzProfionQQ napísal:mate pravdu je to dobry hrac ale momentalne ma trapi ze Atlanta je bez trenera...som zvedavy koho si zoženú
späť k Atlante - ta od začiatku podáva dosť zle výkony a vzdáva sa ked dostane gol, čo sa mi vôbec nepáči. Trener Hartley obhajoval mužstvo, že je dosť skúsene ale čo chudak mal povedať iného ked manažer Don Waddell nepriviedol do mužstva nijakých ostrieľaných hráčov a povedzme si na rovinu že Lehtonen (ma nejaké problemmy zdravotne ) Zhitnik, Kozlov, Kovalčuk a naš Hossa toho veľa neurobia ked si na nich súperi davajú pozor a zbytok mužstva tvoria mladí hráči, ktorí sú neskúsení a nemajú správneho vodcu ani Bobby Holik už nie je to čo býval.
si myslím, že Mariána Hossu vymenia ved nakoniec on sam to očakáva, pretože ešte nepodpísal novú zmluvu a súčasna mu vyprší po tejto sezone a sam tvrdi že ak nepodpíše môže sa obavať tradeu - v tejto sezone asi 100 bodov nepokorí
no k trenerskemu postu : je ťažke sa vyjadriť koho by tam mohli dať mne napda iba jeden a to Ken Hitchok ale ten tuším trenuje Columbus takže ako poznáme generálneho manažera Atlanty Dona Waddela tak ten nikoho známeho nepritiahne a bude trenovať bud on sam alebo Hartleyho asistent