doska

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

na prvy pohlad? a v com farba PCB? :) asus aj gigabyte su na podobnej urovni za rovnake peniaze. nehladiac nato ze rozdiel vo vykone dosiek s rovnakym chipsetom je pomaly nulovy. sem tam sa vyrobcovi podari doska ktora je za dane peniaze vyborna kupa. a raz je to Gigabyte a raz asus. rozdiely su len v pretaktovani a to maju obidve dosky vyborne kvoli ich dobrym biosom.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

warezman napísal:k tomu upgradu CPU ...uz som videl zostavy ASROCK doska a procak C2Q - štvorjadro a utiahlo ho dobre...
Ja sa nehádam, že nepôjde.. ale určite by šli viditeľne lepšie na kvalitnejších doskách s výkonnejším chipsetom.. hlavne pri OC. ;)

Inak mal som možnosť skúsiť svojho Intela s lacnou asus doskou so sis chipsetom (oc 1.8 @ 2.6 stabilne a na 2.8 už padalo) a s takmer highend asus doskou s kvalitným intel chipsetom (už asi vyše roka @ na 2.8, pričom stabilné to bolo aj na 3.1, len to strašne kúrilo).. a zaprisahal som sa, že na doske už nikdy nebudem šetriť. ;) Týmto netvrdím, že asusky sú super a gigabyte je šmejd, ale že radšej si priplatiť na lepší chipset. ;)

Ale inak nie je čo riešiť, hlavne, že si spokojný so svojou kúpou. :)
warezman napísal:len si porovnaj lowend od gigabyte a lowend od asrock/asus ;) rozdiel vidis na prvy pohlad
Vec vkusu.. niekomu sa páčia blond, niekomu brunet.. niekomu dlhovlasé, niekomu krátkovlasé.. niekomu vyholené, niekomu zarastené.. ;)
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

to brm

mno E4500 2,2GHz s gigabyte P31-DS3L mozem otvorene povedat ze pobezi na 3,0GHz stabilne - kedze sa bojim pridat az tolko napatia (na 3,0 to bezalo na 1,4V) mozno keby dam 1,6V tak to da aj 3,3GHz - ale nemozem si dovolit ze mi procak zhori :D

takze mozem otvorene povedat ze taktovat ide vinikajuco ;) - ale nedal by som ruku do ohna za to ze by asuska v podobnej cenovej relacii isla vôbec taktovat!

btw uz kaslime na to ci gigabyte ci asus ;) bo je to aj tak o nicom...

PS Ked som zlozil pc siel som do posilky a prisiel som a pozeram cez priesvitnu bocnicu ze chladic na procaku stoji - uz som myslel ze to pojde na reklamaciu ale zistil som ze ten chladic si kazdu minutku (pokial nehram hry ani nic podobne) moze dovolit oddychnut ;) resp aj odychuje
Napísať odpoveď