doska
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na prvy pohlad? a v com farba PCB?
asus aj gigabyte su na podobnej urovni za rovnake peniaze. nehladiac nato ze rozdiel vo vykone dosiek s rovnakym chipsetom je pomaly nulovy. sem tam sa vyrobcovi podari doska ktora je za dane peniaze vyborna kupa. a raz je to Gigabyte a raz asus. rozdiely su len v pretaktovani a to maju obidve dosky vyborne kvoli ich dobrym biosom.
Ja sa nehádam, že nepôjde.. ale určite by šli viditeľne lepšie na kvalitnejších doskách s výkonnejším chipsetom.. hlavne pri OC.warezman napísal:k tomu upgradu CPU ...uz som videl zostavy ASROCK doska a procak C2Q - štvorjadro a utiahlo ho dobre...
Inak mal som možnosť skúsiť svojho Intela s lacnou asus doskou so sis chipsetom (oc 1.8 @ 2.6 stabilne a na 2.8 už padalo) a s takmer highend asus doskou s kvalitným intel chipsetom (už asi vyše roka @ na 2.8, pričom stabilné to bolo aj na 3.1, len to strašne kúrilo).. a zaprisahal som sa, že na doske už nikdy nebudem šetriť.
Ale inak nie je čo riešiť, hlavne, že si spokojný so svojou kúpou.
Vec vkusu.. niekomu sa páčia blond, niekomu brunet.. niekomu dlhovlasé, niekomu krátkovlasé.. niekomu vyholené, niekomu zarastené..warezman napísal:len si porovnaj lowend od gigabyte a lowend od asrock/asusrozdiel vidis na prvy pohlad
to brm
mno E4500 2,2GHz s gigabyte P31-DS3L mozem otvorene povedat ze pobezi na 3,0GHz stabilne - kedze sa bojim pridat az tolko napatia (na 3,0 to bezalo na 1,4V) mozno keby dam 1,6V tak to da aj 3,3GHz - ale nemozem si dovolit ze mi procak zhori
takze mozem otvorene povedat ze taktovat ide vinikajuco
- ale nedal by som ruku do ohna za to ze by asuska v podobnej cenovej relacii isla vôbec taktovat!
btw uz kaslime na to ci gigabyte ci asus
bo je to aj tak o nicom...
PS Ked som zlozil pc siel som do posilky a prisiel som a pozeram cez priesvitnu bocnicu ze chladic na procaku stoji - uz som myslel ze to pojde na reklamaciu ale zistil som ze ten chladic si kazdu minutku (pokial nehram hry ani nic podobne) moze dovolit oddychnut
resp aj odychuje
mno E4500 2,2GHz s gigabyte P31-DS3L mozem otvorene povedat ze pobezi na 3,0GHz stabilne - kedze sa bojim pridat az tolko napatia (na 3,0 to bezalo na 1,4V) mozno keby dam 1,6V tak to da aj 3,3GHz - ale nemozem si dovolit ze mi procak zhori
takze mozem otvorene povedat ze taktovat ide vinikajuco
btw uz kaslime na to ci gigabyte ci asus
PS Ked som zlozil pc siel som do posilky a prisiel som a pozeram cez priesvitnu bocnicu ze chladic na procaku stoji - uz som myslel ze to pojde na reklamaciu ale zistil som ze ten chladic si kazdu minutku (pokial nehram hry ani nic podobne) moze dovolit oddychnut