Ma podla vas zmysel hladat lasku?
Ma podla vas zmysel hladat lasku?
No nazov, hovori celkom jasne, ale aby som to rozviedol, ma podla vas zmysel snazit sa najst lasku, pod snazenim nech kazdy rozumie to co je mu srdcu blizke, chodenie na diskoteky za ucelom zoznamenia sa, nadvezovanie stale novych konktektov s ludmi ktory su nam sympaticky, trebars aj na ulici, chodenie do baru, alebo trebars do cajovne, kazdemu podla gusta...alebo je lepsie nechat to tak, ak to ma prist tak to pride?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Láska nasilu nie je láska, nedá sa udržiavať nasilu. Či ju má zmysel hľadať? Neviem, hovorí sa - kto hľadá nájde. Za zváženie stojí aj fakt, že možno ani netreba hľadať, že proste jedného dňa ti to proste dá šupu medzi oči a ty už budeš vedieť...
Osobne lásku nevyhladávam. Raz už prišla, no ako napísal uplink zabila ma...(a stále zabíja)....
Osobne lásku nevyhladávam. Raz už prišla, no ako napísal uplink zabila ma...(a stále zabíja)....
no Jin ta tvoja skusenost vobec nemusi nasho adepta postihnut, je to individualne, ja narazam na to ze zaryty introvert co sedi doma a od autobusu zo skoly bezi k pocitacu nebude mat vela prilezitosti stretnut niekoho vhodneho aj ked aj to sa moze stat, zaroven taky co je vsadebolvsetkozazil hlada a nenajde...
pozri ten kto cestuje len medzi skolou a pocitacom tak mu lasku netreba, ale v dospelosti ju urcite najde v praci, na nejakej akcii...rozhodne si nemyslim ze kazdodennym vymetanim barov alebo ozieranim na sidlisku si najdem laskumi-chau napísal:no Jin ta tvoja skusenost vobec nemusi nasho adepta postihnut, je to individualne, ja narazam na to ze zaryty introvert co sedi doma a od autobusu zo skoly bezi k pocitacu nebude mat vela prilezitosti stretnut niekoho vhodneho aj ked aj to sa moze stat, zaroven taky co je vsadebolvsetkozazil hlada a nenajde...
ved to netvrdim ani ja... tvrdim ze je to individualne a je to len vecou nahody, aj ked tvrdim ze u PC-introverta je to matematicky menej pravdepodobne...Sheep napísal:pozri ten kto cestuje len medzi skolou a pocitacom tak mu lasku netreba, ale v dospelosti ju urcite najde v praci, na nejakej akcii...rozhodne si nemyslim ze kazdodennym vymetanim barov alebo ozieranim na sidlisku si najdem lasku
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hej, nesprávne som sa vyjadril. Lepšie to vystihne fráza - ak príde, nebránim sa, vychutnávam si ten pocit, avšak viem, že je tam stále tieň tej jednej, čo ma raz postretol a stále pretrváva. Zrejme som ojedinelý prípad, samozrejme, ako si napísal Fall-a to postihnúť určite nemusími-chau napísal:no Jin ta tvoja skusenost vobec nemusi nasho adepta postihnut, je to individualne, ja narazam na to ze zaryty introvert co sedi doma a od autobusu zo skoly bezi k pocitacu nebude mat vela prilezitosti stretnut niekoho vhodneho aj ked aj to sa moze stat, zaroven taky co je vsadebolvsetkozazil hlada a nenajde...
no tak pomaly by si tomu mal zacat aj verit. ja som lasku nehladal. velmi som chcel kedysi davno jedno dievca, ale to sme sa poznali, takze to tiez nebolo hladanie. a priatelka, s ktorou som uz dva roky tiez nebola najdenaP3Bo napísal:sama ti nezaklope na dvere [teda ja v to neverim ]
zaver: hladanie lasky som nezazil a neviem o tom absolutne nic
ale co to ma splocne s hladanim lasky? to co tu opisujes je uz laska dacno zabenhanabolek napísal:Z vlastnej skúsenosti viem, že určite to má zmyselJe to krásny pocit. keď viete, že existuje niekto, na koho sa môžte spoľahnúť, kto vždy stojí pri vás, kto vám pomáha, s ktorým môžte smiať aj plakať...
ozaj lasku netreba hladat, ja hladam len to co sa da najst cez google
-
papillonbubu
Expert