Ma podla vas zmysel hladat lasku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fall
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ma podla vas zmysel hladat lasku?

Príspevok od používateľa Fall »

No nazov, hovori celkom jasne, ale aby som to rozviedol, ma podla vas zmysel snazit sa najst lasku, pod snazenim nech kazdy rozumie to co je mu srdcu blizke, chodenie na diskoteky za ucelom zoznamenia sa, nadvezovanie stale novych konktektov s ludmi ktory su nam sympaticky, trebars aj na ulici, chodenie do baru, alebo trebars do cajovne, kazdemu podla gusta...alebo je lepsie nechat to tak, ak to ma prist tak to pride?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja som o lasku vzdy musel bojovat proste nerezignuj sama ti nezaklope na dvere [teda ja v to neverim ] ale urcite ju najdes aj na takych miestach kde by si to necakal - ako chlapec sa proste musis obracat trosku viac ako baba :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

hladat lasku? laska je predsa vsade a hlavne v kazdom z nas.. najprv treba milovat seba, az potom je mozne milovat inych...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hladaj lasku, najdes lasku, urobi Ta stastnym a v zapati Ta zabije ;)...hladaj Lasku...objav sam seba, zisti kto si...a laska sa objavi sama.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

uz to tu pomaly smeruje k "ma zmysel zivot?" no neviem... podla mna ked budes sediet doma na riti tak ti mozno z neba spadne...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hladat lasku je najskor strata casu a hlavne nervov, pritom je laska taka vec ktora najde teba nie ty ju :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Láska nasilu nie je láska, nedá sa udržiavať nasilu. Či ju má zmysel hľadať? Neviem, hovorí sa - kto hľadá nájde. Za zváženie stojí aj fakt, že možno ani netreba hľadať, že proste jedného dňa ti to proste dá šupu medzi oči a ty už budeš vedieť... :wink:
Osobne lásku nevyhladávam. Raz už prišla, no ako napísal uplink zabila ma...(a stále zabíja)....
mi-chau
Darca
Darca

no Jin ta tvoja skusenost vobec nemusi nasho adepta postihnut, je to individualne, ja narazam na to ze zaryty introvert co sedi doma a od autobusu zo skoly bezi k pocitacu nebude mat vela prilezitosti stretnut niekoho vhodneho aj ked aj to sa moze stat, zaroven taky co je vsadebolvsetkozazil hlada a nenajde...
Sheep
Addict
Addict

mi-chau napísal:no Jin ta tvoja skusenost vobec nemusi nasho adepta postihnut, je to individualne, ja narazam na to ze zaryty introvert co sedi doma a od autobusu zo skoly bezi k pocitacu nebude mat vela prilezitosti stretnut niekoho vhodneho aj ked aj to sa moze stat, zaroven taky co je vsadebolvsetkozazil hlada a nenajde...
pozri ten kto cestuje len medzi skolou a pocitacom tak mu lasku netreba, ale v dospelosti ju urcite najde v praci, na nejakej akcii...rozhodne si nemyslim ze kazdodennym vymetanim barov alebo ozieranim na sidlisku si najdem lasku :?
mi-chau
Darca
Darca

Sheep napísal:pozri ten kto cestuje len medzi skolou a pocitacom tak mu lasku netreba, ale v dospelosti ju urcite najde v praci, na nejakej akcii...rozhodne si nemyslim ze kazdodennym vymetanim barov alebo ozieranim na sidlisku si najdem lasku :?
ved to netvrdim ani ja... tvrdim ze je to individualne a je to len vecou nahody, aj ked tvrdim ze u PC-introverta je to matematicky menej pravdepodobne...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

mi-chau napísal:no Jin ta tvoja skusenost vobec nemusi nasho adepta postihnut, je to individualne, ja narazam na to ze zaryty introvert co sedi doma a od autobusu zo skoly bezi k pocitacu nebude mat vela prilezitosti stretnut niekoho vhodneho aj ked aj to sa moze stat, zaroven taky co je vsadebolvsetkozazil hlada a nenajde...
Hej, nesprávne som sa vyjadril. Lepšie to vystihne fráza - ak príde, nebránim sa, vychutnávam si ten pocit, avšak viem, že je tam stále tieň tej jednej, čo ma raz postretol a stále pretrváva. Zrejme som ojedinelý prípad, samozrejme, ako si napísal Fall-a to postihnúť určite nemusí :wink:
mi-chau
Darca
Darca

kto vsak nemal nikdy zlomene srdce nevie co je laska... ale spat k teme
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mi-chau napísal:kto vsak nemal nikdy zlomene srdce nevie co je laska... ale spat k teme
Amen !
Inak, moja skúsenosť je taká, že keď som lásku hľadal, vždy som niečo pokazil a nedostal som sa k nej. A keď som sa prestal snažiť, našiel som si ju. A sme spolu veľmi šťastní.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

P3Bo napísal:sama ti nezaklope na dvere [teda ja v to neverim ]
no tak pomaly by si tomu mal zacat aj verit. ja som lasku nehladal. velmi som chcel kedysi davno jedno dievca, ale to sme sa poznali, takze to tiez nebolo hladanie. a priatelka, s ktorou som uz dva roky tiez nebola najdena :) nehladal som. len som siel na biliard s kamoskami a kamosom :) a laska prisla sama od seba. samozrejme, ze trosku trebalo aj pomoct. ale hladanie to urcite nebolo. kamarat mi raz povedal:"omg, vole, sak ty si k tomu prisiel ako slepy k husliam. malokto to ma take". na koncerty som vzdy chodil hlavne kvoli hudbe a kamosom a kamoskam. nie kvoli tomu, aby som nieco nasiel :)
zaver: hladanie lasky som nezazil a neviem o tom absolutne nic :D a zatial mi to ani nebolo treba :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Z vlastnej skúsenosti viem, že určite to má zmysel :) Je to krásny pocit. keď viete, že existuje niekto, na koho sa môžte spoľahnúť, kto vždy stojí pri vás, kto vám pomáha, s ktorým môžte smiať aj plakať...
Sheep
Addict
Addict

bolek napísal:Z vlastnej skúsenosti viem, že určite to má zmysel :) Je to krásny pocit. keď viete, že existuje niekto, na koho sa môžte spoľahnúť, kto vždy stojí pri vás, kto vám pomáha, s ktorým môžte smiať aj plakať...
ale co to ma splocne s hladanim lasky? to co tu opisujes je uz laska dacno zabenhana :wink:

ozaj lasku netreba hladat, ja hladam len to co sa da najst cez google :D
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Lasku si myslim, ze netreba hladat. KEd sa o to usilovne snazis just nepride. Laska musi prist sama podla mna
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Nemá zmysel ju hľadať... Ale keďže nemá kľúče od Tvojho domu asi treba výjsť von aby on a našla Teba. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Sheep napísal:ale co to ma splocne s hladanim lasky? to co tu opisujes je uz laska dacno zabenhana :wink: D
Ale je to práve to, prečo má zmysel ju hľadať :)
mi-chau
Darca
Darca

papillonbubu napísal:Nemá zmysel ju hľadať... Ale keďže nemá kľúče od Tvojho domu asi treba výjsť von aby on a našla Teba. :)
toto som chcel povedat..
Napísať odpoveď