prepac, este viac som sa pomylil, je to - I.pilier - II.pilier 9:9? Nie, 17:9!krija napísal:enter00, je to 9% a 9%![]()
http://mihal.blog.sme.sk/c/74268/Ipilie ... e-179.html
http://www.socpoist.sk/index/index.php?ids=554
prepac, este viac som sa pomylil, je to - I.pilier - II.pilier 9:9? Nie, 17:9!krija napísal:enter00, je to 9% a 9%![]()
sice to bolo v inej suvislosti, ale plati to aj tu! toto ja ovplyvnit nedokazem, ty ano? a este nieco. zamysli sa, a uvedomis si, ze tomu tak bolo uz pocas dzurindovej vlady. to znamena, ze tento stav 17:9 fico prevzal!!!krija napísal:...ide iba o to, ako s tymito peniazmi stat naklada.
ved ok, ano, prevzal, len hovorim, ze aj tak ak si clovek vyberie slobodne nakladanie s vlastnymi peniazmi (odvodmi), tak stale vacsinu plati statu, a fico kvoli jeho rozhadzovaniu penazi a neriesenie problemov chce tento stav este prehlbit /boli navrhy na 6percent do II piliera a pod)krija napísal:enter00, toto som napisal tusim vcera:sice to bolo v inej suvislosti, ale plati to aj tu! toto ja ovplyvnit nedokazem, ty ano? a este nieco. zamysli sa, a uvedomis si, ze tomu tak bolo uz pocas dzurindovej vlady. to znamena, ze tento stav 17:9 fico prevzal!!!
Mna stve najviac to, ze ludia uzavreli zmluvy, vsetko je v pohode a zrazu pride mocenska sila = vlada a ide sa to rusit... To je fakt neseriozne. Dalsou vecou je to, ze ani sam fico nevie kto bude na dochodky robit o tridsat rokov...hojko napísal:tomexx: Teraz si ma neskutocne dobre rozosmial. Pripada mi to, ako keby som cital vyjadrenie Miklosa ci Dzurindu. Jedna veta v ktorej sa slovo populista nachadza, viac tam netreba udavat.
a to je len za jednu poistovnu. co tym pan sudruh hranaty kkt dosiahol? co?Zahraničný investor bude žalovať SR pred medzinárodným rozhodcovským súdom o náhradu škody vo výške 15 mld. Sk," uvádza sa vo výzve. Schválený zákon považuje investor za hrubý zásah do svojich práv, ktoré chráni medzinárodná dohoda o podpore a ochrane investícií. Keďže schválená právna úprava nepočíta s odškodnením investora, považuje ju zahraničný akcionár za vyvlastnenie a likvidáciu neštátnych zdravotných poisťovní.
Nechapes ze Fico len tazi zo reforiem predoslej vlady?Alecias napísal:Fico: Za 100 dní sme spravili viac, ako Dzurinda za osem rokov
Robert Fico
BRATISLAVA - Robert Fico je presvedčený, že jeho vláda urobila za tri mesiace viac ako predchádzajúce vlády Mikuláša Dzurindu za osem rokov.
Po schválení návrhu rozpočtu na budúci rok vyhlásil, že napriek zlým východiskám po predošlom kabinete sa podarilo pripraviť dobrý rozpočet pre ľudí aj pre dôveryhodnosť koruny, ktorá dnes dosiahla historické maximum. Rozpočet dodrží deficit do troch percent HDP. O sto miliónov viac oproti návrhu dostane Slovenská akadémia vied. Vláda jej dá tiež päť miliónov na zabezpečenie náleziska Bojná v okrese Topoľčany.
Podľa mňa je to jediný politik ktorý spravil niečo aj pre Slovenskú republiku.
Urobte aj vy niečo pre SK a potom komentujte vzdelaných ľudí ktorý sa snažia zdokonaliť naš štát (iba niektorý). Ľudia si ho vybrali. Snaží sa. Spravil viac ako hociktorý politik. Čo spravil slota? Akurat sa naučil zopár pekných (vulgárnych) fráz. Dzurinda, je akurat za schválenie zákona aby ciklisti mohli jazdiť po horách. Mečiar dostaval svojemu sinovy novú vilu za niekoľko miliónov. Tak kto tu čo spravil