Interrupcia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

fizz, ona sa s manzelom nevyspi, pokial si nebude ista, ze taky isty psychopat spi v jednej posteli.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nuž spočiatku som si myslel , že si určite serie do huby , preháňa a pod., len pod vplyvom kampane
Ale keď teraz nad tým premýšľam , vyzerá byť kvalitne yebnutou , tak prečo nie ? Nakazený , špinavý bezdomovec ju pripravý o panenstvo , k tomu by jej daroval pamiatku v podobe tehotenstva ...
môžu sa nájsť na svete individuá , ktoré sa s tým zmieria

S ňou som ale na vážkach , neviem čo si mám o nej myslieť ( to , že sa vyjadruje ako debil je jasné ) ide o jej skutočné zmýšľanie
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Asi to, ze je dobre blba, ked sa za tucne peniaze nechava strapnit pred celym narodom. Ja by som navrhol v ramci jej poctivosti a tvrdeni, aby isla za gynekologom na nezavislu gynekologicku prehliadku, s nejakym dozorom, ktory by skutocne potvrdil to, ze je panna, ked uz taketo nezmysli hlasa.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

To ma v rychlosti a afekte nenapadlo, mas pravdu.

Na druhu stranu, fakt by som chcel vidiet, ako by si to dieta po znasilneni (povedzme aj bezdomovcom) nechala. Zvedavy by som bol, ako by tomu dietatu zajtra vysvetlila, ako prislo na svet, a kto je jeho otcom.

Proste takyto ludia su nebezpecni sami pre seba a hlavne pre spolocnost. Lebo su schopni zblbnut kopu ludi ich nezmyslami.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

na jej blogu som jej napisal odkaz:
obry den, cital som rozhovor s vami na stranke plus jeden den... k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat, pravdepodobne by som bol vulgarny...

predstavte si jednu situaciu, mate 22 rokov, studujete vysoku skolu, nemate zatial ziadne materialne zabezpecenie. vecer sa vraciate domov zo skoly... znasilni vas chory bezdomovec, hrozi vam porodenie postihnuteho dietata, pri ktorom mozete aj umriet. nechali by ste si taketo dieta? clovek, ktory na toto odpovie ANO, je bud: klamar,mentalne naruseny, alebo skutocne velka osoba. cakam na vasu odpoved na moju otazku. s pozdravom vas "fanusik" Peter z Bratislavy.

ak mi odpise, preposlem to tu... :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Predpokladam, ze ti odpise nieco v zmysle (ak vobec odpise): Nemozem povedat, ze som velka osoba. To nech rozhodne ten hore. Ale viem, ze nemam pravo zivot zobrat. Nechala by som si ho.
Petoo
Star
Star

p4ra napísal:Predpokladam, ze ti odpise nieco v zmysle (ak vobec odpise): Nemozem povedat, ze som velka osoba. To nech rozhodne ten hore. Ale viem, ze nemam pravo zivot zobrat. Nechala by som si ho.
hmm tak potom mi logicky ostavaju tie prve dve moznosti... nie ako vazne, ked som cital ten rozhovor s nou tak ma vynasalo z kresla a jedine co ma po docitani toho clanku napadlo je ze takehoto cloveka by mali dakam zavret... ako ona nech si robi co chce ked ju pre mna za mna opre bezdak, ale nemoze si dovolit zkazit zivot inym ludom, ktorym ten potrat neumozni...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Kazdy sa snazi zviditelnit inou cestou... alebo ze by bola skutocne tak zaostala a obmedzena?
Petoo
Star
Star

hmm tak necakany zvrat, slecna Tutkova mi odpisala, aj ked neodpovedala na moju otazku a pisala omacky...

Kód: Vybrať všetko

neviem preco si vyberas takyto extremny pripad a ignorujes fakt, ze ide o promile pripadov, pricom najvacsia skupina zien, ktore podstupuju potrat maju 25-29 rokov (ake zdravotne riziko?), su vydate a maju uz 2 deti (ak su naozaj v zlej socialnej situacii, preco tiez nezabiju svoje uz narodene deti?)

je rovnako mala pravdepodobnost, ze sa pocne dieta zo znasilnenia, ak to zena hned ohlasi a podstupi vysetrenie. aj v tom pripade nasilnik dostane len niekolko rokov basy, kym nevinnemu dietatu podla teba by sme mali dat trest smrti? 

poznam dievcata, ktore studuju a maju deti. v pripade psychickych tazkosti, ktore si viem dobre v takom pripade predstavit, ak okolie takemuto dievcatu poskytne podporu (k comu vyzyva nasa kampan), tak to dieta donosi a moze ho dat na adopciu. chce to fakt trochu hrdinstva ale aj podpory okolia.

ak vsak okolie vidi v nasili a zabijani jedine riesenie, tak potom co chvila sa bude zbavovat aj dalsich, ktori su zatazou pre nasu karieru a pohodlny zivot, potrebuju pomoc prave v najnevhodnejsej chvili... mozno stari, mozno handicappovani, mozno Romovia, mozno jedneho dna to budes ty...

JT
moja odpoved

Kód: Vybrať všetko

hmm, tak za prve, preco si vyberam takyto extremny priklad? lebo tento priklad sa v dnesnej dobe moze stat bez problemov realitou! taktiez som si ho vybral aj preto, lebo vas rozhovor pre plus jeden den prebehol v tom zmysle, ze by bolo hriechom a podla vas zaroven trestnym cinom taketo dieda potratit. preto sa vas opatovne pytam (a dufam ze aj dostanem odpoved), co by ste v takejto situacii spravili prave vy.
taktiez mam otazku, na ktoru odpoved ma zaujima este viac. preco si myslite, ze mate moralne pravo radit mladym zenam co maju spravit v situacii, ktoru ste sama, ak sa nemylim, nezazili??? taktiez, co vas opravnuje radit mladym ludom, ako maju zit svoj sexualny zivot? saozrejme, je cisto vasa vec ako so svojim panenstvom nalozite, no preco chcete vtlkat mladym ludom do hlav svoje nazory?
ospravedlnujem sa za moje mozno ostre otazky a ostavam s pozdravom.
Peter
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pekne, pekne. Len do nej. Zvedavy som.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ako nechcem byt zly ale ... niekto by ju mal poriadne pretiahnut.....
Citujem jednu moju kamošku ktora svoj sexualny zivot tiez odkladala a odkladala az potom v 25 skusila a zahlasila:
"kebyze viem ze je to take dobre tak začnem s tym už ovela skorej. "

Ale zase netvrdim ze sex by mal by byt zakladom vstahu ale iba jeho spestrenim i ked to je mne asi tazko verit .... :wink:

Podla mna je to chory človek ktory keby niečo podobne zažil hned by zmenil nazor....
Lebo videl som čo znasilnenie spravy na psychyke mladej zeny (mam dve kamaratky ktore v 14 a v 15 znasilnili a vidim ake skody to v nich narobilo) a nie to ešte keby mali donosit dieta toho človeka to by bud psychycky nezvladli alebo by to dieta uplne znenavideli .Velmi velmi male percento ludi sa s takymto niečim dokaze zmierit......
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ja si myslim ze:
1. je dusevne chora a zije niekde v 19. storoci, kde neexistovala antikoncepcia. vtedy sa islo naostro az po svatbe. bolo to tak, ze co pich to zasah. preto aj mali tolko deti. zapacilo sa im to, ale nemohli sa nijako chranit a preto mali deti ako smeti.
2. ma nejake zdravotne problemy a preto nemoze
3. smrdi a preto ju nikdo nechce
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

podla mna nema pravo hovorit ostatnym zenam co maju robit, ked sama v zivote nebola v takej tazkej situacii ako je rozhodnutie o tom ci si dieta necha alebo nie.Ano je studovana, mudra a podobne ale mi to pride ako keby 13 decko co este nic nezazilo radilo dospelakom co maju robit.Predpokladam ze je silne veriaca a so svojim manzelom bdue mat 15 deti lebo nepreferuje ziadnu formu ochrany.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Interrupcia

Príspevok od používateľa begbeee »

Aký máte názor na POCHOD ZA ŽIVOT v Košiciach, kde sa údajne zúčastnilo cez 50 000 ľudí a keďže ide dá sa povedať o najmasovejšiu ukážku vôle obyvateľvstva od 1989?

Podľa mňa mnoho ľudí ide po povrchu a nechali sa zmanipulovať pár extrémistami, ktorý vykopávajú otvorené dvere..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Čo som videl ľudí ísť popod moje okná smerom do mesta.. tak mám pocit, že polovica z nich tam šla len zo zvedavosti... aj moja mama chcela ísť pozrieť, ale našťastie sme ju udržali doma.

:D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dobre zorganizovaná kampaň krížikárov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No myslieť si o tom možno veľa, aj rôzne interpretovať..fakt zostáva, že ide o najmasovejšie zhromaždenie v dejinnách samostatnej SR. To, že to pohlo toľkých ľudí a na gorilu prišlo možno ani nie 20% z toho počtu je určite zaujímavý input pre ďalšiu diskusiu :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

vsak aj riadnu sumu penazi organizatori investovali do dopravy ludi na akciu z celeho Slovenska...si pozri ich oficialny rozpocet, dokonca si dali vypravit specialny vlak zo zapadu na vychod a spat...
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Práve ten počet je pre mňa zarážajúci. Na SVK máme vysokú nezamestnanosť, nízke platy, nízku živ. úroveň a viac ako 50 000 slovákov trápia potraty, kondomi, sex pred svadbou a trtkajuci sa chlapi. Potom sa divme, že slovensko je tam kde je...

A na okraj, na fotkách som si všimol dosť detí a mládeže. Som zvedavý koľko cirkevných škôl malo tento pochod ako školský výlet s povinnou účasťou :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Veď práve...ľudia sa zabávajú úplne marginálnymi problémami. Som zvedaví koľko z účastníkov protestu by bolo ochotných štrajkovať aspoň ten jeden deň, čo venovali tomuto. A dopad by to malo ďaleko väčší.
Napísať odpoveď