Nefunguje zdielanie internetu.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Nefunguje zdielanie internetu.

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ahojte.Potreboval by som radu..Na Net som pripojeny cez wifi signal,ktory chytam na noteboku.V noteboku to mam dalej zdielane na PC cez LAN.Na wifine mam nastavene v nastaveniach sietovky"povolit ostatnym uzivatelom pripajat sa ..".Ide mi aj siet,zdielanie a oba pocitace opingujem.Skusal som vypnut aj firewall.Dokonca som preinstaloval oba OS-Win XP.No napriek tomu, mi ten internet nefunguje na PC. :?

Ak by mi niekto vedel poradit,cim to moze byt-bol by som vdacny :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

mne to tiez nefungovalo sice, som to mal spravene tak ze v PC som mal 2 sietovky, a zdielany internet.
chyba bola v tom ze na druhej sietovej karte (ta ktora ti robi siet medzi pocitacmi) som mal nastavene manualne IPcky. ked som zadal automaticke nastavenie tak to frcalo
dudo02
King
King

Ach kamarat,mas u mna k+.Uz to ide..

Ja som,ale lama-tolko som sa s tym sr.. :oops: Som reinstal dokonca win a taka banalita..No aspon mam"ciste stroje".Velka vdaka,este raz :)

\\este by ma zujimalo,ak by niekto vedel-ako sa to da rozbehat s pevne nastavenou IP?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aku si mal nastavenu branu na tom druhom PC?
dudo02
King
King

No na PC na ktore to zdielam,som nastavil branu-IP noteboku,teda odkial to chcem zdielat.Ale IP lokalnej sietovky.A nie wifi-lebo wifi mam automaticky..Neviem som skusal tie navody co si tu daval Ty,ale sa mi to nepodarilo rozbehat..Az teraz ak dam automaticku IP aj na PC.Ale radsej by som bol keby to slapalo s pevnou IP..

Skus prosim ta napisat,ako by si nastavil IP a brany na tej,ktorej sietovej karte ty..
\\este sa ta opytam-Ak si teraz pozriem IP(na PC),ktoru mi prideli automaticky router,tak ta IP je zatial stale rovnaka..Moze sa stat,ze router prideli inu?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zalezi na algoritme DHCP servru, ale zrejme funguje intuitivne tak, ze priradi prvu volnu adresu z nastaveneho rozsahu.
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Všetko máš dobre, len ešte nastav na PC ako DNS rovnakú IP ako máš bránu.
Napísať odpoveď