Ak by mi niekto vedel poradit,cim to moze byt-bol by som vdacny
Nefunguje zdielanie internetu.
Nefunguje zdielanie internetu.
Ahojte.Potreboval by som radu..Na Net som pripojeny cez wifi signal,ktory chytam na noteboku.V noteboku to mam dalej zdielane na PC cez LAN.Na wifine mam nastavene v nastaveniach sietovky"povolit ostatnym uzivatelom pripajat sa ..".Ide mi aj siet,zdielanie a oba pocitace opingujem.Skusal som vypnut aj firewall.Dokonca som preinstaloval oba OS-Win XP.No napriek tomu, mi ten internet nefunguje na PC.
No na PC na ktore to zdielam,som nastavil branu-IP noteboku,teda odkial to chcem zdielat.Ale IP lokalnej sietovky.A nie wifi-lebo wifi mam automaticky..Neviem som skusal tie navody co si tu daval Ty,ale sa mi to nepodarilo rozbehat..Az teraz ak dam automaticku IP aj na PC.Ale radsej by som bol keby to slapalo s pevnou IP..
Skus prosim ta napisat,ako by si nastavil IP a brany na tej,ktorej sietovej karte ty..
\\este sa ta opytam-Ak si teraz pozriem IP(na PC),ktoru mi prideli automaticky router,tak ta IP je zatial stale rovnaka..Moze sa stat,ze router prideli inu?
Skus prosim ta napisat,ako by si nastavil IP a brany na tej,ktorej sietovej karte ty..
\\este sa ta opytam-Ak si teraz pozriem IP(na PC),ktoru mi prideli automaticky router,tak ta IP je zatial stale rovnaka..Moze sa stat,ze router prideli inu?