Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
hej hej , mas pravdu reklamny trh su aj novodobe proteiny ktore slubuju extremne prirastky typu ''este nikdy nerastli svaly rychlejsie'' ...fakt ze su to spickove bielkoviny o tom neni pochyb ale ziadene protaky nevybuduju svaly za teba..chapesMurphY napísal:no lebo nekde zvyjaju ze je to len reklamny trh.. je tam vela sracek..nechcem sa zas hanbit vist von ked budem mat na xsichte zltacku.. inac a co hovoris na NITROx.. nie na nitrix ale na nitrox..
nitrox som nebral neviem , mal som nitrix je to dobra vec ale co ja viem nafucis sa ,zozilnaties - zosilnies - vysadis , nitro vylucis a vratis sa o hodny kus cesty nas5 . preto sa to oplati brat ked uz si trosku vacsi , pri tomto vyrobku plati cim drahsi tym kvalitnejsi resp. cim lepsia znacka tym vacsia kvalita...
Naposim je dobra vec, ale samotny naposim ? ..zazrak necakajSpermoS napísal:Mate niekto skusenosti s Naposinom a Methandion ? ak ano alebo nieco o nich viete...napis pls surne
//edit : Amino 2000 alebo 4000 ?? kamos mi to preda najviac za 200 sk , opalti sa to ? je to good?
ked ho pojdes samotny pojde ti mierne sila, priberes mozno 2, 3 kg (teda ak si ich aspon kupis 100-150tab) ...vsetko je to o postave o genetike a kolko toho mas uz odcvicene...rataj stym ze naberes mierne na bokoch a bruchu trosku tuku ...ak si citlivy jedinec mozes dostat mierne gyno ale sanca ze by si ho dostal je fakt minimalna pri tom pocte tabletiek...ale je tam predsaj,, urcite sa vyhadzes trosku na xsichte a chrbte, ak sa budes sprchovat pravidelne nebudes to ani vediet...moja rada - ak chces ist do AS dobre si to rozmysli, pretoze je to zavislost to ti mozem povedat otvorene, ak chces skutocne nabrat z AS a byt spokojny hned po prvej kure kombinuj naposim - stanozolol naberes a budes spokojny...upozornim ta len na jedno na slovensku je vela falzifikátov naposimu ....ak sa nebojis ihiel je to vyhoda pre teba pretoze su bezpecnejsie i ked nekomfortnejsie...
chcel si radu - mas ju
prave od teba som cakal nazor , thx ale vyjadri sa aj k tym aminokyselinam...Steroidy ma velmi netahaju...ked prestanem sila opadne a tak aj svalstvo...no ted riesme amino konkretne amino4000 za 150 sk 100tab ....je to fajn? pocul som ze davkovanie ma byt trikrat denne po 3tab cize denne 9tab...je to spravne? a mam doma srvatku aj glukozu normal z CBA...pred aj po treningu si stale dam ...a srvatku aj rano niekedy ked nestiham sa naranajkovat...Otazkou teda je ci tie amino4000 pomoze na rast svalou..cital som recenziu je celkom good...150 sk -> 100 tab..a chcem to kombinovat so srvatkou a glukozou..tak podte cakam nazoryToxikoman napísal:Naposim je dobra vec, ale samotny naposim ? ..zazrak necakaj![]()
ked ho pojdes samotny pojde ti mierne sila, priberes mozno 2, 3 kg (teda ak si ich aspon kupis 100-150tab) ...vsetko je to o postave o genetike a kolko toho mas uz odcvicene...rataj stym ze naberes mierne na bokoch a bruchu trosku tuku ...ak si citlivy jedinec mozes dostat mierne gyno ale sanca ze by si ho dostal je fakt minimalna pri tom pocte tabletiek...ale je tam predsaj,, urcite sa vyhadzes trosku na xsichte a chrbte, ak sa budes sprchovat pravidelne nebudes to ani vediet...moja rada - ak chces ist do AS dobre si to rozmysli, pretoze je to zavislost to ti mozem povedat otvorene, ak chces skutocne nabrat z AS a byt spokojny hned po prvej kure kombinuj naposim - stanozolol naberes a budes spokojny...upozornim ta len na jedno na slovensku je vela falzifikátov naposimu ....ak sa nebojis ihiel je to vyhoda pre teba pretoze su bezpecnejsie i ked nekomfortnejsie...
chcel si radu - mas ju
niesom si sice na 100% isty ale xpand obsahuje aj glutamin, takze brat ho este zvlast je blbost, lebo ho prijmes vela a telo ho len vyluci lebo nedokaze spotrebovat take mnostvo... takze zbytocne vyhodene prachy...pepan90 napísal:toxikoman, kedy a kolko gramov glutaminu si mam davat? budem ho brat s xpandom a proteinom,dik
tak ho budem brat s niecym inym... neskor budem brat este cellmass a noxplodeLewis napísal:niesom si sice na 100% isty ale xpand obsahuje aj glutamin, takze brat ho este zvlast je blbost, lebo ho prijmes vela a telo ho len vyluci lebo nedokaze spotrebovat take mnostvo... takze zbytocne vyhodene prachy...
No viac mam toho predsa vtedy,ak mam kilo peria,to je jasne-takze kilo peria je viac,ako kilo zelezakukiak napísal:zápot roka ?
Co je viac kilo peria alebo kilo zeleza ?
To sa neda povedat...Kazdy clovek ma iny metabolizmus.Vseobecne sa uznava nazor,ze ak prijmes 2g bielkovin na 1 Kg telesnej hmotnosti-mal by si priberat..Spermos napísal://edit : alebo kolko gramov bielkovin musim do seba dat aby som pribral 1KG
Mozno by sa dalo urcit.. Pri urcitom treningu a zivotnom style,u konkretnej osoby,po urcitej dobe x-kolko pribrala po skonzumovani 1Kg bielkovin..
No ale je dost rozdiel ked tie bielkoviny prijmes len v 3 jedlach denne a v 6 jedlach denne. Zaludok tiez nezpracuje take velke mnozstvo bielkovin.dudo02 napísal:To sa neda povedat...Kazdy clovek ma iny metabolizmus.Vseobecne sa uznava nazor,ze ak prijmes 2g bielkovin na 1 Kg telesnej hmotnosti-mal by si priberat..