nordkapp_pb napísal:no co ja viem, tak neony by mali byt 12V, tak ako baterka v aute, takze by to malo byt iba cez vypinac, poistku a tak, ak su nejake ze podla hudby tak cez nejaky obvod toto zaistujuci ... ale nech sa vyjadri priamo midnajt
ak kupujes priamo na auto, tak 12V, ale ak tam davas tie vianocne zahradne trubice ako podaktori experti tak asi tazko su take tesconeony, napajane z cigaretoveho zapalovaca alebo potom ako spominal nordkapp_pb
aj auto vo forme vianocneho stromceka je pre niekoho stylove
podsvietene auto ma az tak neoslovuje, mozno zo srandy na nocny zur na zraze, ale inac nie
radsej sa nepriznavaj lebo cele forum bude chciet povozit
Ja by som sa povozil, ale až také voitury nie sú pre mňa... Skôr také niečo trošku lacnejšie... Minule som sa viezol v RX8mičke a bolo to OK, ale 350Z Coupé je lééépšie....
Oživím tému : Poslednú dobu čoraz viac po ceste stretávam autá so zapnutým podsvietením podvozka. Dnes sme sa stretli s chalanmi a debatovali na túto tému, a povedali mi, že je to vraj po novom už legálne. Čo je na tom pravdy? Dík
"Toto je jedno z mála technických riešení, ktoré je povolené, tzn. neónové podsvietenie pod vozidlom, ktoré naozaj neoslňuje ostatných účastníkov cestnej premávky."