Ako začať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Igopaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Igopaj »

DonLuca napísal:Mal som to šťastie, že moja kočka :oops: je dosť zhovorčivá a začala rozprávať ona, ja som sa hneď na ňu napojil a potom to už bola úplná pohoda 8) . A teraz je to láska naveky :smt057

Edit///Len nezabudni ju pobozkať na privítanie :wink:
Tak presne taká istá je táto moja :) Moja býva takých 22km odomňa. Ja som jej ale nekúpil ružu ani nič podobné proste som k nej prišiel objal ju a dal jej pusu na obe líčka čo vrelo privítala a vydal sa s ňou na cestu do mesta :) Samozrejme keďže je moc zhovorčivá začala rozprávať ona a tým opadla moja tak trochu tréma a pridal som sa aj ja a cesta plynula dosť rýchlo. V meste som ju pozval do jedného baru.Deň nato mi písala že ostala prekvapená že som ju niekam pozval lebo vraj len málo chalanov vie že sa to dievčatám páči. Vraj som ju moc prekvapil. No dúfam že to bude ako v tvojom prípade Láska naveky čo by ma moc potešilo..Zajtra s ňou idem opäť ale len na hodinku kým jej nepôjde autobus domov :) No ale lepšie ako nič :P
DonLuca a ako dlho si s ňou už? Či jej tá vzialenosť nerobí problémy?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No vieš troška jej ta vzdialenosť, prekáža, samozrejme, že aj mne, ale to už je zanedbateľná vec, keďže sa veľmi ľúbime :smt008

No a vo štvrtok sme mala 4 mesiace :mafia:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Igopaj napísal:V meste som ju pozval do jedného baru.Deň nato mi písala že ostala prekvapená že som ju niekam pozval lebo vraj len málo chalanov vie že sa to dievčatám páči. Vraj som ju moc prekvapil.
No vidis ja vzdy niekam pozvem novu znamost ale ešte nikdy mi to takto neocenila baba ako tebe tvoja :cry:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:No vidis ja vzdy niekam pozvem novu znamost ale ešte nikdy mi to takto neocenila baba ako tebe tvoja :cry:
Neboj, aj toho sa dočkáš a tá, čo ti to ocení a bude si to od teba vážiť bude tá pravá :mafia:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

DonLuca napísal:bude tá pravá :mafia:
o tomto je v našom veku veľká hlúposť rozprávať.. jááj sry ty sa dokážeš zalúbiť aj cez net a bude tá prava
Igopaj
Amateur
Amateur

No tak už je po vzťahu :) Dva mesiace sme spolu chodili bez žiadných problémov a včera mi napísala SMS: Aoj Soviet..Prepáč ale musím to ukončiť.Fakt nemôžem.Ľúbim totiž druhého.

Čo ma dosť naštvalo :) Išla si za bývalím. Myslel som že dievčatá majú rozum ale ako som zistil tak ani kus nemajú :) ..Dva mesiace mi tvrdila všetko to najkrajšie nasľubovala a hlavne povedala:"Kdeže bývalého už nechcem ani vidieť". No a včera ma takto odfajčila.Najprv som jej zavolal a trochu dobre podebatil že aspoň kamoši ostaneme, ale keď som sa dnes ráno zobudil tak mi to nedalo a musel som jej všetko mailom vykričať a zabaliť to tak že ju nechcem ani videť..
Radím teda ľuďom ktorý nepoznajú babu z netu dostatočne a mala pred tým nejakého chalana nech sa do vzťahu ani nepúšťajú :) Ja mám to šťastie že chodím na hokej a tam na všetko moc rýchlo zabudnem. Čiže obišiel som z toho celkom v poho :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vytaj v klube ... len trosku polutovatelne je to ze si to nechal jej takto prejst lahko ze ti dala tak zbabelo košom cez sms .... aj mne tatko moja prva laska chcela dat košom ze proste do sms napisala zbohom no ja som sa nasral v momente som smkločil na vlak za nou a o par hodin us som jej buchal na branu nech mi to čo mi napisala povie aj do oči nech neni zbabela a nech vidim v jej očiach ci je to pravda .....
Igopaj
Amateur
Amateur

Enduro3333 napísal:Vytaj v klube ... len trosku polutovatelne je to ze si to nechal jej takto prejst lahko ze ti dala tak zbabelo košom cez sms .... aj mne tatko moja prva laska chcela dat košom ze proste do sms napisala zbohom no ja som sa nasral v momente som smkločil na vlak za nou a o par hodin us som jej buchal na branu nech mi to čo mi napisala povie aj do oči nech neni zbabela a nech vidim v jej očiach ci je to pravda .....
No najprv som jej napísal sms v ktorej bolo: Uverím až keď mi to povieš do očí..Lenže keďže nič neodpisovala tak som jej zavolal..(moc som k nej už nemohol ísť keďže bolo 9hodín večer a býva dosť ďaleko..) No v telefóne plakala tak mi jej prišlo kus ľúto :) Ale tak ten mail čo som jej poslal tak na ten nezabudne..takže tak ľahko zabudnúť sa jej nepodarí :) Ale aspoň sa môžem vrátiť do starých koľají..Bo tu som už niekedy nestihol ani sa naobedovať preňu :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

No DonLuca de si teraz?
"Láska cez net" a sme doma
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Igopaj Vitaj v klube kolega :) byvali frajeri su casovana bomba :wink: vies sam o com hovorim....cize chalani pozor na byvalych ;)
Igopaj
Amateur
Amateur

No dnešným dňom už mi dá dúfam pokoj..Snažila sa totiž aby som sa naňu nehneval a tak mi napísala celkom dlhú správu na pokeci..ktorú som preistotu len prečítal raz a nezamýšľal sa nad ňou :) No a tak sa chcem sa vás spýtať na názor na toto čo som jej odpísal..Prinútilo by vás to dať niekomu pokoj a nechať ho tak, alebo by vás to ešte viac trápilo..
Prikladám správu ktorú som jej dnes poslal aby mi už dala pokoj.
Volá sa Jana a jej bývali je sveťo ..
Daj mi už pokoj !! Nemám na teba náladu a nič s tebou už nechcem nikdy mať..Nechcem ťa ani poznať..Zabudni namňa ako keby som nikdy nebol..!! Už to ku*va pochop že nech napíšeš hocičo tak ťa budem mať aj tak na háku!! .. Si mi už ukradnutá..neodpustím ti nikdy nič,lebo ja som nikdy žiadnu Yanu,Janu,Systemáčku nepoznal !! Nemienil som ti na tú správu odpísať ale kus rešpektu som ešte k tebe našiel ale ten dnes po hokeji tiež zmizne...Užívaj si so sveťom a mne daj už kur*a pokoj navždy !! A ak nerozumieš slovu NAVŽDY tak sa vráť na základnú školu a naštuduj si to..Týmto som už vážne skončil..
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:No DonLuca de si teraz?
"Láska cez net" a sme doma
To bolo myslené v dobrom alebo v zlom....?? :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Igopaj napísal:....
tak to bolo trocha husté no.. ja by som to takto neriešil ale máš v podstate pravdu.. a nepochopí to kým jej to nepovieš takto drnejšie hh.. no tak GL

DonLuca.. bolo to myslené ironicky (nič v zlom)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no uff to bolo huste kolega...ale svojim sposobom je to velmi ucinne.... myslim ze co sa teba tyka lepsie si spravit nemohol ;)

// mozno niektori nechapu preco...pochopia ked sa im nieco taketo stane ;)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

a preco si si hladal zenu na nete, ked si o ne nemal predtym nudzu??
Igopaj
Amateur
Amateur

atrey napísal:a preco si si hladal zenu na nete, ked si o ne nemal predtym nudzu??
Ja som ju nehľadal :) Proste som jedného dňa začal s jednou dievčinou ktorá mi napísala,písať. A dospelo to až k stretku keďže sme mali veľa spoločného tak to prerástlo ďalej a tak :) Ale krachlo to tak čo už..
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Hrube ale učinne ... kto vie či ta len tou spravou nechcel vyprovokovat .... ja by som to trošku inač formuloval ale ...aj takto sa da ....snad ti už da pokoj ....
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

uvidis,ze ked si daco naplanujes,dopadne to vzdy inak..riad sa spontanne
Igopaj
Amateur
Amateur

No nerád oživujem túto tému ale hádam mi niekto aspoň kus poradí :) Totiž príbeh neskončil ale kus pokročil ďalej..

Po rozchode bol približne mesiac aj kus pokoj,no minulí pondelok keď som šiel zo školy domov, tak ma čakala bývalá vo vchode.Netušil som o tom,že niečo také môže prísť. Hneď ako som voľiel povedala niečo v zmysle: Ahoj,Prosím ťa prepáč mi to,fakt mi na tom moc záleží. No ja som jej povedal surovo Daj mi pokoj a šiel som po schodoch domov..No po takých dvoch hodinách mi jej prišlo kus ľúto,keďže si dala tú diaľku prísť kumne,len aby sa ospravedlnila. A tak som jej napísal sms, že nech sa stretneme na druhý deň.Tak sa aj stalo. Odpustil som jej,kus sme sa porozprávali a šiel som domov.No teraz neviem čo robiť.Keďže ju mám opäť na ICQ,tak vždy ju tam vyzerám ako za starých časov a čakám kým mi napíše.Vtedy som šťastný,no zároveň príde pocit ktorý ma ju núti nenávidieť.(kvôli terajšiemu frajerovi)Začínam naňu moc myslieť...Čo by ste mi v tejto situácii radili? Skúsiť ju "odfajčiť" ešte raz a zabudnúť,alebo pokračovať v takýchto zmiešaných pocitoch aké prežívam?..
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Igopaj napísal:No nerád oživujem túto tému ale hádam mi niekto aspoň kus poradí :) Totiž príbeh neskončil ale kus pokročil ďalej..

Po rozchode bol približne mesiac aj kus pokoj,no minulí pondelok keď som šiel zo školy domov, tak ma čakala bývalá vo vchode.Netušil som o tom,že niečo také môže prísť. Hneď ako som voľiel povedala niečo v zmysle: Ahoj,Prosím ťa prepáč mi to,fakt mi na tom moc záleží. No ja som jej povedal surovo Daj mi pokoj a šiel som po schodoch domov..No po takých dvoch hodinách mi jej prišlo kus ľúto,keďže si dala tú diaľku prísť kumne,len aby sa ospravedlnila. A tak som jej napísal sms, že nech sa stretneme na druhý deň.Tak sa aj stalo. Odpustil som jej,kus sme sa porozprávali a šiel som domov.No teraz neviem čo robiť.Keďže ju mám opäť na ICQ,tak vždy ju tam vyzerám ako za starých časov a čakám kým mi napíše.Vtedy som šťastný,no zároveň príde pocit ktorý ma ju núti nenávidieť.(kvôli terajšiemu frajerovi)Začínam naňu moc myslieť...Čo by ste mi v tejto situácii radili? Skúsiť ju "odfajčiť" ešte raz a zabudnúť,alebo pokračovať v takýchto zmiešaných pocitoch aké prežívam?..
Skús sa spýtať sám seba, že či chceš aj naďalej žiť v takých zmiešaných pocitoch.... len ty sám si môžeš dať na to odoveď.. :smt048
Napísať odpoveď