Nie kazdy musi dat hned najavo co citi...ako sa ma...co potrebuje..co mu chyba.atd niekdo proste cuska cuska .. a ked sa nieco pohne tak ho to uz dozerie a potom nasleduje ta rychla nezmyselna reakcia...mne tiez trva kym iste veci poviem narovinu..no
Prečo to tak je?
-
midnight_man
Guru
-
papillonbubu
Expert
hm no to bude asi tým, že píšem trochu blbo... alebo som to tam nevyjadrila... ale jednoducho on je taký, že uteká od problémov a ja som sa aj chcela rozprávať, ale on to jednoducho nerobil... on si to všetko ujasňuje pekne v sebe a potom mu vychádzajú takéto pekné veci... Nechcem sa ospravedl. ale ja som sa vážne snažila aby sa to nejak urovnalo, bola milá a tak... ale nepomohlo to... a vtedy keď som ho podviedla mi už bolo viac menej všetko jedno... lebo som neverila, že ostane. na mne mu vadilo všetkoandone7 napísal:po prvé: píšeš nehorázne zložito a ako tak som pochopil až na tretie prečítanie
po druhé: si nemyslím že podviesť partnera keď vzťah neklape je lepšie ako sa porozprávať otvorene a buď to vyriešiť alebo to ukončiť. to by ranilo a nasralo každého
-
papillonbubu
Expert
no veď áno. ale čo sa do toho stará teraz, keď mu to nemá čo prekážať, tam ide o tom, o čo mu vlastne ide... nemá ma rád a ani nemal vtedy už. Tak mu to može byť jedno.DonLuca napísal:Podľa mojho názoru, jeho správenie spôsobilo, to, že sa až po určitom podotýkam určitom čase dozvedel, že si mu nasadila parohy, kým ste spolu ešte chodili, hoc to nebol boh vie aký vzťah...
-
papillonbubu
Expert
hm trápi... Ja ho mám stále rada a síce viem, že to dokopy nedáme, ale zase ono to bolo fakt hnusné, keď mi tí dvaja čo boli s ním povedali, že keď nás stretol tak povedal, že on ku bývalej nejde a odišiel... a keď som sa ho pýtala prečo... viď začiatok...
a trápi ma to veľmi, už len z toho, prečo mu to radšej nie je jedno... nemá rád, tak nech ma netrápi aj tým, že ma znenávidí... je to blbé aj koli tomu, že sa budeme stretávať najmenej na koncertoch a teraz sa napr. malo ísť spať k nemu na privát a čo by povedal??? že Ty choď na stanicu, lebo Ťa nenávidím a neexistuješ pre mňa???
a trápi ma to veľmi, už len z toho, prečo mu to radšej nie je jedno... nemá rád, tak nech ma netrápi aj tým, že ma znenávidí... je to blbé aj koli tomu, že sa budeme stretávať najmenej na koncertoch a teraz sa napr. malo ísť spať k nemu na privát a čo by povedal??? že Ty choď na stanicu, lebo Ťa nenávidím a neexistuješ pre mňa???
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Znenávidel ťa, preto, čo sa dozvedel a ty si mu to vtedy nedokázala povedať... chápeš. Pre chalan je najväčšou potupou ak mu baba nasadí parohy.... a ver, že teraz s tým už nič nenarobíš..... nič v zlom, ale byť na jeho mieste, reagujem rovnako..papillonbubu napísal:hm trápi... Ja ho mám stále rada a síce viem, že to dokopy nedáme, ale zase ono to bolo fakt hnusné, keď mi tí dvaja čo boli s ním povedali, že keď nás stretol tak povedal, že on ku bývalej nejde a odišiel... a keď som sa ho pýtala prečo... viď začiatok...
-
papillonbubu
Expert
-
DonLuca
Medium Star
Počuj ale zase nevysvetluj si to vo svoj prospech, to že reagoval tak ako reagoval, neznamená to, že ta ešte má rad, popripade, že ešte k tebe niečo cíti....papillonbubu napísal:Jasné, v pohode. Presne pre to je to tu, aby som si to nerozoberala, len ja zo svojho ženského pohľadu, pretože vieš mne by bolo jedno, keby mi teraz bývalý povie, že kedysi ma podviedol, lebo no čo, nezájem... skončilo sa to predsa. Ale keby ho mám rada tak reagujem tak isto ako on...
-
papillonbubu
Expert
-
DonLuca
Medium Star
no samozrejme, že tu ide o jeho ego, lebo ako som ti už písal, je najhoršie pre chllapa, ak mu ženská nasadi parohy...papillonbubu napísal:Práveže som si to vysvetlila úplne naopak, že tam ide len o ego.
a vysvetľovala som Ti tam, že ja ako ženská to úplne inak beriem, preto som to hodila sem, aby mi to pre istotu nejaký chlap pekne ozrejmil, pretože svojim kámošom to nehovorím...
-
papillonbubu
Expert
-
papillonbubu
Expert
fu podľa mňa právo žiarlivosti odišlo pri slovách, nie nemám Ťa rád, nič pre mňa neznamenáš, aj tak by som Ťa podvádzal, nie si ani človek atď....triple napísal:pfffff prečítal som ti to hádam 5 krát a stále si myslím že je to pizdovina.... čo je tam na riešienie.. kde je právo žiarlivosti? proste bull shit.. nerieš
-
papillonbubu
Expert