Prečo to tak je?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Čím to je, Čím to je ... ...

Nie kazdy musi dat hned najavo co citi...ako sa ma...co potrebuje..co mu chyba.atd niekdo proste cuska cuska .. a ked sa nieco pohne tak ho to uz dozerie a potom nasleduje ta rychla nezmyselna reakcia...mne tiez trva kym iste veci poviem narovinu..no :) kazdy sme daky
andone7
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa andone7 »

:lol: po prvé: píšeš nehorázne zložito a ako tak som pochopil až na tretie prečítanie

po druhé: si nemyslím že podviesť partnera keď vzťah neklape je lepšie ako sa porozprávať otvorene a buď to vyriešiť alebo to ukončiť. to by ranilo a nasralo každého :(
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

andone7 napísal::lol: po prvé: píšeš nehorázne zložito a ako tak som pochopil až na tretie prečítanie

po druhé: si nemyslím že podviesť partnera keď vzťah neklape je lepšie ako sa porozprávať otvorene a buď to vyriešiť alebo to ukončiť. to by ranilo a nasralo každého :(
hm no to bude asi tým, že píšem trochu blbo... alebo som to tam nevyjadrila... ale jednoducho on je taký, že uteká od problémov a ja som sa aj chcela rozprávať, ale on to jednoducho nerobil... on si to všetko ujasňuje pekne v sebe a potom mu vychádzajú takéto pekné veci... Nechcem sa ospravedl. ale ja som sa vážne snažila aby sa to nejak urovnalo, bola milá a tak... ale nepomohlo to... a vtedy keď som ho podviedla mi už bolo viac menej všetko jedno... lebo som neverila, že ostane. na mne mu vadilo všetko :(
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Podľa mojho názoru, jeho správenie spôsobilo, to, že sa až po určitom podotýkam určitom čase dozvedel, že si mu nasadila parohy, kým ste spolu ešte chodili, hoc to nebol boh vie aký vzťah... :?
papillonbubu
Expert
Expert

DonLuca napísal:Podľa mojho názoru, jeho správenie spôsobilo, to, že sa až po určitom podotýkam určitom čase dozvedel, že si mu nasadila parohy, kým ste spolu ešte chodili, hoc to nebol boh vie aký vzťah... :?
no veď áno. ale čo sa do toho stará teraz, keď mu to nemá čo prekážať, tam ide o tom, o čo mu vlastne ide... nemá ma rád a ani nemal vtedy už. Tak mu to može byť jedno.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:no veď áno. ale čo sa do toho stará teraz, keď mu to nemá čo prekážať, tam ide o tom, o čo mu vlastne ide... nemá ma rád a ani nemal vtedy už. Tak mu to može byť jedno.
Fajn a prečo to potom trápi teba??? :roll:
papillonbubu
Expert
Expert

hm trápi... Ja ho mám stále rada a síce viem, že to dokopy nedáme, ale zase ono to bolo fakt hnusné, keď mi tí dvaja čo boli s ním povedali, že keď nás stretol tak povedal, že on ku bývalej nejde a odišiel... a keď som sa ho pýtala prečo... viď začiatok...
a trápi ma to veľmi, už len z toho, prečo mu to radšej nie je jedno... nemá rád, tak nech ma netrápi aj tým, že ma znenávidí... je to blbé aj koli tomu, že sa budeme stretávať najmenej na koncertoch a teraz sa napr. malo ísť spať k nemu na privát a čo by povedal??? že Ty choď na stanicu, lebo Ťa nenávidím a neexistuješ pre mňa???
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:hm trápi... Ja ho mám stále rada a síce viem, že to dokopy nedáme, ale zase ono to bolo fakt hnusné, keď mi tí dvaja čo boli s ním povedali, že keď nás stretol tak povedal, že on ku bývalej nejde a odišiel... a keď som sa ho pýtala prečo... viď začiatok...
a trápi ma to veľmi, už len z toho, prečo mu to radšej nie je jedno... nemá rád, tak nech ma netrápi aj tým, že ma znenávidí... je to blbé aj koli tomu, že sa budeme stretávať najmenej na koncertoch a teraz sa napr. malo ísť spať k nemu na privát a čo by povedal??? že Ty choď na stanicu, lebo Ťa nenávidím a neexistuješ pre mňa???
Znenávidel ťa, preto, čo sa dozvedel a ty si mu to vtedy nedokázala povedať... chápeš. Pre chalan je najväčšou potupou ak mu baba nasadí parohy.... a ver, že teraz s tým už nič nenarobíš..... nič v zlom, ale byť na jeho mieste, reagujem rovnako.. :?
papillonbubu
Expert
Expert

Jasné, v pohode. Presne pre to je to tu, aby som si to nerozoberala, len ja zo svojho ženského pohľadu, pretože vieš mne by bolo jedno, keby mi teraz bývalý povie, že kedysi ma podviedol, lebo no čo, nezájem... skončilo sa to predsa. Ale keby ho mám rada tak reagujem tak isto ako on... :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:Jasné, v pohode. Presne pre to je to tu, aby som si to nerozoberala, len ja zo svojho ženského pohľadu, pretože vieš mne by bolo jedno, keby mi teraz bývalý povie, že kedysi ma podviedol, lebo no čo, nezájem... skončilo sa to predsa. Ale keby ho mám rada tak reagujem tak isto ako on... :)
Počuj ale zase nevysvetluj si to vo svoj prospech, to že reagoval tak ako reagoval, neznamená to, že ta ešte má rad, popripade, že ešte k tebe niečo cíti....
papillonbubu
Expert
Expert

Práveže som si to vysvetlila úplne naopak, že tam ide len o ego.
a vysvetľovala som Ti tam, že ja ako ženská to úplne inak beriem, preto som to hodila sem, aby mi to pre istotu nejaký chlap pekne ozrejmil, pretože svojim kámošom to nehovorím... :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:Práveže som si to vysvetlila úplne naopak, že tam ide len o ego.
a vysvetľovala som Ti tam, že ja ako ženská to úplne inak beriem, preto som to hodila sem, aby mi to pre istotu nejaký chlap pekne ozrejmil, pretože svojim kámošom to nehovorím... :)
no samozrejme, že tu ide o jeho ego, lebo ako som ti už písal, je najhoršie pre chllapa, ak mu ženská nasadi parohy...
papillonbubu
Expert
Expert

Juu a ešte taká ot, odpustili by ste to ženskej??? :?:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

:smt115 :aasmile2:

to veru nie, nedokazal by som sa s tym zmierit
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pfffff prečítal som ti to hádam 5 krát a stále si myslím že je to pizdovina.... čo je tam na riešienie.. kde je právo žiarlivosti? proste bull shit.. nerieš
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

papillonbubu napísal:Juu a ešte taká ot, odpustili by ste to ženskej??? :?:
mam ego vacsie ako je plh velky (a ten je pekne velky), pozval by som ju do posty pre teba a ukazal slovensku fotky s milencom
papillonbubu
Expert
Expert

triple napísal:pfffff prečítal som ti to hádam 5 krát a stále si myslím že je to pizdovina.... čo je tam na riešienie.. kde je právo žiarlivosti? proste bull shit.. nerieš
fu podľa mňa právo žiarlivosti odišlo pri slovách, nie nemám Ťa rád, nič pre mňa neznamenáš, aj tak by som Ťa podvádzal, nie si ani človek atď.... :!:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

papillonbubu napísal:fu podľa mňa právo žiarlivosti odišlo pri slovách, nie nemám Ťa rád, nič pre mňa neznamenáš, aj tak by som Ťa podvádzal, nie si ani človek atď.... :!:
pfff tak čo rieši čurák..pošli ho za mnou ved.. hhh :lol: (ni naozaj .. ešte ma zabije hhhh)
papillonbubu
Expert
Expert

triple napísal:pfff tak čo rieši čurák..pošli ho za mnou ved.. hhh :lol: (ni naozaj .. ešte ma zabije hhhh)
som rada, že sme sa pochopili :D
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

No velmi zaujimave citanie :shock:
Ako mnohy povedali, ak chlap dostane parohy, nezmieri sa s tym (hned urcite nie)

Ale tu vasu zensku logiku nepochopim nikdy: Mate niekoho rady a podvediete ho.... to ma byt co: :o
Napísať odpoveď